У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 309
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Днес изгледах филма за Ед Гийн,хареса ми,но честно казано за мен е лек шок като ги гледам тези филми  Rolling Eyes В смисъл,че едно е да гледаш някакъв кървав филм и съвсем друго като знаеш,че този болен мозък е бил истински и наистина е убивал хора по толкова жесток начин  Tired

# 406
Изгледах The best offer  Laughing Много хубав филм наистина,но честно казано очаквах мааалко повече.Дърт спойлер,тези,които не са го гледали да не четат:
Скрит текст:
Още от началото разбрах каква е врътката.То пък толкова ясно си личеше,че тази мома,хич не е толкова задръстена,колкото се изкара.Абсурдно е момиче в нейното състояние и с нейната диагноза да се държи така разюздено и толкова бързо да се окопити сред тълпата  Naughty  И все пак до последно си мислих,че той ще я изхитри накрая  :roll

# 407
  • Ænima/Albuquerque
Аз се пазех, и гледах да не гадая и мисля кво може да е.  Mr. Green

# 408
  • London
Като гледам предстоящите премиери и се питам кой финансира подобни бози. Нищо не ми хвана окото, пародия след пародия. Sick

# 409
  • Ænima/Albuquerque
Е, те тия са... такива, дет никога няма да гледам.  hahaha

# 410
Абе, да ви кажа за "You're next" съм чел тук-там някои добри отзиви. Аз поне него ще го прегледам.

# 411
Изгледах The best offer  Laughing Много хубав филм наистина,но честно казано очаквах мааалко повече.Дърт спойлер,тези,които не са го гледали да не четат:
Скрит текст:
Още от началото разбрах каква е врътката.То пък толкова ясно си личеше,че тази мома,хич не е толкова задръстена,колкото се изкара.Абсурдно е момиче в нейното състояние и с нейната диагноза да се държи така разюздено и толкова бързо да се окопити сред тълпата  Naughty  И все пак до последно си мислих,че той ще я изхитри накрая  :roll
Все пак се "напънах" и го догледах този филм Crazy Толкова много хвалене, само положителни мнения навсякъде, реших, че не може така да го оставям недогледан, въпреки, че не ми беше интересен до средата. Е, признавам, не беше толкова лош филма, интересно заплетен. Но не разбрах няколко неща:
Скрит текст:
първо - как тя успя да открадне картините? Нали уж имаше код за тази тайна стая или тя го е видяла някакси? И второ - накрая се оказа, че той влезе в лудница и там си и остана или влезе да се лекува за определен период от време и после излезе и отиде в онзи ресторант с часовниковите механизми?
Признавам си, че в случая не се досетих от началото какви му ги готвят, понеже филма ми почна безинтересно и скучно за мен Blush

# 412
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
първо - как тя успя да открадне картините? Нали уж имаше код за тази тайна стая или тя го е видяла някакси? И второ - накрая се оказа, че той влезе в лудница и там си и остана или влезе да се лекува за определен период от време и после излезе и отиде в онзи ресторант с часовниковите механизми?
Признавам си, че в случая не се досетих от началото какви му ги готвят, понеже филма ми почна безинтересно и скучно за мен Blush

Скрит текст:
Е, сега как.  hahaha
Той ѝ се беше доверил напълно, убедена съм, че ѝ е дал кода.
За края още водим спорове. Моята теория е, че откачи и го прибраха го в лудницата. А след време се хвана за думите ѝ, че винаги ще го обича и се оправи с едничката надежда, че тя ще отиде в кафенето. Което съм убедена, че няма да стане, обаче.

# 413
  • София
И аз малко по темата "The best offer"  Laughing

Скрит текст:
Според мен хич не се е оправил, а това са спомени от лудницата, дамата всъщност никога не се е появила....това са си мои размисли и страсти де  Laughing

# 414
И аз мисля, че във филма разгледахме историята с оглед нейната гледна точка. Тоест разказаното от нея. Дефакто нещата са били доста по-грозни, но все пак истината варира някъде по средата. Wink Някой дръпна ли филма с Летисия Каста ,не го пропускайте носи миналото със себе си. Mr. Green

Снощи гледах филма за Чарлз Менсън и смятам, че съм го гледала и преди или др. версия, защото видях, че не е единствения по рода си. Никога не са ми допадали хипитата, но сега вече тотално ми опротивяха. Разгулен живот, наркотици, безраборен секс, липса на всякакви правила и устои, изобщо някаква пародия на секта беше това. Сейди ( Сюзън) чисто си беше невменяема....ето снимки на истинската Сюзън починала е от рак излежавайки присъдата през 2009
Скрит текст:

Убитата от нея актриса и съпруга на Роман Полански -  Шарън Тейт

Истинската Линда... гледам малко й е попроменена историята
http://farm4.static.flickr.com/3352/5799886066_b3ac00b4d7.jpg

А Менсън за мен е пълно кукуриго...

Но пък как луд човек умее така ЛОВКО да манипулира хората и да промива мозъци ???  Thinking
Катралче, филма за убитата съпруга на Роман Полански Helter Skelter ли е? newsm78

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 12:21 от XXX_

# 415
  • Ænima/Albuquerque
На въпроса, да, Х.   Peace

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 12:19 от Sarcasm™

# 416
La Catrala,мерси за линковете,по-назад ,за серийните убийци.   bouquet
Свалям "Карла" и "Helter Skelter"

# 417
 Joy Joy Joy Съжалявам, редактирах се  Blush   bouquet
Благодаря за отговора, дърпам и него. И аз направих грешката да прочета статията първо и филма не ми изглеждаше толкова интересен, а Карла толкова зла. Съжалих я.  Tired
Една статия за Роман Полански
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/424-2012 … -31-19-09-25.html
Книгата я четох, филма не съм го гледала за "Бебето на Розмари". /Развалям си кефа ако  след хубава книга гледам  филма-винаги ми се струва   много посредствен Crossing Arms/

# 418
  • Ænima/Albuquerque
И аз се редактирах, мислех че може да се е преименувала, знам ли.  hahaha

# 419
Момичета зачетох се в  историята за Чарлз Менсън,доста увлекателно е написано на който му се чете:А иначе по темата-изгледах http://www.imdb.com/title/tt0818165/
Хареса ми,но като че ли очаквах нещо малко по-различно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт