Отговори
# 75
Днес не ми е до нищо. Мога да се "похваля" с една  чисто нова и лъскава дископатия...  Confused   С препоръката да не се натоварвам и да не вдигам тежко... дааа да просто виждам как тепърва няма да се натоварвам ...  Confused

# 76
Набързо само да кажа, че в H&M са намалили на 10 лева блузките със слънцезащитен фактор 50+.

# 77
Здравейте момичета. Да се разпиша и аз набързо. Бяхме на море няколко дена и и за това се изгубихме. Поздравления за новата темичка. Страхотна е.
П.П  Ще пусна някоя снимка да ни видите... Hug

# 78
Да се запиша и аз, да не ви изпусна  Crazy

# 79
Поли, и ние със спането сме така, дано са зъби, че и аз нямам друго обяснение..
Рали, успех с предложението за работа, дано нещата се развият както ги искаш, аз се чудя дали да ходя на УзанаПоляна, нали ми е наблизо..

Днес си повърна пюрето от ДК, защото имаше по-едри бучици месо и сега май ще почна да пасирам..четох, че в 9тия месец почват да се учат да дъвчат, той от няколко дена прави някакви опити да мляска, но му е рано май  newsm78
А кремчетата са много гадни, не че имам големи впечатления - 2ри ден, ама много захар май им слагат, днес беше едно ванилово с една огромна обикновена бисквита на дъното  Sick не ми харесват нещо тези работи..

# 80
Ха, здравейте и от нас. Госпожицата се събуди в 4, но не й дадох да яде толкова рано, после в 6.40 пак се буди и накрая станахме в 8.40. Пак ми разби съня, а ние снощи имахме гости и стояхме до късно, но кой ме пита.
Ние нямаме проблем с яденето на по-едри неща. Попарата не я пасирам, плодовете също ги давам на парчета, а тя си ги дъвче или по-скоро си ги мачка с венчета. Това, че нямат зъби, въобще не им пречи да си дъвчат храната.
Вчера пробвахме череши - много й се понравиха, изяде 5 плодчета и се наложи да ги скрия, защото искаше още.
Също голям мерак имаме за ходене, вече крачим с помощта на мама, която държи момичето за двете ръчички - така си обикаляме около масата. Сама обаче не иска да остане и за миг и това е доста затормозяващо. Вече мисля да й местя кошарата в хола, за да я оставям вътре да се заиграва и да мога да си върша домакинската работа.

# 81
Аз пък най-накрая имам цикъл Simple Smile Сладка, сладка болка Simple Smile)))))))))))))))))))))

# 82
Страхотна тема както винаги   bouquet
Аз преди малко се прибрах от Карлово и за това не писах понеже нямах нет  Simple Smile
Иначе сме добре Simple Smile
Връщам  се да ви чета Simple Smile ХУбав ден !!!  Hug

# 83
# 84
Набързо да се похваля ,че пробихме ушите на Емили,и сега ще ви покажа малко снимчици
Днес става на 8 месеца  Simple Smile Да ми я жива и здрава  Wink  Heart Eyes
http://prikachi.com/images/297/6302297S.jpg
Скрит текст:
Скрит текст:
Лека вечер от нас Simple Smile

# 85
Наде, много е сладка Емили, да ти е жива и здрава и честити обечки!  bouquet

# 86
Честита месечинка на ЕмилиHug И аз обмислям пробиването на ушите на Елина, но май ще е за годинката.
Аз съм направо скапана! Беба беше за няколко часа при баба си, а ние с мъжо се възползвахме и излезнахме по магазините за разни битови неща. Накрая купихме и кутия за играчки, много симпатична от Mr.Bricolage за 25 лв. Simple Smile Та вече ми е мирна главата къде ще слагам всички бебешки неща.
От 2 дена въвеждам и пшенични продукти, като започнах със спелта на попарка и продължих със сухар в пюре, а за другата седмица съм взела спагети с месо, макарони с шунка и дано се харесат.  Grinning
Аз досега не съм давала пюре с по-едри частици и мисля да поизчакам малко.
ShySun , съжалявам за състоянито ти, не мога да си представя какво ти е, и с малко дете...   Confused Дано все пак намериш облекчение!

# 87
Оххх Bebevita имат едно пюре със спагети и пуешко... ммммхммммм.. много го ядем. Това ни е вълшебното пюре !  Laughing   Не,че е злояда, напротив похапва всичко   Обаче на това пюре пада едно облизване, едни възгласи..  Laughing

Just a Dreamer  Мерси!  Praynig Дано да ме поотпусне, че не мога да пия лекарства.  Flutter

Имаме някакъв напредък с махането на едното кърмене вечер. Поне спря да се буди през час  Tired  Сега имаме 1-2 ставания към 2 и после направо в 4 за храненето.

# 88
Добро утро... Hug
Ние с Ивайло вече от няколко дена сме сами. Тати замина и 2 месеца го няма... Sad Sad
Мен ме гони депресията самаа...но какво да се прави -свикваме.

Честито на Емили, много красива госпожица е... Heart Eyes

Ивайло се събужда всяка сутрин в 4:30. Рано, не рано- храня го, а после яде попара в 8:30.
как да го оттуча от това будене- незная. Той сякаш е с часовник в дупето... LaughingМного кривее напоследък. Иска непрекъснато внимание, а всички играчки и забавления са му втръснали до няма и къде. Когато го държа за ръчички крачи и гони една топка да я рита...  Simple Smile

Ааа, забравих да се похваля - чурата на Иво се излюпи най- сетне  dance

# 89
Здравейте,

Честито на Емили, много е красива, как прие обеците, Наде?

Ааа, забравих да се похваля - чурата на Иво се излюпи най- сетне  dance

Направо ме разби, Азария, хайде да ви честито пиленцето  Joy!
А иначе и ние сме подобно събуждане, но в 5. Дори и да не се събуди, аз приготвям млякото и давам докато е в леглото си, без да я местя, иначе няма заспиване. Ако не й дам аз в 5, и тя се пооспи, става най-късно в 6:30 и няма сън близките 2-3-4 часа. Затова ще чакам до започването на кухнята и тогава ще му умувам за премахване.

Ние сме пак недоспали, расте зъб и госпожицата заспа в 7, но в 5:30 вече се беше наспала, като се буди на няколко пъти през нощта. Някой друг с подобен род поспиване и зачервено дупе по време на зъбоникненето?

Общи условия

Активация на акаунт