АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 218
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен!
Честито бебче на мама Валентина! Да ви е жив и здрав, да се справи с трудностите и да се гушкате вкъщи много скоро!  Praynig
Честит рожден ден на рожденичката ни! Да е жива и здрава и много скоро най-щастливата мама!   bouquet

Аз вчера бях на последния си преглед при докторката ми в София и сега оставам само на компетенцията на варненските лекари и се моля всичко да е наред до края, че много много им нямам вяра, нооо ....
Хубавото е, че засега бебчо е добре, макар и все така да си изостава с 8-9 дни. Вече тежим 2180гр. и док каза, че едва ли ще станем 3кг., но това не било най-важното. Сега трябва да ходя на тонове и доплер всяка седмица, за да може ако нещо се обърка веднага да се вадим. Само трябва да намеря къде да ходя  ooooh!  Бебо е в някаква странна позиция с краката ниско долу, главата някъде горе и някак си косо разположен, та при всички положения съм си за секцио откъдето и да го погледна, но вече се примирих с това  Close  Тъй като термина ми е 14.08. док каза, че може да се раждаме в периода 01-04.08. и макар че това все пак зависи от доктора при който ще раждам, лекичко се панирах, че не останало време, а аз нищо не съм купила нито приготвила  Crazy
В тази връзка днес взех кошарката от кръстниците ни и тези дни ще я сглобяваме, та поне легълце да си има детето Simple Smile

Другата седмица съм на ЖК и после на преглед при док, при който ще раждам и може би ще уточним датата окончателно, та пак ще пиша.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 571
Скарлет, пиши по-често,че се притесняваме! Браво за добрите новини,още малко ти остана,дръж се Peace

# 572
Здравейте тумбачета. Аз днес ходих по спешност на консултация при моята АГ , заради някакъв стомашен вирус , който ме мъчи вече втори ден и много се ядосах.Аз в края на седмицата влизам в девети месец, а тя ми заявява че щяла да излиза в отпуск до края на месеца и нямало да има кой да я замества.Значи излиза че точно когато другите бременни ходят на преглед всяка седмица аз няма да има при кой.
Та питането ми е някой има ли представа дали мога да я сменя ,въпреки че ми остава още само месец и каква е процедурата.

# 573
Имаш право на една смяна на АГ през бременността,ако не си я ползвала не е проблем да го направиш. Отиваш при личния лекар и му казваш,той знае какво да прави.

# 574
А когато го сменям другия лекар трябва ли да е уведомен предварително??

# 575
Мисля,че не е задължително,но все пак можеш да попиташ личния. А твоето АГ няма ли да остави заместващ? Моята бременност е следена от трима гинеколози,защото първоначално избраната от мен се разболя сериозно и за съжаление с фатален край. Въпреки това не съм оставала без наблюдаващ ме лекар,не ми е отлаган нито преглед,нито изследване.
П.С. Извинявай,ти си писала за липсата на заместващ,не съм видяла

# 576
За жалост ще раждаме в отпускарски период, аз не съм се сетила да питам моята АГ, дали няма да излиза и тя в отпуск.

Галка, би трябвало да можеш, ЛЛ ще ти даде направление за смяна.

# 577
galka_i имаш право да смениш АГ-то си втори път. Отиваш пак при личния лекар и му казваш да ти даде направление и че искаш да смениш сегашното си АГ. Обяснения не дължиш на никой. Аз така направих в края на 6 месец. Разказваш на новото си АГ за изследванията, които си направила, резултата им, цялата история и той ще ти назначи каквото трябва.

# 578
Да се отчета от прегледа,че ей сега се върнах.Вече сме заветните 2020гр,с главата надолу засега.Отговаряме си на седмиците,но обиколката на коремчето е в минимални граници.Док каза че трябва по голям кръвоток и повече хранителни в-ва да преминават към беба  и ми изписа флебодия.Каза и много белтъчни храни да ям,и ако няма промяна ще се вадим предварително.Малко се ошашках с това и нз какво да си мисля.Ох дано се размине,че ми се иска поне 2800 да стане та тогава ако трябва да излиза,поне откъм кг да сме го докарали

# 579
Честит рожден ден на Диди  !!  bouquet

Ето и заглавие от мен за новата тема
Всички  се гордеем , скоро Августовски бебчета  ще люлеем !

# 580
Мерси, мерси за хубавитр пожелания :*

Давам и аз предложенията:

Тате Се вълнува, мама все пере. Август щастието за нас ще донесе.

Хайде чакаме те всички вече, наше малко АВГУСТовско човече!

На тате ли прилича или на мен АВГУСТовското човече в големия корем?!

# 581
И една от мен:

АВГУСТовски мами тръпнат с нетърпение и стягат багажа за родилното отделение.

# 582
Мимс, много благодаря за съдействието да присъствам на лекцията в понеделник! Беше изключително полезна за мен! Само дано в необходимия момент да успея да не се панирам и да приложа наученото  hahaha, че като се знам, каква паника съм  ooooh!
Моля, моля Simple Smile) и на мен ми беше много интересно, но се съмнявам, че без практика само от 1 лекция ще успея да приложа тактиките за дишане, когато дойде момента:))) имаше много мами и не можах да се ориентирам коя си:)) от Августинките се бяхме събрали бая, но от фейсбука и си се познаваме и по физиономия..нищо де, другия понеделник ако дойдеш - видиш ли най-голямата групичка-това сме ние:) направо идваш и ни се представяш и така:)))

# 583
Scarlet_  моя бебок и той е в такава позиция и ние вървим към секцио за жалост.. днеска обаче доста ме заболя корема по едно време и май ми се струва, че се размести на някъде.. в Понеделник ще го видим. Ще чакам да пишеш другата седмица пак Simple Smile Успех

# 584
  • София
Милена, Скарлет и моят юнак е в такава позиция, направо като ми удари някоя главичка ми спира дишането, а и често имам чувството, че ще си покаже крачето отдолу  Wink При мен секциото си е гарантирано и без това, така че предпочитам да не се обръща в тези късни седмици, защото предполагам усещането няма да е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт