Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Привет и тук в тази тема, много сте продуктивни! поръчвате, пазарите и пълнете темите със скоростта на светлината..
Аз днес дадох доста положителна оценка на подавач за една батерия, сега си чакам соларното зарядно.. да видим

# 76
  • Ямбол
lana76 писала си ми на лични,но си запълнила лимита си за съобщения,моля да освободиш поща,за сега ето това намерих за теб ,рокли за 7 год  http://www.aliexpress.com/premium/dress-girl.html?g=y&isFree … ortType=price_asc ,но все пак не спомена ежедневни/официални...
stasy_f и 2 якета съм поръчвала,мога да ти покажа и реални снимки,не са зле,но не са и зимни,не са особено дебели.
mi6elka_6eli много е сладка козметичката,само би ми допаднала повече,ако имаше и някакво вътрешно разделение.
stela_ana измамниците си личат по нереалните цени,малкото или никакви оценки/новорегистрирани/всички артикули са им често само в 1 раздел,без отделни категории,а само 1 Others...
Посочения от теб отговаря на вс.критерии и е  newsm11 -регистрирал се преди 2 дни,за да ни мами.
Monikka аз не казвам,че със сигурност няма да си получиш нещото,може още утре да цъфне в Бг,просто да се презастраховаш,може да изчакаш още 1 седмица и тогава,ако не се вижда движение по пратката.
NBM а каква е тази мистерична блуза,на която само гърба показва продавача,и ако искаш да видиш предницата,трябва да се свържеш с него,съвсем проста изглежда,а е 10 $ ?

p4eli4kata 77 срещала съм ,но без определено наименование са ,не пише марката в заглавието,а се мярка из снимките,точно линк обаче нямам сега да дам.
loipi как решихме,ами сама казваш,че я няма никъде толкова евтина тази рокля,не ти ли е странно тогава,че и въпреки ,че сме писали,че е измамник,мислиш да я поръчаш  Thinking
Човека се е регистрирал преди 2 дни!
bubchen предлага ти да ти даде др модел/марка ,един от по известните.
ellia ако решиш може да му отвориш диспут,макар и да не знам дали ще те компенсира с повече от 3$,отзивите на др.са ,че е и хубава и не.
silvi_7878 някои поръчки се шипват на следващия ден,други след седмица,трети месец,или въобще... всеки продавач си има срок шипване,описано в артикула под цената.

# 77
  • Sofia
NBM а каква е тази мистерична блуза,на която само гърба показва продавача,и ако искаш да видиш предницата,трябва да се свържеш с него,съвсем проста изглежда,а е 10 $ ?

Нищо особено, пише YSL отпред, когато я поръчвах беше показано, после е изтрил снимките с логото и етикета, може би заради някакви права, макар че алито е пълно с този тип блузи.

# 78

stasy_f и 2 якета съм поръчвала,мога да ти покажа и реални снимки,не са зле,но не са и зимни,не са особено дебели.
 Никид ще покажеш ли снимки,Кое  е по-хубаво,качествено?

# 79
Извинете ме за глупавите въпроси, но съм лаик в това, тъкмо прохождам в он-лайн покупките... Whistling
Значи трябва да се доверяваме на продавачи с по-висок positive feedback, като този например http://www.aliexpress.com/store/704983 или този http://www.aliexpress.com/store/701252.
И още нещо  Embarassed - продуктите от различните доставчици в различни опаковки ли идват или всичко е в една?
Благодаря ви предварително, дами!!!  bouquet
Лек и доходен ден!

# 80
За мен вторият особено има доста недоволни клиенти  Rolling Eyes само за 1 месец 227 с отрицателен фийдбек и 264 с неутрален  Thinking - аз не бих поръчала от него

# 81
stela_ana , принципно да, такъв тип търговци, въпреки че тези двата точно може и да не са най-удачния пример. Първият е по-малък, с малко отрицателни отзиви, но пък повечето твърдят, че много бавно му пристигат стоките в последно време; вторият е много голям, с по над 10000 поръчки месечно, също с малък процент отрицателни отзиви (спрямо броя поръчки), но в последно време се набляга на непристигнали стоки и кофти качество.
rendence, принципно си права, но за 10000 поръчки 200 кофти мнения хич не е много - колкото е и за 1000 20 мнения като на първия или колкото е за 100 - 2 мнения, колкото имат повечето дребни търговци... просто мащабът е голям.
Но като цяло - да, такива търговци - щом работи две години и има приличен брой поръчки месечно, значи става за нещо, най-вероятно...
Покупките от различните търговци идват в различни пакети, естествено - Али е просто платформа, като и-бей, на която самостоятелни търговци си обявяват стоките и всеки си е отделен, поръчките не се събират някъде в депо и да се пращат оттам.

# 82
Момичета, ескалирах диспут и от Али ме информираха, че времето за доставка заради промени в митническата политика на Китай е удължено от 60 на 90 дни Crazy

Please note: Due to changes of customs policy, there’re lots of shipping delays from China Post. This situation starts from this September and it does not end until now. The shipping time is temporarily extended from 60 calendar days to 90.

# 83
... което пък подсказва и защо нарастват отрицателните мнения за неполучени стоки...
Пу-пу, дано не се случва на никого да си чака 3 месеца поръчката!

# 84
Много неприятно newsm78

# 85
  • au bout du monde
Получих тези дънки, 80% памук са.
http://www.aliexpress.com/snapshot/238433571.html

# 86
Дойде ми бухалът на детето, бая го почаках, но пък е многооо готин
http://www.aliexpress.com/snapshot/236905567.html

# 87
  • Ямбол
stasy_f ето якетата,абе много разлика нямат
Скрит текст:

stela_ana не,може и с нисък рейтинг да е човека,просто да са реални цените му.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 15:16 от никид

# 88
Никид снимките не се отварят мила

# 89

На снимката изглеждат хубави, може ли реални снимки и аз им хвърлих око #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт