АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 179
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
И честито на мама сънчи-пънчи Simple Smile Шишко сам си е решил кога да излезе. Той си е знаел най-добре Simple Smile Нека да е здравичък, скоро да се събере с мама и тати...  Heart Eyes Hug Praynig

# 661
Да честитя и тук на мама Сънчи-Пънчи.Да са живи и здрави цялото семейство и чакаме новини!
За карането до болницата ние сме на 50км  от нея...друго си мисля обаче.С ММ всяка вечер си пийваме ракийка  със салатка (за мен сега само салатка) и не знам ако стане вечерта сигурно сама трябва да се карам  Grinning.Или да му спирам ракийката вече и така...

# 662
Още веднъж честито на мама сънчи-пънчи  261uu За предвижването до болницата- ММ работи понякога на 100км, което може да е 1 час път, а при задръствания и 4, ще раждам на 20 мин път мога да карам, но едва ли ще ни е до това тогава, не го препоръчвам на никого от вас да шофира малко или много ще сме шашнати, а какви простаци има по пътищата, да пази господ...И така мисля да се обадя на комшиите, ние нали сме в чужбина, комшиите са ни българи и разчитам на тях, до сега нищо не са ни отказвали, а и те ако са на работа, другия комшия ще ме закара ако ММ не може да пристигне бързо...Няма да ми се сърдят че ги притеснявам даже от сега им викам виждам как някои от вас ме кара до болницата  Crazy, ако е вечер ММ си е вкъщи...

# 663
Еха, каква страхотна новина. Честито на мама Сънчи с този голям юнак дето е родила. Сега се замислих, че аз нямам номерата на вестителките. Някой може ли да ми ги прати на ЛС?
Иначе за придвижването, според мен най-добре е да се вземе второто дете в болницата и то, все пак то ще разбере, че се ражда братче/сестриче и ще иска да присъства. Лято е, няма училище, ще дойде до болницата, пък като те приемат ако се наложи може да се мисли нещо друго.

# 664
Честито на Сънчи-Пънчи! Да е жив и здрав големият малък юнак!
И аз се притеснявам какво ще правя ако започне раждането вкъщи. Първия път преносих и ме вкараха планирано в болницата без симптоми, затова не знам иначе как ще процедирам. Имам усещането, че пак ще преносвам, ама никога не се знае. Поне баткото има къде да оставим.
Днес най-после започнах с прането на бебешките дрешки, но не съм доволна от праха. Подариха ми от болницата продукти на Тео бебе и сега изпрах с него- много неприятно ми мирише. Определено няма да го ползвам повече. Иначе наистина е много приятно да гледам цялата тераса с бебешки неща.

# 665
Честито на мама Сънчи-Пънчи! Каква хубава новина.Да е живи и здрав малкият юнак !Да радва много мама и татко.
За отиването до болницата -разбира се,че не е подходящо да шофираме с контракции.Paris,може да отидеш с такси до болницата или да извикаш линейка,ако тръгнеш да раждаш през нощта.А ако държиш таткото да присъства наистина е по-добре да се уговориш с някой комшийка да дойде да гледа детенце.Доколкото виждам е мъничка и едва ли е най-подходящо да я мъкнете по нощите по болници.

# 666
И според мен такси е предпочитам вариант пред шофирането.

Излязоха ми резултатите и се оказа, че хемоглобинът ми се е вдигнал и е в норма, така че ще спирам желязото:)
Относно спиране на желязоро от 9 месец, предполагам, че има значение и в какви стойности е бил. При мен нисък не беше толкова нисък-115, та предполагам, че затова ми казаха да го спирам.

# 667
Честито на мама Сънчи-Пънчи! Пожелавам й много радости с малкото съкровище!

На мен ми е все по-тежко, нищо не ми се прави. Искам само да се излежавам и да спя...

И ние сме с малко дете, нямаме баби и дядовци наблизо, нямаме съседи... Мъжът ми работи на 1час път, болницата е на 30 км от нас. Мисля, като почне раждането, да му се обадя, да изчакам да се прибре и да отидем заедно с малкия до болницата с такси. Ако е през нощта - пак с малкия ще отидем до болницата с такси. Дано да проработи добре  Praynig

# 668
Много моля и аз за телефоните на вестителките на лични бележки

# 669
честито на мама сънчи-пънчи 
побърквам се искам да ви кажа, много започнаха да ме бият нервите и постоянно ми се хапва нещо.

# 670
  • В една слънчева къща...
Честито на мама Сънчи! Да са живи и здрави с юнака!!!

Аз пък вчера така се засилих по гората за гъби, че днес имам мускулна треска Simple Smile. Реших да си седя и почивам повече, пък ме удариха хормоните - брат ми предложи едно кошче от магазина на приятелката му в добавка към мебелите за детската, които поръчахме, а аз не го харесах и един час ревах, че може да го обидя. Луда работа  Crazy

# 671
Още веднъж честито на мама Сънчи  за малкия "шишко" newsm51  ura Да е здравичък, добричък и винаги усмихнат!

# 672
Честито на мама Сънчи-Пънчи. Да ти е жив и здрав малкия юнак и много радост да ви носи. А на теб бързо възстановяване.  bouquet Чакаме подробности

# 673
  • гр.Пловдив
Честито на мама Сънчи-Пънчи,много да е послушен юнака newsm46 и бързо да се възстановява.

# 674
Честито на мама Сънчи и от мен.Голям юнак и силна мама.Само радост и щастие ви желая на цялото семейство.Трикси изпреварват те  Laughing
За шофирането-аз все още карам,ММ си е вкъщи по принцип,но ако се наложи и сама мога да се закарам-болницата е на 2 км от нас.Ако чакам такси или недайси боже линейка-може и вкъщи да родя.
Аз мисля сега два дена да избягам на моренце че вече ми писна от града.  grinning039
Днес бях на ЖК -качила съм само 500гр за две седмици.Качени кг до сега-16.Продължавам да си наблягам на белтъчната храна дадоха ми документите за хоспитализация и вече всяка седмица ще се гледаме с док.

Общи условия

Активация на акаунт