АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 219
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • пловдив
 Simple SmileЗдравейте и от мен!Първо честит празник на didu6a_87 -да е жва и здрава тя и цялото и семейство !!! nbirthday.Аз сега се прибрах-доста нервички събрах днес,но сега съм доволна и ще почивам днес!!!В понеделник трябваше да си взема документ от Торакс за 45 болничен за социалните.Написаха ми го но се оказа ,че моят доки е викнат по спешност а трябва той да ми го разпише!!!И понеже и  резултатите за Токсоплазмозата не ми бяха готови си записах час за днес!!!И така отивам аз в уречения час и се оказва че доктора пак е по спешност за някакво секцио и ми казаха да го изчакам.Преди мен имаше още една бременна GrinningИзчаках като през това време си взех изследването и бележката за подпис.Дойде моят ред,подписа ми доктора,КАЗА ЧЕ НЯМАМ ТОКСОПЛАЗМОЗА !!!!!!! видя ме и на ехограф-бебчо е много добре ,даже се е обърнал че преди беше с дупето напред Twisted Evil,моят малък Мъж!!!Обясниха ми че трябва да отида на 23 пак за последни изследвания и вече за документите за раждането и направление за хоспитализация,защото няма да раждам там а в Окръжна в Пловдив!!!И аз доволна и щастлива тръгвам към социалните .Радвах се че навреме се оправих и ще изпревяря жегите и ще се прибера навреме!Но не би.При социалните се оказа ,че ЕГН-то на бележката ми е сбъркано и изобщо не е моето!Върнах се обратно до Торакс-но доктора си беше тръгнал.Тази на регистратурата която ми вади бележката ми вика ми той трябва да ти подпише-ела утре.Лелееее ато полудях-как утре не виждате ли със какъв корем съм,само да се разхождам в тези жеги-да не мислите че ми е лесно и тя ме погледна и вика-добре де аз ще го разпиша доктора!!!Е ,и аз признавам си изобщо не бях погледнала какво пише на тази бележка,но....Отивам пак при социалните ,почвам да попълвам и се оказва че нямам аибан на сметката ми в банката.А аз преди това звънях по телефона и изрично питах какви документи трябва да нося!!!!!Както и да е-банката имаа клон наблизо -отидох и взех и това.И вече ги подадох тези документи smile3511 smile3511 smile3511 smile3511И преди малко се прибрах.Уморих се!!!Вече много бързо се уморявам,чак не ми се прави нищо...При вас как е?А имам доста работа из къщи преди появата на малкото ми бебче!!!Но другата седмица почвам-така съм си го съставила план-графика!!!А съм най-щастлива и доволна че бебчо е добре,няма никакви Токсоплазмози,обърнал се е както трябва,шава си,рита..... Grinning.Вчера готвих и днес се отдавам на мързелуванеееее...Лек и спорен ден на всички от мен 1swing

# 556
Здравейте момичета  Hug изчетох ви... newsm44

Честито на мама Валентина за бебчето!   bouquet Всичко с него ще бъде наред, вярвам в това, щом до сега е толкова борбен! Пожелавам съвсем скоро да си го гушкат с таткото у дома и да ги радва всяка секунда! Успех и късмет! Flowers Four Leaf Clover 
Янче, същото се отнася и за твоята принцеска-войн! Скоро и вие да си я приберете вкъщи за да си й дадете цялото внимание и обич, което изпитвате!  Успех и късмет и на теб! Flowers Four Leaf Clover

Hug Диди, честит рожден ден и от мен!   bouquet  Много усмихнат и весел празник ти желая днес!   ura

Мимс, много благодаря за съдействието да присъствам на лекцията в понеделник! Беше изключително полезна за мен! Само дано в необходимия момент да успея да не се панирам и да приложа наученото  hahaha, че като се знам, каква паника съм  ooooh!

