Отговори
# 135
Не, почернява. Wink

# 136
Ок мерси, значи след доктора ще се приберем да хапнем и айде пак навън Simple Smile

# 137
  • гр. София
Здравейте, имам експресен въпрос. Ако намачкам банан за бебето мога ли да го дам след един час примерно?

Не, защото ще се окисли. Плодовете се дават веднага, включително и когато са намачкани.  Simple Smile

# 138
Мери седи сама и обича да я държим изправена, но отказва да пълзи и да се изправя сама. При нас захранването със зеленчуци беше много трудно, но открих, че обожава месо Simple Smile
Мами, как сте с нощното хранене? Бебка вечеря към 20ч и все се буди нощем към 1 или 2... Чудя се дали да не пробвам стратегията за отбиване с водичка...?

# 139
  • гр. София
И Сами се буди нощем. По 2 пъти поне. Кърмя си го. Не мисля да го отбивам. Щом иска да суче, значи има нужда. Все едно аз да съм гладна, но вместо храна да ми бутат вода.

# 140
И аз кърмя нощем поне 1-2 пъти. Не бързам да отбивам - ще порастне и периода ще отмине. Още повече от 2 седмици дали е качил и 20 грама не знам. Не е време да намалявам яденето.

# 141
Изабел има едно хранене към 23 ч. след къпането и след това сутринта. На 8 м без 2 дни е и не пълзи, но стои стабилно седнала, тътри се по дупе и слиза сама от спалнята.

# 142
И ние бяхме така на вашите дни. Десетина дена по късно пълзи  Simple Smile

# 143
Теди пълзи, от два дена се изправя в леглото и не спира да си бърболясва нещо. Като покаже, че иска да суче и давам. През нощта средно по веднъж се буди, но сега заради зъбите понякога се буди през час. Общо взето засега преминаваме през зъбния период с гушкане, галене и кърмене Simple Smile. Този месец сме качили само 200 грама, но като се има предвид, че на два пъти беше болна и отделно я замъчиха по-активно зъбките мисля, че е нормално.

# 144
Здравейте, момичета!
От както станаха на 2 месеца, аз не давам нищо през нощта- нито мляко,  нито вода. Случва се да се пробудят и да промрънкат, но това в просъница и пак заспиват. Последно вечер храня към 8.30 и чак сутрин към 6.30. Добре, че спят нощем, защото през деня ме изморяват много. Денем храня 5 пъти. Всичко изяждат, дори в жегите, и гледат при другия да не е останало още. Плодове давам всякакви. Кисело мляко също опитаха вече. Давам го със стайна температура. Много са забавни като започнат да си бърборят един на друг. Още не могат да се изправят,   но се надявам скоро и това да стане.
Хубав ден на всички!

# 145
vanya2207, нормално е бебетата да не наддават така вече. Дими за последния месец е качил 40гр. и това е напълно в реда на нещата - по цял ден е прав и се разхожда в кошарата, пълзи от доста време и е като фурия.. почти не спи през деня и не се спира. Така че няма нищо притеснително в незначителното, или дори никакво наддаване на тегло, важно е да се движат нагоре сантиметрите. Wink

# 146
  • гр. София
След дълго избиране и опитване, открих киселото мляко, което ще давам на Сами.

Има доволно много цвик, лек кисел вкус, а не кремест и сладникав, не оставя нишестян отпечатък по небцето. Разваля се. Просто чудно мляко на фона на останалата ширпотреба по магазините. Отдавна не бях попадала на такова.  Grinning

Открих и едно друго, прави се в манастира Св. Йоан Предтеча. Бях изумена от вкусовите му качества, но то е пълномаслено и ще го давам по-нататък.

# 147
Лелееееееее колко съм изостанала   bouquet

# 148

Честита лентичка  Simple Smile Лека бременност със щастлив финал   bouquet

# 149
Честита лентичка и от мен! С най- добри пожелания!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт