Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 221
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofiq
Вярно е скъпа е, но и в сайта с ябълката, където уж била истинска Лида е 40лв  не знам на какво да вярвам. Дайте съвет, който я е пил от кой сайт да поръчам моля Simple Smile

Сайта с ябълката ако казваш на оригиналналида.ком новата формула ти е 35, а старата е 40 и доставката ти е безплатна. Само дето мен ако питаш от личен и от опит на познати около мен - новата формула е по-добра от старата. Старата са я развалили навсякъде, даже една позната си поръча и стара и нова от китай. Новата ставаше, а старата - не.  #Cussing out

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 17:39 от val_s

# 601
Здравейте,
някой купувал ли е мейзитанг от този сайт, и дали са оригинални както пише че са вносители

http://xn--80ageifetn7b.com/%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8/

# 602
Всеки купил повече от 1 пакет от Китай и вече е вносител  Joy Аз моето Мейзи от където го взех има 3 пакета на промоция за 60лв, а в този са 2 за 65лв  Shocked Яко ни взехте за "блондинки"  #2gunfire В Китай са по 5-10 долара   Naughty

Val_s и аз имам впечатления, че новата лида е по-добра. А защо е по евтина имаш ли идея? newsm78

# 603
  • Sofiq
BeBoLiNkATa според мен е чиста маркетингова стратегия. Едно време старата лида беше хит номер 1 и за това и цената си беше и си остана по-висока даже и по китайските сайтове. Колкото до цените казвали са ми, че е доста затруднен вноса поради ясни причини ( състав и тнт ) и за това докато стигне до БГ цената скача драстично. Отделно, че всеки иска много да печели. А колкото до промотата по 3, по 5 за ниска цена - парих се вече с едно такова комбо дето срока му изтичаше преди да може да се изпият.

# 604
Не разбрах какво точно ми отговорихте и по точно това за "блондинките"
аз питам откъде да си купя мейзитанг , и ако е възможно да ми кажете кой е сайта

# 605
аз питам откъде да си купя мейзитанг , и ако е възможно да ми кажете кой е сайта
Аз съм поръчвала от безглад.ком доволна останах даже и повторих! Hug Peace

# 606

Благодаря peperuda_p,
а какъв беше резултатът

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 10:26 от georgievi98

# 607
За първия цикъл свалих около 8 кг (за мен това е огромно постижение) Peace, като гледах да ходя повечко пеш, да си спестявам асансьора и подобни съоръжения, стараех се с каквото мога да си "помагам"  animal037. Препоръчаха ми да си купя и 2ро мейзи поддържащо, но него го пия много рядко през 2-3 дни понякога и повече зависи.  Naughty Страничните ефекти- първо много ми съхнеше устата ама наистина много, много бързо се наспивах (този е от хубавите) Crazy, потих се малкко повече от нормално , главата ме наболяваше от време на време! ooooh! май е това!!!Не е болка за умиране, търпимо е!!! Сега като се погледна в огледалото се чувствам многого по добре и по уверена, даже имам самочувствието да си сложа и по-прилепнал панталон! Embarassed С 2 думи КРАСИВА и ЩАСТЛИВА!

# 608
За първия цикъл свалих около 8 кг (за мен това е огромно постижение) Peace, като гледах да ходя повечко пеш, да си спестявам асансьора и подобни съоръжения, стараех се с каквото мога да си "помагам"  animal037. Препоръчаха ми да си купя и 2ро мейзи поддържащо, но него го пия много рядко през 2-3 дни понякога и повече зависи.  Naughty Страничните ефекти- първо много ми съхнеше устата ама наистина много, много бързо се наспивах (този е от хубавите) Crazy, потих се малкко повече от нормално , главата ме наболяваше от време на време! ooooh! май е това!!!Не е болка за умиране, търпимо е!!! Сега като се погледна в огледалото се чувствам многого по добре и по уверена, даже имам самочувствието да си сложа и по-прилепнал панталон! Embarassed С 2 думи КРАСИВА и ЩАСТЛИВА!

Поздравления Peace Искам да попитам дали след приключването на първата опаковка си върна килограмите или успяваш да се задържиш на -8кг  newsm78

# 609

georgievi98, извинявам се ако коментарът ми е прозвучал грубо  Embarassed, но не беше насочен към вас, а към всички които се обявяват за вносители, официални представители и други и продават на доста завишени цени  #Cussing out Иначе и аз сега съм на мейзитанг от bezglad.com , но нямам тези ясно изразени симптоми, като "пеперуда".  newsm78 Сега в дните които го пия ме обливат топли вълни и се чувствам по-свежа, но не съм усетила нищо друго.  Thinking Аз също го пия за поддържане на килограмите, защото преди това бях на хапчета с пипер и свалих доста, а сега боря целулита с кремове и други хапчета, и гледам само да не напълнея отново  Praynig

# 610
Хапчетата с пипер от безглад ли ги взе? 

georgievi98, извинявам се ако коментарът ми е прозвучал грубо  Embarassed, но не беше насочен към вас, а към всички които се обявяват за вносители, официални представители и други и продават на доста завишени цени  #Cussing out Иначе и аз сега съм на мейзитанг от bezglad.com , но нямам тези ясно изразени симптоми, като "пеперуда".  newsm78 Сега в дните които го пия ме обливат топли вълни и се чувствам по-свежа, но не съм усетила нищо друго.  Thinking Аз също го пия за поддържане на килограмите, защото преди това бях на хапчета с пипер и свалих доста, а сега боря целулита с кремове и други хапчета, и гледам само да не напълнея отново  Praynig

# 611
Така като гледам  последните страници поти никоя от вас не пие Лида? Аз незнайно защо точно към нея съм се ориентирала.... Дали греша? Мога ли да помоля някоя от вас, която в близко време е поръчвала лида и е добра, за сайта, от който е поръчан? Благодаря Simple Smile

# 612

Браво peperuda_p  Hug за постижението. Неизбежните въпроси ще напиша:
- за колко време свали тези 8кг?
- промяна в хранителния режим имаше ли?
- какви хапчета и от къде са купени?

# 613

Браво peperuda_p  Hug за постижението. Неизбежните въпроси ще напиша:
- за колко време свали тези 8кг?
- промяна в хранителния режим имаше ли?
- какви хапчета и от къде са купени?

Blush  Килограмите ги свалих  с първата опаковка. От страх да не ги възвърна си поръчах 2та (поддържаща)!  Сега ги пия по-рядко, когато се почувствам по пухкава веднага пия хапче без значение колко е часа.   Praynig    Храня се нормално и сега и преди (НЕ СЪМ ФЕН НА ПЪРЖЕНО), обичам салати, шоколад, не съм се лишила от нищо! През първия месец не ми се ядеше нищо, това за мен беше по големия проблем, а трябваше да се храня. Както споменах и повече движение!!!  Naughty Мейзото го поръчах от безглад, може да съм уцелила сполучлива партида  Thinking 

# 614
Извинявай, пак питам но тези с пипер пак ли от там?

Общи условия

Активация на акаунт