За храненето - рядко и давам сама да се храни, защото тя не яде. Дори и филии не яде много сама. Хапне 2-3 хапки и я зарязва.

И е по-добре за него да развива фината моторика сега. Отколкото да ни разбъзика компютрите, че тук няма и къде да ги дадем да ни ги оправят(в смисъл, че ако тръгнем да ги даваме на ремонт, по-евтино ще ни излезе да купим нови).

Раздали са им подаръците (много хубави влакчета м/у другото само за 10 лв) и са имали куклен театър пак. Макс е доста ентусиазиран сега и ми разказва. Дано поне заспи раничко днес, че като беше болен и не ходеше на детска заспиваше към 12. А пък аз точно тогава имах да правя разни неща за дипломната.. все така ще се случи... Но поне няма да ходя повече в университета за тази година и ще си планувам празниците на спокойствите. Тази година съм решила да събера аз нашите и свекърите вкъщи. Никога не сме ги канили празнично в нас, ами все ние им ходим на гости, та е крайно време аз да се направя на домакиня.
Няма си някоя играчка, която винаги да му харесва. Но пък от скоро започна много да си играе с плюшените играчки, на които преди не обръщаше грам внимание. Преди лягане задължително първо слагаме тях да спят и ги завиваме. Но може да е защото баща му му прави куклен театър с тях.