АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, да ви питам на колко градуса перете бебешките дрешки и на колко оборота пускате центрофугата?

# 526
Аз ги изпрах на 40 Simple Smile Преди да ги пусна и аз разпитвах и отговорите бяха 30 или 40. Е, аз избрах повечкото  wash

# 527
Здравейте момичета.
Аз да питам мамите с по едно и повече деца-нормално ли е вече да ми се смъква корема надолу,че вече трети човек днес ми го казва и почнах да се заглеждам и аз.Май е малко по ниско вече нз  newsm78

Напълно нормално е, на мен с първата бременност ми се смъкна корема още в началото на 8-ми месец. Не се шашкай, дори като падне малко корема е по удобно да си похапваш  Simple Smile

# 528
Здравейте момичета, да ви питам на колко градуса перете бебешките дрешки и на колко оборота пускате центрофугата?
Аз ги прах на 40 градуса и максимална центрофуга. Simple Smile

# 529
  • СОФИЯ
ioana_g,надявам се ,че не е нахално от моя страна,ти в токуда ли ще раждаш???в форума им си ми отговаряла на някои запитвания ,гледам че го следиш и затова питам

# 530
ioana_g,надявам се ,че не е нахално от моя страна,ти в токуда ли ще раждаш???в форума им си ми отговаряла на някои запитвания ,гледам че го следиш и затова питам
Да, там ще раждам. При д-р Герганова

# 531
  • СОФИЯ
Да, там ще раждам. При д-р Герганова
посещавала ли си им беседите с бъдещи майки??аз все се канех ,но нали на работа ,сега вече заради горещините избягвам,а много ми се щеше да отида ,аз от другата седмица съм вече на запис на тоновете  Simple Smile

# 532
Здравейте момичета!  Hug Записвам се и аз при вас да ви следя. Вече си почивам в къщи и чакам с нетърпение моя малък мъж.  babyuu След доста перипетии /зачеване, бременност и семейни отношения/ живот и здраве към края на месеца очаквам бебчо. С термин 01,08 съм, но доктора каза че вървим напред. Честито на всички щастливки, който гушкат вече своите мъничета и леко и безпроблемно раждане на останалите като мен.

# 533
Здравейте, аз само набързо да се отчета.
Днес бях на консултация и при мануален преглед доки каза - Охо, скоро ще е. Аз питах колко скоро, а тя - ами главичката е толкова ниско, че до седмица-две вероятно Thinking Каза, че вече е трудно да измери колко тежи, ама според нея със сигурност е над 2,5 кг, така че нямало какво да го мисля... Вика ми накрая - ела задължително другата седмица, ако още не си родила Shocked
Ама кой знае, една позната така щеше да ражда месец преди термин, накрая даже преноси, така че гледам да не се настройвам излишно. Вече всичко е готово у нас, така че когато му дойде времето - тогава...
Така че, Трикси - и аз в твоя клуб Laughing Пък може и да преносим накрая...

Оле момичета, така ме хвана шубе от раждането. Просто след секциото, налегнал ме е страх от руптура Sad Но тук и лекарката ми, и в болницата въобще не си отварят устата за секцио, за тях от самосебе си се разбира, че ще пробваме първо нормално... Аз в началото също така исках и си мислех, че ще трябва да споря и да убеждавам, ама не и сега като наближи моментът и като ме затресе един страх... Някоя ще ражда ли нормално след секцио и как се справя с тоя страх?

# 534
  • София
Леле. започва се значи, а!  Confused Имах чувството, че никога няма да дойде тоя момент. Сякаш цял живот съм била с корем и просто не мога да си спомня как съм живяла и как съм се чувствала преди.
За прането на дрешките - на 40 градуса, 1000 оборота центрофугата. Бих ги изпрала и на по-висока темепратура, ама на всички етикети пишеше 40.  Иначе аз имам някакво странно чувство, че ми се е смъкнал малко коремът, в по-горната част го чувствам по-мек от преди, но сигурно си въобразявам, защото пак си стърчи напред като нос на кораб.
Ще има ли през юли беседи в Токуда, защото на сайта им не пише нищо?

# 535
  • СОФИЯ

[/quote]ами аз на сайта им не зная къде да търся инфо,като ходя на преглед обикновено по вратите има информация ,ама както казах все не намерих време,а доста приятелки ме съветват да отида ,дано успея

# 536
Здравейте момичета.
Аз да питам мамите с по едно и повече деца-нормално ли е вече да ми се смъква корема надолу,че вече трети човек днес ми го казва и почнах да се заглеждам и аз.Май е малко по ниско вече нз  newsm78

Аз не съм раждала досега, но четох, че 2-4 седм преди раждане коремът пада, както и намаля апетитът и често Се Сменят настроенията. Мамите, които Са раждали, ще кажат дали е така.

Дрехите изпрах на 40 градуса, 700 оборота.

# 537
Има, има, аз вече ходих на първите две
http://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology/training-future-parents

# 538
Здравейте момичета.

Аз не съм раждала досега, но четох, че 2-4 седм преди раждане коремът пада, както и намаля апетитът и често Се Сменят настроенията. Мамите, които Са раждали, ще кажат дали е така.

Дрехите изпрах на 40 градуса, 700 оборота.

Моят апетит съвсем е изчезнал, но корема ми още си е нагоре. Снаха ми каза, че при нея изобщо не е падал. Така че като всяко друго нещо и това си е индивидуално явно Simple Smile Но и аз се наблюдавам за нови неща и признаци. Чакам си го бебока, но той каквото си реши.  Praynig

За дрешките: нашата пералня има програма бебе и възможностите за градуси са 40 или 60. Аз го прах на 40, тъй като толкова пише на тях и на 1000 оборота центрофуга. Интересното на тази програма е, че дрешките излизат горещи, а при другите са студени. Явно се изплакват с топла а не със студена вода...  Hug

# 539
Честито на мама Валентина,момчето бързо да расте и да носимного радост на всички Simple Smile

аз миналата седмица пусках секрет,че нещо ми беше дискомфортно и днес док.ми каза че трябва да сложа една еднократна свещичка,явно си имаме някакъв "разсад"
  Като бях на преглед миналата седмица проговорихме за раждането,доста време мина от секциото и незнам дали да не се натискам за естествено раждане.Док каза че ще се гледаме обстойно другата седмица,за да прецени дали шевовете на матката ще издържат и ако има по-голяма главичка ще е секцио.От сега надушвам как ще ме плануват  Thinking

И да се оплача,днес ми е нещо тежко,за втори път ми се случва да не спя добре и съм като болна днес,а и младежа ми е доста буен цял ден  #Crazy,та корема ми е като с мускулна треска.

Утре ще ходя на отворени врати във Вита,да си стегна и багажчето вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт