У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 237
  • 727
  •   1
Отговори
# 555

Бреееееей...

Аз пак да напомня, нека се пускат само линкове към IMDB, пък ако някой филм е търсен, но не може да се намери навсякъде, чак тогава да се пускат линкове към торент тракери. Мерси.   Hug

Не си съгласна с мен? Wink Какво е мнението ви за "Плужекът"?

# 556
# 557
Мен ме изкефи филмчето. Въпреки,че имаше немалко негативни коментари по негов адрес. Има гнусотийки,но не е нещо мега противно. Не знам защо, но докато го гледах непрекъснато се сещах за "Нещото".

# 558
"Плужекът" аз съм го гледал преди доста време и си спомням, че имаше гнусотии, но пък на моменти е смешен. Препоръчвам, ако някой си пада по филми с гадни същества, които убиват хора.

# 559
  • София
Зарибихте ме  Mr. Green
С това заглавие просто няма как да не го прегледам  Laughing

# 560
  • Berlin
Сериите за Мария Верн също са интересни, но последно имаше субтитри до 4ти еп.

# 561
Някой гледа ли "Заклинанието"? http://www.imdb.com/title/tt1457767/
Изглежда обещаващ.. newsm78

# 562
  • София
Аз не съм, но определено го дърпам  Simple Smile Благодаря   bouquet

# 563
  • London
Аз гледах този трилър преди малко Simple Smile
Beyond

http://www.imdb.com/title/tt1800671/?ref_=fn_al_tt_1

На мен ми допадна. Wink

Заклинанието има ли вече субтитри? Май го засичах в Арена, но нямаше и реших да ги чакам.Ако е много хубав може и да не ги чакам. Ще кажете като го изгледате. Peace

И да добавя за филма, който предложих. Много добра игра на бащата на Анджелина Джоли. Изключително добър актьор. Peace

# 564
В Замунда мисля, че е с вградени корейски субтитри, въпреки, че "Мама" така я изгледах и се абстрахирах на 5тата минута  Peace

# 565
  • London
За чужбина смятам знаете Замунда не става. Та аз нея съм я отписала от години като тракер. Дори не ми отваря страницата им.

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Много добра игра на бащата на Анджелина Джоли. Изключително добър актьор. Peace

Мхм, за разлика от дъщеря му.  hahaha

# 567
  • London
Има нещо вярно за Анджелина, като цяло не е добра актриса, но има няколко филма с нея, които ми допадат и смятам, че се е справила с ролите.

Тук смятам направиха прекрасно дуо с Бандерас, много прочувствен филм и смятам, че именно такъв тип роли подхождат на визията на Анджелина.

Тук също не игра зле , макар за мен фаворитите да бяха Уинона и Британи и Анджелина не се изложи.

И последния, който ми допадна с нея е ''Пoдмяната''(ужас аз чета challenging) , но там трябва да призная, че водещото за успеха на филма бе самата история и факта, че е действителен случай. Нейната игра някак куцаше. Не става за героиня , която да носи на плещите цял филм.

Ето дори тук е изкуствена

Всичките й останали филми за мен са пълнеж, бълбоч или нещо което просто продава....

# 568
Аз много харесвам Анджелина! Heart Eyes

Картала, с магнет линкове не става ли? Често съм пускала на хора в чужбина. Peace

# 569
Аз я харесвам като екшън- звезда- Кара Крофт и прочие. Но всички филми, които съм гледала с нея са ми харесали  Heart Eyes И като човек я харесвам много! Не съм гледала "Gia" Peace

Общи условия

Активация на акаунт