АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Има и термометри,които се слагат в ухото.Докторите ги ползват. Бързо мерят и е удобно.

# 256
И да ви кажа за комплекта на tommee tippee Ако имате възможност отидете и го вижте и пипнете на живо. За мен лично е направен от евтина пласмаса и не ми допада. Аспиратора за нослето не мисля че ще работи. Общо взето за съжаление качеството не отговаря на tommee tippee продуктите но това е личното ми мнение защото и аз се бях ориентирала към него но като го видях се отказах и си взех всичко по отделно.

Аз имам такъв термометър за ухото и съм много доволна наистина са много хубави но и доста скъпи(качествените). За бебето ще е доста удобен мери за секунди

# 257
Като си преглеждам спипсъка за покупки - имам записан един овлажнител за въздух... никога не сме коментирали този уред, я кажете, който има опит - има ли нужда наистина от това чудо, какво мислите - купували ли сте? Че още стотарка се очертава и за там...
Milenha, честита придобивка, да си я ползваш дълги години и със здраве! Simple Smile
За памперсите аз също мисля, че за начало е добре да се започне с малък пакет, за да се види как ще реагира дупето. Комкретно за Pampers вече доста често чувам негативни отзиви - че предизвиквали зачервявания и обриви, включително моята кумичка с две малки деца тези дни ми го каза и ми препоръча горещо памперсите на Ганчев, също и /което много ме изненада/ тези на Clever от Billa. Знаете, че ще е индивидуално, но все пак когато се съберат повече коментари "за", или "против" нещо, можеш да се замислиш, все пак...

# 258
Здравейте Simple Smile Да споделя нещо и аз за памперсите. От няколко места горещо ми препоръчват Либеро. Лично аз мисля да купя малък пакет за болницата и за вкъщи. А после ще решаваме.

# 259
lepelissima овлажнител за въздух няма да ти трябва на 100% - не си давай само парите...
памперси съм взела Pampers premium care 2-ka.

# 260
  • София
откъде ги намирате тези размери 2-ка, 1-ца... в който и магазин да вляза от големите вериги, започват от 3-ка и пак не винаги има такива.  newsm78
А някойможе ли също да ми обясни защо се ползва лигнин, а не дамски превръзки с по-голяма попиваемост?

# 261
Между другото, относно термометрите, понеже сега гледам тези с биберона, замислих се - нали бибероните се сменят с размер спрямо възрастта, това означава ли, че ползването му ще е съвсем временно?.. Иначе и аз не съм купила още, ММ ги гледа тези дни и се хвърля на разни скъпи - той много държи на електрониката във всички форми, аз го убеждавам, че не си струва толкова пари сега точно, пък ще видим на какво ще кандиса.
А за цената в БГ и английските сайтове - аз в рамките на месец окончателно съм се отказала да пазарувам в нашите тъпи магазини, където всичко е по 2 и по 3, че и повече в цена, което просто не мога да си обясня! Прословутата помпа на Авент- най-новата днес я гледах в Amazon за 20 лири, което колкото и да му дойде доставката, повече от 50-55 лв. няма да дойде, а тука големите промоции за седемдесе и колко лева беше..., а иначе е над 100!! Комплекта шишета на Авент /пак най-новите/ си ги поръчах за 15 лири, демек максимум 40 лв. ще са с доставката, срещу 65-75 лв. в нашите магазини. Играчка за количка си поръчах - малко под 20 лв. ми излиза, вчера я гледам в един наш сайт - към 60-70 лв. беше!  #Crazy С дрешките положението е същото, изобщо - от тук ще взимам само най-необходимото, да си гледат работата, адски съм се надразнила - сори за българските търговци!  Rage

m-g, благодаря, много бързо ме нави Simple Smile

# 262
  • София
здравейте Simple Smile

аз ползвах овлажнител за въздух с Гоги , защото зимата парното много изсушаваше въздуха в стаята, но същата работа може да свърши и една купичка с вода върху радиатора. Така, че наистина са едни излишни пари. По-скоро според мен по-добра покупка би било един йонизатор, но това вече е въпрос на възможности.

Либеро са много добри. Аз за Гоги ползвах допоследно гащичките.

А, болната ми тема- ремонти - ние имаме намерение да се пренесем в новата ни къща преди да се роди бебето, само дето според мен това няма да се случи като знам че сме доникъде, но двора ни вече е почти перфектен. Остава само да поникне тревата.  Незнам защо с тези ремонти се закучват нещата.

# 263
  • СОФИЯ
за марката клевър на била и аз чух доста добри отзиви

# 264
Аз термометър биберон не бих взела, дъщеря ми плюеше всякакви залъгалки. По-скоро тези за чело и ухо биха свършили работа, ако са качествени.

А тъй като наближава вече време да раждаме и някои от нас влязоха вече в 9-ти месец да питам, някой ще пробва ли от т.нар. трикове за по-леко раждане - арника, малинови листа или нещо подобно.
Аз днес си купих малинови листа и от 36-та седмица почвам да правя чайчета. Това исках да го пробвам още първия път, но не можах да издиря тук. За арниката едва ли ще се престраша без консултация с хомеопат. А ако го докарам до термин, мисля да ударя един "акушерски коктейл". Момичетата, които са в Германия вероятно са чували за него.

# 265
  • София
преди да родя пих Арника 30 в деня преди самото раждане 3х5гранулки , в деня на самото раждане през два часа. Не мога да кажа, че съм имала някакво голямо облекчение, но е факт че доста бързо се възстанових, но не съм убедена че е от това.

# 266
радея аз като родих бях с много силни лохии. Превръзката не попиваше изобщо, а аз слагах даже по 2 бр. нощни и пак пропускаха. И затова използвах лигнин, който много често сменях. Ама и при мен заради стерилните гащи няма как да се сложи превръзка на тях.  Heart Eyes
памрерси 2-ка купих от ремедиум. Там има голям избор от всичко и всякакви размери.

# 267
  • СОФИЯ
аз ще си купя pampers premium care 1 ца

# 268
  • София
Термометри имам от всички модели, този тип биберон е тотално неизползваем в нашия случай, малката не иска да го задържи, започва да плаче и измерването е обречено, имам и обикновен електронен за измерване под мишницата или в дупето, но са му е нужни поне 1-2 минути, в които няма как да убедя ревящо дете да седи мирно. Ползвам електронен термометър за измерване на челото и в ухото, с 2 накрайника е, не е евтин, но често дава сериозни отклонения, влияе се от външни фактори и се налага да меря по няколко пъти, но пък става бързо.
Памерси съм ползвала на почти всички марки, най-голям фен съм на Либеро и памерсите на ДМ, в момента ползвам тези на Лидл, също съм доволна.

# 269
И аз мисля да започна с малиновите листа в 36 г.с., даже съм си набрала от вилата и съм си ги изсушила, но са малко и ак ще ходя за още.

Аз имам пералня със сушилня 2 в 1 и съм изключително доволна, съвет от мен вадете дрехите веднага когато приключи сушенето и така не се намачкват, излизат топли, а ако останат вътре да изстинат се смачкват много. Важно е да се избере и правилната програма и да не се препълва. Ако се спазват тези неща няма да има проблем.

Термометър си ползвах обикновен електронен за 11 лв, проблем не съм имала, мерила съм в дупето.

Пелени съм ползвала само на Памперс, защото с тях започнах и после ме беше страх да сменям, защото бебето на една приятелка се обрина до кръв, след като тя реши да пробва Пуфис.

Общи условия

Активация на акаунт