Иначе, при нас бебчо беше много желан и полу-планиран.  Laughing Работата е там, че имах заболяване на щитовидна жлеза, заради което дълго време се пазехме, а времето си минаваше... И най-после спрях лекарствата, бяхме спрели и да се пазим, но не съм очаквала бременност веднага. Обаче се оказаха 2 чертички. Еуфорията беше неописуема. Е, започнахме със фалстарт. Дали защото имах още от лекарството в организма, дали заради земетресението, което беше миналата пролет и аз много се стреснах, дали просто шанс, но се оказа, че плода е спрял развитие. Доки каза след 3 месеца пак да пробваме - даже не посмях, от страх от разочарование. А следващия месец, за да не го мисля, започнахме ремонт в едната стая, бая тежка работа имахме и аз се включвах активно и в носене на тежки неща и т.н. Пак не сме се пазили, но и не разчитах. И... хоп, закъснение, тест, 2 чертички. Чак не успях да се зарадвам, като знаех как съм се товарила последните седмици и тогава пък се започна едно пазене, като видяхме 2 те чертички пак... До 4ти месец треперих да не стане беля. Сега, почти на финала, с ММ сме много развълнувани и се молим всичко да мине благополучно. Simple SmileЩе ми се да съм с нормално раждане, но най-вече искам най-сигурното за бебчо.  Heart Eyes

# 557
  • пловдив
Момичета,защо немога да пиша във другите форуми-дом и семейство?Нещо трябва данаправя ли?

# 558
Може да се изискват определен брой публикации,или да има някакъв бъг...

# 559
didu6a_87 Честит рожден ден и от нас с бебчо. ПОжелаваме ти всичко да мине благополучно и  да гушкаш здраво бебче на финала! Hug

Момичета, днес бях на преглед и доки ме посрещна с думите: Само не ми казвай, че и ти днес ще раждаш?! ? Жената видимо беше притеснена. Каза че всичките и пациентки тръгнали да раждат днес ooooh!

Така че, днес явно е от "онези" дни:) Внимавайте! А до довечера ще видим има ли августинки гушкащи още бебета Grinning
прекрасен ден!

# 560
Aко става въпрос за подфорум "Семейни отношения", то там със сигурност са нужни определен брой публикации, за да може да се пише в него. Има и други подфоруми, за които това се отнася.

# 561
Честит празник на рожденничката много здраве и едно прекрасно бебче скоро  Simple Smile

# 562
Здравейте кукли.Както гледам всички сме на линия,никоя още не е тръгнала да ражда.
Аз в 15 и 30 съм на видеозон и после ще дам отчет за бебка.
Диди честит рожден ден-желая ти всичкото щастие и любов на света.Само радост и много усмивки да те съпътстват занапред. newsm59
Днес цял ден не съм се спряла вече изгладих всичко и ще го прибирам по места,а утре ще стягам багаж за болницата,че ММ вика да е готов,че цитирам "иначе ще изкарам целия гардероб и ще го донеса в чували" Joy Доста е ошашкан горкия.
Хайде мами ще се включа после

# 563
Валентина,стискам палци и се моля малчо да наддава бързо и всичко да върви по вода!  Praynig
Бъдете силни и му пращайте цялата си любов,защото тя прави чудеса!  Hug

# 564
Много съм хепи! Току-що ми пристигна бебефона! След перипетиите с възглавницата за бременни,която така и не пристигна върнаха парите на брат ми и той ме компенсира с това http://get.bg/product_info.php?cPath=496_1375_845&products_id=129139
Сега зареждам и ще го пробвам  Party

# 565
Мамчета, май вървим към нова темичка? Дали ще има запис за нови бебчета в тази? Simple Smile

# 566
Което ми напомня да ви напомня, че можете да предлагате заглавия за новата тема Hug

# 567
Аз съм дала вето до петък да не излиза  Naughty после може.... А и тапата още не ми е паднала,та не знам дали ще успея за тази тема.... newsm78

# 568
Честит рожден ден на Диди,  smile3525 Аз още не съм започнала с прането, вчера купих течен прах Frosch baby, дано съм улучила, мирише много хубаво. мисля че е раничко още, утре съм на лекар, да видим какво ще ми каже. Подариха ми много плюшени играчки мислех днес да ги понаредя, но нали бебето ще е в нашата стая прозореца е отворен 24 часа и на всякаде става прах. Най-важното стигнахме до консенсус за името, ММ каза както искам така ще го кръстим, да не съм слушала никого, даже тои се отказа от неговите предложения, та бебето ще е Диляра по-точно Dilara ще е защото ще раждам в Германия, а с "я" ще стане много странно за тукашните и могат да си измислят какви ли не варианти на произношение  Crazy

# 569
Много съм хепи! Току-що ми пристигна бебефона! След перипетиите с възглавницата за бременни,която така и не пристигна върнаха парите на брат ми и той ме компенсира с това http://get.bg/product_info.php?cPath=496_1375_845&products_id=129139
Сега зареждам и ще го пробвам  Party
Знам че чакаше възглавничката с нетърпение, но според мен този подарък е по- функционален Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт