У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 305
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Ænima/Albuquerque
Ама много са им дълги статиите на тия!  hahaha

# 421
Ами изчерпателни са хората  Laughing
А пък и при толкова много убийства,много информация  Wink А на който не му се чете толкова,а му е интересно мисля,че някъде из сайта има видео  за някои от психопатите  Peace

# 422
  • Ænima/Albuquerque
Ама Сюзън Аткинс...  newsm09

# 423
Такива жестоки убиийци повечето са мъже,обаче явно когато пък са жени поне е качествено  ooooh!

# 424
  • Ænima/Albuquerque
Нямам думи. А мислех, че знам историята на Менсън.  smile3505

# 425
Гледах 3000 Miles to Graceland, чудя се дали е за тук, но пък си има някакъв крими елемент... Преди съм го гледала по телевизията, но никога целия, хубав е, интересен, обичам филми за обири. Имаше обрати, доста екшън, малко хумор. От всичко по малко. Wink Забравих Кърт Ръсел, Кевин Костнър и Кортни Кокс. Heart Eyes

# 426
  • Ænima/Albuquerque
Мъча се да гледам "Helter Skelter", обаче след като четох статията, нещо хич не ми върви.  Tired

# 427
Така се минах с "Карла" и затова сега си подтискам любопитството. Сллед малко ще го пусна и аз  Wink

# 428
  • Ænima/Albuquerque
 Tired

# 429
  • Ænima/Albuquerque
Хубаво, де. Гледам сега, и си мисля. Какъв човек трябва да си, че да вярваш на тъпизми от рода на Helter Skelter, Бийтълски некви глупости, война започната от негри, некви послания в "музиката" на Менсън?! Какъв тъпак трябва да си? И наистина не вярвам, че е възможно човек да бъде манипулиран по този начин. Камо ли да извърши подобно нещо, защото някой-си му е казал.

# 430
  • София
Опитах се да го гледам и аз "Helter Skelter"...ама нещо хич не ме грабна  Cry
Някой има ли мнение за " An american crime" ...пак по действителен случай.....дали въобще да си правя труда да го гледам?!
http://www.imdb.com/title/tt0802948/

# 431
  • Ænima/Albuquerque
Гледала съм го, хубав е. Доколкото нещо толкова извратено нещо може да е хубаво.  Tired
Обаче гледай другата версия, по-реалистична е.

# 432
Да, и аз съм го гледала. Sick

# 433
  • София
Гледала съм го, хубав е. Доколкото нещо толкова извратено нещо може да е хубаво.  Tired

Благодаря, Sarcasm   bouquet... Ще се гледа значи  Laughing

# 434

Ох,"съседката" ми остави много гадно чувство, Cry

Дърпам "Карла",след малко допълвам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт