ЕВРОВИЗИЯ - Denmark 2014 / (тема 16)

• 24 974
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Гледах видеото на 30 Seconds to Mars - Up In The Air. Трябва да призная, че и в него има доста еротични отпратки. Еротиката продава, това е положението. Красиви са кадрите в края, с цветния прах в бавен каданс. Иначе вокала им има много фина физиономия и доколкото си спомням много сини очи, които просто са запечатани в паметта ми от клипа на A beautiful lie.

# 661
Иначе вокала им има много фина физиономия и доколкото си спомням много сини очи, които просто са запечатани в паметта ми от клипа на A beautiful lie.
Дам Heart Eyes Jared Leto

Морхи,ти със сигурно си гледала и филм с него.

# 662
Я каква голяма филмография. Че и в Американски психар играе.  Shocked Shocked не, май никой от филмите не съм гледала. С дълга коса е по-хубав.  Grinning Бих го сложила на аватар, но гласът на Брандън Бойд и музикаtа на Incubus ми харесват повече. Wink

# 663
Морфи,поне го виж в "Александър" в ролята на Хефестион.Саундтракът е страхотен.

# 664
  • Русе
   Шведският вестник Aftonbladet съобщава, че Елена Папаризу ще участва в  Melodifestivalen 2014.
   Ето я самата новина:

Цитат
Eurovision fans are still waiting for Greece to confirm that it will compete at Eurovision 2014. But even if it doesn’t, there is still a chance that Greece will be represented in another big way. That’s because Helena Paparizou, the Greek goddess that won Eurovision 2005, is reportedly competing at Melodifestivalen, the Swedish national selection.

Aftonbladet reports that the 31-year-old, who was born and raised in Sweden, will be competing with a song that is ”uptempo, catchy and crazy good.” It was penned by Bobby Ljunggren, Henrik Wikström and Sharon Vaughn.

# 665
  • DE
Цитат
Гледах видеото на 30 Seconds to Mars - Up In The Air. Трябва да призная, че и в него има доста еротични отпратки.

Еротиката продава, но предпочитам да ми я предлагат естетично и красиво Peace

# 666
RTCG - Черна гора ще обяви във вторник,19 ноември на пресконференция своя представител в Евровизия. Медиите предполагат името Sergej Ćetković , но се очаква официалното обявяване.

# 667
Румъния е вероятно да не участва на Евровизия 2014.

# 668
Да се пооплача малко - нали щот съм с бавен нет и не мога да слушам музика. По-точно мога, ама човек трябва да има биволски нерви, да изчака тегленето на клипа. И тъй от 2-3 дни се е задействало евровизионното радио в главата ми и ми е едно такова...музикално. Слуша ми сеее!
Тази песничка си я слушах 2 пъти тези дни, поздравче с нея за всички четящи. Heart Eyes

# 669
Малко новини около бивши български участници на Евровизия

http://eurovision.bnt.bg/joanna-bih-se-zavurnala-na-eurovision-n … dhodiashta-pesen/

# 670
Латвия -

подадени са 73 песни (по-малко от миналата година), като тази година се допускат само латвийски автори.  60 песни са представени на английски език, 11 песни - на латвийски и по една песен на руски и на френски. Журито ще обяви на пресконференция (2 декември) избора на  24 песни, които ще участват на полуфиналите на 18 и 19 януари.

# 671
Швеция – следващата седмица ще бъдат официално обявени участниците в Melodifestivalen 2014 - на две специални пресконференции. Неофициално се спрягат известни имена: Dr Alban,  Martin Stenmarck (19-ти във финала на  Евровизия 2005), Yohio, Elena Paparizou и др. Странно Elena Paparizou  да представя Швеция, а и едва ли ще повтори успеха си!

Швейцария - след първото сито на трите тв SFR, RTS и RSI, са определени 18 песни, които са в сайта http://www.srf.ch/unterhaltung/events-shows/eurovision-song-cont … -esc-in-daenemark    вляво под "Die Kandidaten von SRF / RTR in alphabetischer Reihenfolge".  Ще гледаме на 30 ноември онлайн изпълненията пред експертно жури за да бъдат определени само 6 песни за националния финал (3 кандидати от немския SFR, 2 от френския RTS и 1 от италианския RSI.  Има хубави песни, но една звучи угнетяващо-като химн на палачите (втората на SRF "Arxplendida – Mercurii Diei").

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 17:36 от Isis

# 672
Малко новини около бивши български участници на Евровизия
А това вярно ли е?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2469874

# 673
Днес е крайният срок за потвърждаване на участието на държавите и сигурно е вярно, след като "24 часа" го съобщава. А и escxtra.com
Румъния е потвърдила участието си днес http://www.esctoday.com/70845/romania-tvr/  и е 33-тата държава към тези в списъка

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 18:08 от Isis

# 674

Общи условия

Активация на акаунт