не само че се буди рано(това бих го преживяла, защото не ми тежи да ставам рано), но това постоянно будене и мрънкане ме довършва.Снощи се буди на всеки час, а уж реших да легна с него в 21ч и да се наспя поне до 24ч когато обикновено се буди. Да ама не снощи реши да ме изненада и още в 22ч беше на линия и така до сутринта. 
Играхме и на тревата в градината, по която също вървя, а тя е под лек наклон. Ходихме и на центъра на един площад където изкачи може би повече от 20 стъпала наведнъж.
Вчера спа само веднъж-следобяд 2ч. Май като е хубаво времето-спи по-малко, а като вали-тогава спи.
Както и на останалите мами с неспящи през нощта бебчета. Аз при цялото му това щъкане, ако бях и недоспала, не зная как щях да му насмогвам.

Мина само със сутришния сън, но не му попречи да се усмихва през цялото време и да се закача с всички. 

Таз мойта Адриана е решила явно да приключи със зъбованикненето до есента, като че ли има да преизпълнява план за петилетката / по-младите едва ли ще знаят, но по комунистическо време това си беше цел номер 1 за работническата класа 
Препоръчани теми