У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ, среден хепи енд.  hahaha

# 361
  • London
То финала при всички положения ще е без залавянето на Джак, защото принципно той остава неразкрит. Аз от плаката и историята си мисля, че съм го гледала, но нямам реален спомен. ooooh!Може и него да изтегля....

Изглегнах се да ми слегне малко салатката и ще пусна Карла Mr. Green. По-късно след гимнастиката ми, дано не ме е домързяло Joy ще мина да дам отзиви. Sunglasses Peace

# 362
  • Ænima/Albuquerque
То финала при всички положения ще е без залавянето на Джак, защото принципно той остава неразкрит.

Ааа... ъъъ... да казвам ли?  Flutter

# 363
# 364
  • Ænima/Albuquerque
Да, да.  Heart Eyes

Имай предвид, че за този филм, няма едни читави субтитри. Искрено се надявам да владееш английски. Просто преводачите са си оставили клавиатурите!

Ти си се поправила, извинявай, не видях.

# 365
  • София
 Hug

Нищо де, аз нали виждаш - пак си питам Blush
Тегля  Crazy

# 366
  • Ænima/Albuquerque
Да кажеш после.   Hug

# 367
  • София
ооо, непременно  Hug Въпреки, че не знам кога ще е това "после"  Embarassed че нямам много време ...

# 368
  • London
Покъртителен филм ''КАРЛА'' newsm09 Братче на какво е способна една жена заради един мъж Thinking.Каква глупава семка сме бе.... Crazy

Ето снимки от истинските престъпници...с днешна дата Карла има съпруг и 3 деца и живее под чуждо име извън Канада. Бившия и вече съпруг е още в затвора май има присъда от 35 години, нейната бе 12....

Карла след финалния побой

Сестра й Тами , първото убийство

Следващата жертва

Всичко във филма е достоверно, ето тялото циментирано в бетонни блокчета къс по къс

Новия съпруг на Карли и син

Карла от затвора

В наши дни на Карибите

От сватбата с Пол

Като се сетя какво са снимали с тая камерка и ми става лошо

След всичко образцова майка

Малко по-отстрани е портрета на сестра й..........................

И колата във филма е същата , модела тоест

Като деца ... ще кажете ли, че са извършили всичко това ?????

ЖЕРТВИ

# 369
От споменатите на предната страница филми, най-добре си спомням "From Hell".
Скрит текст:
Спомням си, че разкриха убиеца, но дали го заловиха не помня.  Thinking Някой да ме светне?

# 370
  • В Космоса
От изброените  от Катрала ( мерси за ревюто  bouquet) lсъм гледала "From Helл" - хубав, "Zodiac" - не толкова, "Monster"- класика, "Mureder by numbers" - нищо не си спомням от него  Crazy.

И великият за Графиня Батори - препоръчвам, много е вдъхновяващ, страшно ми хареса (особено актрисата, перфектна беше)! Heart Eyes Mr. Green Crazy

Другите ще чакат реда си... Tired

# 371
Катралче, моето мнение е че половината американки са психично болни или инфантилни Peace От това, което гледам за тях по TLCи Rality zone  Peace

# 372
  • London
Абе то голяма част от предаванията тип риалити са измислени. Всичко е просто направено така че да продава.

А, че в Америка са най-лудите в това съмнение ни най-малко имам. Филма иначе е канадски, не съм гледала много такива, но този определено ми допадна. Много интересен и като знаеш, че е истината.... ooooh!

# 373
  • В Космоса
Забравих да кажа, че верно тоз Чарлз Старкуедър като скролнах първоначално ми замяза на Лео  Heart Eyes. Требе да го изиграе! Sunglasses

# 374

Ето филми базирани на действителни серийни убийци.....

Ооо, мерси много  bouquet
Страхотно! Започвам да ги търся един по един и да свалям.

Общи условия

Активация на акаунт