За спането не ми се говори - болна тема.
Започнаха да пропускат, а не се беше случвало..
а през септември моя Владко ще става Батко
Заради втората бременност успях да кърмя Владко само до 8-мия месец, а тогава вече бях бременна в 4-я месец. От както се отби спря да се буди през нощта-сега заспива най-късно в 21:30 ч. и се буди между 6 и 7 ч. сутринта.
Заради втората бременност успях да кърмя Владко само до 8-мия месец, а тогава вече бях бременна в 4-я месец. От както се отби спря да се буди през нощта-сега заспива най-късно в 21:30 ч. и се буди между 6 и 7 ч. сутринта.
, влизаш направо дето се вика "с гръм и трясък" (но в хубавия смисъл) - с една прекрасна новина - за своята втора бременност, пожелавам ти лека бременност до края и после леко раждане. И защо така бе, момичета само четете, ами пишете си спокойно, ние хора не ядем 
Леко бременеене и раждане
.
Ама защо си ги помъкнала тези пюрета. можеш да купиш като се настаните. Дори и да сте в някой курорт, България е една човешка длан, ще има някой град в близост. Вземи си за 1-2 дни, пък другото ще си го набавиш