Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 405

И хора спрете с това проследяване на пратки,досадно е вече само и само за това да се чете и пита

Ами,докато има такива, които любезно отговарят, ще има и питащи. защото е много по-лесно някой друг да свърши твоята работа,вместо да седнеш, да четеш, да се научиш, да ползваш преводач. Най-добре е да кажеш- не мога, свършете го вместо мен. Просто си има такива хора, но паразитизмът не е само тук.
В края на краищата направете си тема само за проследяване, да му се не види. Примерно заглавие-"Помощ, вчера поръчах, а днес още ми я няма пратката."

И аз имам питане - с каква цел е отворена тази тема и кой определя кой, какво, как да пита?Simple Smile
И още нещо - някъде упоменато ли е, че трябва да отговарят точно определени хора, дразнещи се от подобни въпроси?Simple Smile

# 406
Момичета, моля разбиращите да проверят за тази пратка с номер RB122411164CN от 05.юни и още я няма, а другите неща, които съм поръчала по-късно си идват.... Sad
Благодаря ви   bouquet

Изпратена е на 17.06.13, ще дойде.   bouquet

Много ти благодаря, така се притесних защото дамата от която пазаря ми е писала съобщение с тракинг кода на 06.06.2013 и си викам то вече мина месец, а пратката я няма! Днес ходих до пощата да проверя и не можаха нищо да ми кажат относно пратката Rolling Eyes ....Ще чакам!

# 407
Може ли да ми посочите продавачи (на дрехи и обувки), от които сте получавали стоки за 2-3 седмици? Защото аз от али-то чакам от края на Май месец пратки и още са по пътя. Поръчвала съм от Тinydeal и идваха до седмица-10 дни, (но пък цените са по-високи).

Така че, aко сте доволни от бърза доставка (2-3 седмици), моля пишете името на доставчика за нетърпеливите Simple Smile

За лошия списък - все още си чакам Kit-a:
http://www.aliexpress.com/store/product/24pcs-Makeup-Kit-Makeup- … 66_583145066.html

# 408
Момичета получих страхотни къси панталонки,но на моя великан са му като клинче, поръчах ХХЛ ,но отговарят на м.Бих поръчала пак,но това е най-големия номер.Продавам ги на цената за която ги купих!Мога и да ги разменя за нещо Simple Smile
http://www.aliexpress.com/item/2013-Fashion-sports-leisure-men-s … ts/923203342.html

Пак за номерата - ами четете, китаецът е писал, че номерацията азиатска, не европейска, да се поръчват 1-2 номера по-големи и е дал талия за XXL 90 см, едва ли някой "великан" е с такава талийка ... Мъж с 90 см талия по нашите стандарти носи обикновено L.
Защо мислите че не съм разгледала размерите?!Мъжът ми носи Л размер,затова съм ги поръчала.

Защото аз поръчвам за двама мъже с 90-сантиметрови талии /мъжа ми и брат ми/, но и двамата минават за слаби, като писа, че мъжът ти е "великан", реших че е едър човек ...

# 409
  • Балчик

И аз имам питане - с каква цел е отворена тази тема и кой определя кой, какво, как да пита?Simple Smile
И още нещо - някъде упоменато ли е, че трябва да отговарят точно определени хора, дразнещи се от подобни въпроси?Simple Smile

Темата е за ПАЗАРУВАНЕ от определен сайт, а не за проблемите на китайските и българските пощи! Не разграничаваш ли двете неща?
Никъде не е казано ,че определени хора ще четат и пишат, но всеки път влизам в темата да прочета нещо интересно за стоките, а чета едно и също- за работата на пощите. ooooh! Ако не разбираш, жалко за теб. по-ясно не мога да го обясня.

# 410
Лошото е, когато такива като теб не разбират от ирония и се впрягат.  Sick

# 411
  • Балчик
Лошото е, когато такива като теб не разбират от ирония и се впрягат.  Sick

Ирония? Какво място има тя в твоя пост. Ако нямаш какво да кажеш по темата, стига "иронизира". Laughing

# 412
Момичета получих страхотни къси панталонки,но на моя великан са му като клинче, поръчах ХХЛ ,но отговарят на м.Бих поръчала пак,но това е най-големия номер.Продавам ги на цената за която ги купих!Мога и да ги разменя за нещо Simple Smile
http://www.aliexpress.com/item/2013-Fashion-sports-leisure-men-s … ts/923203342.html

Пак за номерата - ами четете, китаецът е писал, че номерацията азиатска, не европейска, да се поръчват 1-2 номера по-големи и е дал талия за XXL 90 см, едва ли някой "великан" е с такава талийка ... Мъж с 90 см талия по нашите стандарти носи обикновено L.
Защо мислите че не съм разгледала размерите?!Мъжът ми носи Л размер,затова съм ги поръчала.

Защото аз поръчвам за двама мъже с 90-сантиметрови талии /мъжа ми и брат ми/, но и двамата минават за слаби, като писа, че мъжът ти е "великан", реших че е едър човек ...
Великан казах защото е много висок и мускулест, а както казах размерите в таблицата са грешни....Панталонките НЕ отговарят на Л!

# 413
# 414
  • на морето
Някой ме беше питал за размера на това http://www.aliexpress.com/snapshot/234428189.html, когато го поръчвах нямаше размери, но дойде с размер UK 10, EU 38, US 6, ширината му е 70 см, аз нося М доста ми е широчко, но не стои лошо. Извинявам се, че отговарям чак сега  Embarassed
Много ми харесва.Ти чисто черно ли получи,че сега е налично само такова?
Как мога да го намеря в други цветове и с картинка отпред?

# 415
Някой ме беше питал за размера на това http://www.aliexpress.com/snapshot/234428189.html, когато го поръчвах нямаше размери, но дойде с размер UK 10, EU 38, US 6, ширината му е 70 см, аз нося М доста ми е широчко, но не стои лошо. Извинявам се, че отговарям чак сега  Embarassed

Моето е бяло с черепи отпред, а на гърба тюла е под формата на кръст. Лошото е че го чаках около 50 дни виж други продавачи дали го предлагат и аз ще погледна

# 416
Nina_88, ширината на колана ли е 90см? Аз също ги гледах за моя мъж, но надали и L ще му стане, но мога все пак да го премеря.

# 417

Моето е бяло с черепи отпред, а на гърба тюла е под формата на кръст. Лошото е че го чаках около 50 дни виж други продавачи дали го предлагат и аз ще погледна

Ето го, но само в черно http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Spring-Summer-skull … -T/755470104.html

# 418
Здравейте, аз искам да си поръчам голяма дамска чанта, в която да има като цветове бяло, черно и кафяво. Някой поръчвал ли си е такава и оставал ли е доволен от полученото. Има много интересни чанти, но се чудя дали са такива в действителност. newsm78

# 419
По повод отровните китайски стоки искам да питам:
А как според вас стоят нещата които се происвеждат в Китай от големите световни марки. Например H&M , Mango. Ха практика много марки са изнесли производството си в Китай.  newsm78

Много лесно стоят нещата, те казват какви бои и тъкани да се използват и така се шие. В България също се шият много марки, за много от тях директно от чужбина си идва всичко - от конци до копчета и текстили. Тук само се ползва евтината ръка.
Далеч съм от мисълта, че всичко може 100% да се контролира, но нали не мислите, че Маркс и спенсър например поръчват дизайн и изобщо не взимат участие в избора на бои и текстили?
Именно Simple Smile Не може човек да е 100% сигурен. Моята свекърва редовно купува играчки на децата от магазин по лев..После аз ги изхвърлям  Mr. Green. Но наистина не може човек да им хване края.

Общи условия

Активация на акаунт