У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 197
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Crossing Arms Laughing

А втората част на 8mm някой гледал ли я е? Rolling Eyes

# 76
  • London
Кво? Ханеке? Псурт, изобщо не е за тука тоя.  Close

Е как не е? Този филм е мистерия, а отгоре точно това пише ''мистерии''. Не на всички все пак ни харесват само брадви и кървища без смисъл. Аз обичам да има логика. Mr. Green

# 77
  • Ænima/Albuquerque
Ама разбира се, но като знам какви отзиви четох в "Гледах", имам чувството, че за съвсем различни жанрове говорим.

Бебе, аз не съм, и не смятам да си го причинявам.

# 78
  • London
Ами остава някой да го изгледа и да си даде мнението. Joy То и аржентинския филм дето дадох не е кървава разправа, но бая хора вече се изредиха да го хвалят в темата. Има някои филми, които докосват по реалистичен начин жанра и сякаш е пипнато с бяла ръкавица.

# 79
  • Ænima/Albuquerque
О, аз съм сигурно последния фен на кървищата и червата.  hahaha

# 80
Гледах Raven 2012 с Джон Кюсак. Много съм доволна от филма,има мистерия,загадка,атмосферата е мрачна и старовремска,много добра актьорска игра и до последно не знаеш какво ще се случи. Препоръчвам го. Peace

# 81
  • София
http://www.imdb.com/title/tt1588170/ ако не сте го гледали да ви го препоръчам

# 82
Филма със куклата Чъки ми се струва голяма боза. Гледала съм ги като дете тия с куклите, имаше и един Доли. Thinking Сега такава детинщина не бих гледала. Wink

От предложенията ви ми допадна само Brick за сваляне , ще  изкажа мнение като го изгледам. Wink

Ще предложа отново едно интересно и пораждащо доста въпроси психологическо трилърче. Mr. Green. Ще се радвам после да обсъдим като някой го изгледа какво е разбрал. Има доста теории и въпроси, които поражда филма Даника.
http://www.imdb.com/title/tt0469062/

Някой гледа ли ''Бялата панделка'' , иска ми се, ако да да разменим някое и др. впечатление. Той също не е от филмите дето те оставят без размисъл след финала. Mr. Green
Къдде ги има двата филма със субтитри? Praynig

# 83
  • London
Danika
http://energy-torrent.com/details.php?id=2271&hit=1

The White Ribbon
http://0.DMCA-removal-from-Google/torrents/the-white-ribbon-limi … p-xvid-hls/87031/

Преди малко изгледах препоръчания назад ''Странични ефекти'' Simple Smile Допадна ми. Peace

# 84
Аз гледах току-що 1 епизод на "Под купола". Ми к'во да кажа?  Thinking Бива... идеята е добра естествено, но някои от актьорите ми се струват много слаби, та дано с напредване на епизодите да се поотпуснат. Някой друг следи ли го изобщо, че не съм срещал коментари за него?  Grinning
Сарк, и аз не прочетох от теб за Войната. Да не би ти да си пропуснала?  Grinning

# 85
Има тема за "Под купола". Peace

# 86
Благодаря   bouquet

# 87
  • Ямбол
Записвам се като фен на жанровете. Simple SmileУжаси избягвам да гледам напоследък,нещо ми мина мерака,но пък за трилъри съм винаги готова. Laughing

Вчера гледах за 2-ри път Мr.Brooks,великолепен Костнър Heart EyesНе съм симпатизирала така на сериен убиец,досега Laughing

# 88
Вчера гледах за 2-ри път Мr.Brooks,великолепен Костнър Heart EyesНе съм симпатизирала така на сериен убиец,досега Laughing

Това защото не си гледала Декстър. Mr. Green

Дими, гледала съм го този Брукс, обаче нямам големи спомени. Резюмирай ми го накратко. Flutter

Скрит текст:
Той беше сериен убиец, но го бяха надушили полицаите, май успя да се измъкне, но не помня как? И накрая и дъщеря му нещо сгафи, дали не го уби или нещо се филмирах? Crazy

# 89
Mr.Brooks е много добър филм! Дори съм го препоръчвала в темата,и трябва да си го припомня пак скоро време.

H0uSse_Baby,не съм Дими  Wink но правилно се ориентираш за филма.

Скрит текст:
Бяха го надушили но успя да се измъкне като натопи един друг. Но все пак главната полицайка не се хвана,разбира се. И дъщеря му беше като него,но не го уби накрая. Той само сънуваше,че тя го убива. Mr. Green Може да се каже,че имаше хепи енд

Общи условия

Активация на акаунт