Този месец Алекс не е ходил на ясла, но съвсем вече е свикнал, така че и аз не се притеснявам. Вчера като заспа започнах с украсата за Коледа и сутринта той беше много впечатлен. Изобщо много се впечатлява от всичко и после се опитва да ми разказва с думи, звуци, знаци
Много е смешен. arch.mae, много се радвам за теб! Дано все така да се чувстваш на работното си място.
roxanna, много е кофти това, което казваш. Аз лично много обичам работата си и определено ми липсваше, докато си бях вкъщи. С колегите ми се разбираме и се чувствам чудесно. Не че нямам ядове, но те са нормални. Като студентка попаднах на стаж в една организация, в която колективът беше едва ли не всеки срещу всеки и направо се отвратих. Дано не ми се налага повече да работя на подобно място. На теб пожелавам сили!
Хубав ден момичета!

Както и да е , дано догодина се наредят нещата.
Направо искам да се
Няма никакви други симптоми, но... Та сега съм в чуденка да ходя ли?! 

и познайте: Бронхо-пневмония и на следващия ден почина-уж се опитаха да го спасят,не успяха .Много ми е мъчно ,защото казвах че си е на бебето любимеца,а и той го обожаваше "Зайо-байо "само повтаряше.Сега е празно вкъщи