Словения, маршрути, море, езера, хотели, забележителности.......

• 27 783
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
В Любляна има много покрити паркинги в центъра, където може да спрете, няма трафик и задръствания, така, че не е никакъв проблем да спите извън стария град.
Бихте ли споделили някои? Благодаря!
Здравейте, Любляна ви е идеалната спирка към Тоскана. Приятно, красиво градче, има какво да се види...
Винаги спираме там на един от двата паркинга на Tivoli Park.
До центъра са 15 минути страхотна зелена разходка...

# 121
Благодаря ви момичета, много сте мили! Flowers Hibiscus

# 122
  • В градината...
Здравейте, попаднах и аз на снимки на познати от Словения, та и аз реших да проуча и прочетох на неочаквано позитивните ви коментари. Миналата година бяхме в Прага и ми се ще следващата да отидем пак на такова хубаво място. Някак си бившите соц. държави взеха да ми се струват доста примамливи - не така популярни, а с много скрити съкровища. Но от това, което чета, дали до  Словения ще е подходящо да се пътува със самолет? Как стои въпросът с транспорта между населените места?

# 123
И мен ме вълнува същото! Пътят от Загреб до Любляна магистрален ли е или не? Благодаря!

# 124
  • In transit
И мен ме вълнува същото! Пътят от Загреб до Любляна магистрален ли е или не? Благодаря!
Да, магистрала е.

# 125
Да, магистрала е.
Магистрала и не се усеща пътя. Бързо и удобно. Вчера тръгнахме от Италия и днес минаваме целия маршрут Забреб към Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт