Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
никид  хиляди благодарности-имам страхотни обеци   bouquet

http://www.aliexpress.com/snapshot/243681434.html

# 616
  • Ямбол
valpan А аз си мислих,че от др.тема имаш тел.,но явно заедно с теб ще си чакаме тук тел. Simple Smile

dodi само мокриш с вода и нищо друго,изстискваш като преплескаване на кюфте,не с мачкане,защото се ронят.
Наистина са като магически,ако имате засечен плот,съдове боядисани,мивка на капки,хладилника отвътре/отвън,всичко става ново.
vtvt зависи от продавача дали и кога ще приеме отказа на поръчката.
Diddi Vasileva добре дошла и приятно покупки няма излизане от тук вече  Laughing,и спокойно и 2 чанти са поръчвани и коментирани като добри тук ,дано и на теб ти допаднат Simple Smile
maximka ееее,моля моля,много бързо пристигнаха като ,че ли ,е сега поне ни ги покажи на реална снимка Simple Smile

# 617
  • Казанлък
никид  Hug имам дори два  Joy Joy Joy
Туки Т83 нямам намерение да го сменям.Страхотен е,ползвам го за разговори със 2 карти. Но искам 5" с по-добър екран  за  интернет-ползване  Laughing
Още съм в процеса на търсене на идеалният за мен телефон.

# 618
  • Sofia
Туки Т83 нямам намерение да го сменям.Страхотен е,ползвам го за разговори със 2 карти.

Може ли линк, че и аз съм с две карти  Praynig

# 619
Никид поръчвала ли си от тук магическите гъби? взех си от Buyincoins, но тук са доста по евтини и искам да поръчам, но все още не съм се регистрирала Simple Smile Същите ли са тук ? заслужават ли си ?
Май станаха много въпроси  Rolling Eyes

# 620
Аз си поръчах от тук, днес са шипнати и сега ще чакам, а доколкото разбрах и други момичета са ги поръчали Wink дано да са същите Wink

# 621
  • Пловдив
Аз си поръчах от тук, днес са шипнати и сега ще чакам, а доколкото разбрах и други момичета са ги поръчали Wink дано да са същите Wink

може ли линк

# 622
# 623
  • Пловдив
хах зарибих се и аз,дали ще са вършат работа

# 624
  • Sofia
Такива гъби съм купувала от ДМ. Не знам дали вършат работа, още си стоят някъде в килера.

# 625
Момичета някой поръчвал ли е рамки за очила от али-то? Че тук по магазините са по 50 - 100 лева най-евтините, а на мен ми трябват само за да ми сложат антирефлексни стъкла, че с тоя компютър /и с това али  Shocked /. Нещо не ми се дават 150 лева за очила само за пред компа...някой ако има опит с рамки от сайта нека препоръча Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 626
Момичета някой поръчвал ли е рамки за очила от али-то? Че тук по магазините са по 50 - 100 лева най-евтините, а на мен ми трябват само за да ми сложат антирефлексни стъкла, че с тоя компютър /и с това али  Shocked /. Нещо не ми се дават 150 лева за очила само за пред компа...някой ако има опит с рамки от сайта нека препоръча Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Скрит текст:
Моите са за около 90 лв от vision express .Ако искаш понамини,пък може да ти хареса нещо.Имаше рамки за 27 лв,а и всъщност имаше нещо като промоция и се плащаха само стъклата ,ако си купиш от рамките за 27 лв.Моите са точно от тях и вече някъде от година ги ползвам,имат и гаранция.
Съжалявам за рекламата. Embarassed

# 627
Да се похваля и аз с първа поръчка от тук на магическите гъби Simple Smile Сега избирам калъфче за телефон Simple Smile

# 628

Скрит текст:
Моите са за около 90 лв от vision express .Ако искаш понамини,пък може да ти хареса нещо.Имаше рамки за 27 лв,а и всъщност имаше нещо като промоция и се плащаха само стъклата ,ако си купиш от рамките за 27 лв.Моите са точно от тях и вече някъде от година ги ползвам,имат и гаранция.
Съжалявам за рекламата. Embarassed

Амииии то хубаво ама аз като съм от Благоевград и ако дойда до София за едните очила...по-добре да си ги взема от Блг Wink ще излезнат майка си и баща си Simple Smile въпреки, че ако имам път натам си заслужава Wink но може и да рискувам с някои от али-то /за рамката става въпрос де/ Simple Smile Благодаря ти все пак cooxixx

# 629
Здравейте, аз открих Али-то миналата година, но сега откривам вас Simple Smile Поръчвала съм доста неща и не съм имала проблем, но досега. Поръчах едни сандали на странно ниска цена. Вече 10 дни, днес дори е 11-ти от изпращането, но няма никаква информация за поръчката по тракинг номера, който ми е даден. Случвало ли се е на някоя от вас? Има ли вероятност просто пратката да е без опция за проследяване. А и освен това продавача не отговаря, което е най-сериозната причина за съмнението ми. За това става въпрос http://www.aliexpress.com/item/2013-navy-style-stripe-hasp-platf … es/943798275.html

Общи условия

Активация на акаунт