"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Не знам защо са й сложили снимката на Берг, в самата статия не се споменава за нейно участие. А и това са игрални филми, които трябва да излязат на екран между ноември-февруари. Това означава тя да снима паралелно с КД, което ми се вижда малко вероятно.

----------

Вчера бяха писали в туитър, че са видели Берг в мола City's. Оттам обикновено винаги се появяват снимки, дано излезе нещо.

# 601
И аз не разчетох никъде името и, но доколкото се разбра с преводача, за последните изброени проекти не се споменават имената на актьорите, т.е. възможно е все пак, защо ще я поставят сред останалите...ще видим. Напр. и на Окан Я. името не се вижда, но е на снимката.

# 602

За последния филм пише, че се очаква изненадващи имена да участват, но пак не ми се вярва, заради натоварения режим на снимки при КД. В последния период преди края на първи сезон, където я хванеха Берг, за каквото и да я питаха, тя все казваше, че е уморена. Трябва и семейството да си гледа. Но естествено нищо не е излючено.

# 603
Това, което ме кара да си мисля, че е възможно, срещнах думата комедия, а е всеизвестно, че това е нейна стара мечта...Времето ще покаже.

От старите ленти Heart Eyes

# 604

Думите на Берг от рекламата

Здравейте! Като жена, която държи на Пантен, отново заставам пред вас. Следете продължението, ако искате да имате здрава и лъскава коса.

# 605

В един от игралните филми, които са споменати в статията, ще участва Селма. Снимките вече вървят.

# 606
Приятна почивни дни,дами!

.

# 607
# 608
# 609
# 610
Наде,   bouquet!

Краси, това е може би снимката, свързана с вчерашния коментар в туитър, за който писа Варна,
че Берг е видяна в Н.  Hug

# 611

Ето цялата снимка

Берг е била на кафе с приятели. Не е споделила никаква информация за новия сезон на КД. На въпросите за колието със синьо мънисто, което е носила, отговорила: " Да не ни застига зло."

# 612

Небахат за новините около Мерием. Припомнят, че тя е запознала Мерием с Джан. Нейни думи във вестник "Поста". Не знам доколко наистина са казани.

Като чух новината за бременността звъннах на Джан, но не можах да го открия. Според мен Мерием е на грешен път. Едно дете трябва да е желано и от двете страни. Не се влиза в такава авантюра само за да изпиташ чувството да бъдеш майка. И в двата си брака забременях, но направих аборт. Не исках да бъда самотна майка и детето ми да расте без баща. Аз съм израснала с втори баща и знам за каква болка и самота става дума. Мъж, който не иска дете, не може насила да го направиш баща. Това щях да й кажа на Мерием, ако можех да я видя.

# 613
Пилатес ли е, какво е, но Берг е в перфектна форма.
Варна,   bouquet!

# 614

Еха, чудна снимка!!! Hug Hug Hug

А тук защо спрягат Халит? newsm78

Canlı yayında Halit Ergenç gerginliği!

http://www.gazeteciler.com/tv-haber/canli-yayinda-halit-ergenc-g … nligi-69737h.html

Общи условия

Активация на акаунт