У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 27 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
ДА,коментарите сега ги прочетох Simple Smile Peace
Права си,ще го пропусна.
Във Фейсбук  го похвалиха,та си викам-айдеее, Laughing

# 46
Някой да гледа вече Войната с Брат Пит Simple Smile?
Ааааз.  Mr. Green

Ама, мило кажи две-три думи, беее  Hug....за нетърпеливите  Crazy

# 47
  • London
Гледах Black Rock и за пореден път се убеждавам , че филм под оценка 6.5 не си заслужава гледането. Sick
http://www.imdb.com/title/tt1930294/

Та не гледайте! Елементарно , клиширано и видяно хиляди пъти.....

Филма , който реално искам да предложа е ''Бялата панделка'' , немски , екранизиран е като черно-бял филм , което му придава допълнителна романтика и вкус на отлежало вино. Mr. Green Мистерия е и определено е от филмите изпълнени с мистерия , пораждащи дискусия и куп въпроси.... Много ми хареса и след като го гледах часове мислех за дадени действия в него и се питах защо. Joy Няма кървища , няма нищо елементарно жанра е драма-мистерия Wink
http://www.imdb.com/title/tt1149362/?ref_=fn_al_tt_1

рейтинг - 7.7 Mr. Green

На този режисьор и писател Майкъл Ханеке или Хайнеке не знам как ще дойде на немски определено ще видя всичко екранизирано. Mr. GreenПросто е класа този човек.

# 48
# 49
  • В Космоса
"Злите мъртви" изгледах и аз. Верно, че изтъпява, но първата част е добре. До след като се отече мед. сестрата.

# 50

Някой да гледа вече Войната с Брат Пит Simple Smile?

Еми долу-горе става. Първата част на филма се развива много бързо, втората мудно, бавно и реално не се случва нищо. Според мен историята не беше завършена и останаха няколко важни въпроса. На кино да го гледаш не си заслужава, защото само ще ти вземат пари за 3D, а такива ефекти има много малко.  Grinning Общо взето - и преди сме се заразявали, само че сега зомбясвахме за 12 секунди.  Simple Smile Нищо особено.

# 51
Да се запиша в новата тема,че от доста време не съм се отчитала. Wink Гледах доста психарийки напоследък..като последните бяха:

"Тексаско клане" 2013 не съм особено доволна,можеше да е по-брутален и актьорите бяха слаби.

"The Wicked" не го препоръчвам. Започна обещаващо,но после стана безмислено.

"Мама" най-накрая го изгледах този филм и съм доволна. Интересен ми беше.

# 52
Включвам се в новата тема с един не особено интересен филм, но горе долу става
Brick - http://www.imdb.com/title/tt0393109/?ref_=sr_1

# 53
Привети. Днес реших да го играя зрител и изгледах Insidious и, по съвет, който приех лековерно, "Понякога те се завръщат". Първият добре, даже много добре, макар че бяха попрекалили със стресиращата музика, а вторият ми загуби час и половина, ей това е. Че и вери ъмерикън хепи енд му бяха бутнали, та съвсем да се ядосам. Crossing Arms

# 54
Ами финала е за това как дори да бъдеш възмезден от правосъдието. От своето собствено правосъдие , със присъдата която ти даваш и смяташ , че ще те накара да забравиш,да те боли по-малко..., но уви накрая нито ти можеш да си върнеш загубеното , да се чувстваш удовлетворен , но продължаваш да го чакаш , да чакаш момента в който ще си свободен. И как във всеки човек след известно време  затвор , присъда , остава единствено нуждата от думи , човек , близост...Покъртителен филм! Не казвам нищо като разказ , а само метафорично, защото инак не би било интересно да се гледа.
Благодаря ти  bouquet
Свалям го отново, дано този път вече да го гледам както трябва, защото от тогава нещо ме човърка и от време на време се присещам за този филм.

# 55
  • София
Йо, после да кажеш  Heart Eyes Пфу, такива коментари не е имало скоро в темата, направо много ме заиграхте с тоя филм.

Аз преди събота и неделя едва ли ще го гледам, само тогава си правим филмови вечери с мъж ми.

Виви, задължително да си кажеш поосле  Hug

Идвам да си кажа, че под давление на мъжа ми спряхме филма някъде към средата. Ако го гледах сама вероятно щях да се напъна да го изгледам, само от чисто лъбопитство. Наистина е доста психопатийски, всички вътре са яко откачени, чак дразни. Може би точно това дразнене ни отблъсна, прекалено са луди, наистина.
Като цяло филма за мен (изгледан до средата  Laughing) е хем хубав, хем не. Има нещо гениално в него, има и много противни и неща.

# 56
Мм,мерси, Hugаз още не съм го довършила,но ще се поправя скоро.

# 57
  • London
Вчера гледах ужаса The Haunting of Helena. Интересно има доста ниска оценка в имдб , но пък филма ми допадна. На фона на повечето нови ужаси е определено добро попадение. Смисъл развръзката е неочаквана и точно когато мислиш , че класическия ужас с призраци свършва нещата поемат обрат и каквото си мислил се оказва , че не е така. Не е шедьовър , но е добър филм и си заслужава гледането. Главната актриса е много чаровна и смятам ще се хареса.
http://www.imdb.com/title/tt2378191/

# 58
  • В Космоса
"Високо напрежение" тъкмо щях да го спирам като ме осени каква всъщност е работата и изчаках да видя дали е така. Добре, че ми потвърди съмненията, щото иначе щях да го зачисля към най-тъпите.

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 00:32 от Акаша

# 59
"високо напрежение" ми хареса  Heart Eyes
 сега съм пуснала http://www.imdb.com/title/tt0263488/

Общи условия

Активация на акаунт