"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Добро утро, момичета!
И аз да се присъединя към пожеланията за здраве и щастливи дни на любимото семейство.
Хубав и прохладен ден на всички.

# 317
  • София
НАДЕ, smile3501 smile3525 newsm51 smile3525

# 318

Берг и Халит са се върнали в Истанбул вчера. В туитър е отбелязано, че са ги видели на летището. Пак в туитър привържениците на партията на Ердоган са разпространили призив за бойкот на продуктите на Pantene, заради участието на Берг в протестите.

# 319
  • В тъмната гора.

Берг и Халит са се върнали в Истанбул вчера. В туитър е отбелязано, че са ги видели на летището. Пак в туитър привържениците на партията на Ердоган са разпространили призив за бойкот на продуктите на Pantene, заради участието на Берг в протестите.

Тъпаци.... Sick

# 320
Много щастие и любов и аз желая на сем.Ергенч още много години!Хубава годишнина да си отпразнуват!Тия дни май е и др. им голям празник Рамазан Байрам.Весел Празник на тях и семействата им.

# 321

ЧЕСТИТ СВАТБЕН ДЕН!

На любимото семейство Ергенч -
много обич, семейна хармония и успешно творчество!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 322
Честита годишнина на сем.Ергенч !!!
Какво повече да им пожелая освен океан от щастие и любов,нестихващо здраве и да остареят заедно.Защото не е ли това най-важното на прекараш остатъка от живота си до любимия човек и да побелеете заедно
.

И дано тази глупост с арестите на известни турски актьори и обвиненията с/у тях че са наркопласьори да спрат скоро,защото по този начин турската интелигенция съсипва реномето,което толкова години е градено за Турция – че е една светска,модерна и свободна държава,която държи на традициите.

Скрит текст:
Много ви благодаря за хубавите думи – ОБИЧАМ ВИ !!!

# 323
Нека си пишат глупости.Колко хора биха сменили шампоана си,ако той
е подходящ за косата им,само защото жената,която рекламира продукта е
била на митинг?Аз никога не бих го направила.

# 324
# 325
# 326
Честита годишнина на любимото семейство Ергенч!
Пожелавам им много любов, разбирателство и хармония!

# 327
# 328
Берг е отбелязала с тази снимка и тези думи днешния ден

Пожелавам си ръцете ни никога да не се разделят... Благодаря на всички, които не забравиха четвъртата годишнина от нашата сватба и с пожеланията си внесоха светлина в деня ни. Винаги съм казвала, че вашата обич е много ценна за нас. Вие също ...

# 329
Varna72, Hug Hug Hug
Цитат
Берг е отбелязала с тази снимка и тези думи днешния ден

Пожелавам си ръцете ни никога да не се разделят... Благодаря на всички, които не забравиха четвъртата годишнина от нашата сватба и с пожеланията си внесоха светлина в деня ни. Винаги съм казвала, че вашата обич е много ценна за нас. Вие също ...
Дано винаги да са заедно и да се обичат!

Общи условия

Активация на акаунт