Отговори
# 555
Само слагам  на пръста си нещо мазно (олио, зехтин, бебешко олио за тяло) и го намазвам мястото. Нямали сме сериозни цицини, а много се джаска и удря

# 556
Стефан е 11 600 кг, 80 см, доста бързо ходи вече, почти тича. На няколко пъти пада, вкъщи даже пада често, опитвам се да се ориентирам по плача колко е сериозно.
Сутрин си закусваме каши, следобяд е на кисело мляко с банан, а иначе взимаме храна от кухнята. Кърменето не се възобнови, така че спряхме окончателно. Спря и да се буди нощно време, не търси нито мляко, нито вода.

# 557
Здравейте и от нас и честита първа пролет!
Да ви се похваля - нашето декемврийче точно преди месец стана кака  newsm07
Имаме си още едно прекрасно момиченце. Направо си е дар от Бога, защото кърмих
пък и се пазих, но въпреки това резултата е налице. Разликата между двете е годинка и два месеца.
В момента в къщи е голям купон. Каката проходи малко преди да навърши годинка и сега
по цял ден не се спира. Все-още отказва да говори, но това не й пречи да ни командва, сочейки с пръст.

# 558
Честито Simple Smile да са живи и здрави Simple Smile Всяко дете си е дар от бога Simple Smile

# 559
Честита втора рожбичка, да ви е жива и здрава, много да ви радва!  Heart Eyes

# 560
Честито,жива и здрава да ви е!

# 561
Честито рожбичка и да ви е жива и здрава и една послушна кака Simple Smile

# 562
Честито, да е жива и здрава   Simple Smile

# 563
Усмивчица-28, честита радост! Да са ви живи и здрави малката бебка и малката кака!

# 564
Усмивчица-28 честито  Hug

# 565
Усмивчица-28, как се справи с бременност и малко бебе? В смисъл, тежало ли ти е разнасянето на бебе с корема, безсънните нощи, смяната на памперсите, ако си имала гадене, умората?

# 566
  • гр. София
Усмивчице, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава  Hug

# 567
Момичета,благодаря ви за пожеланията !
Да са живи и здрави всички наши дечица!
Забременях когато декемврийчето ми беше на пет месеца. Беше изцяло на кърма и в един
момент почна да става много нервна и да смъква тегло. Ходихме на лекар - казаха,че детето
си е добре - в чудо се видях от притеснение, а то какво се оказа Simple Smile
Изкарах бременността така както и настъпи- неусетно,в грижи за каката, тя проходи малко преди да навърши годинка и е голяма фурия.Всеки ден с нея на разходка, до последния ден й готвех. В къщи
позанемарих чистенето и таткото го минах почти на сухоежбина, нека свиква Mr. Green
Иначе пожелавам на всеки такава бременност! Родих с планово секцио два дни преди термин.Истината е ,че операцията ме боля малко по-дълго от първия път, но казват,че това е нормално. Каката вчера стана на годинка и три месеца, а малката бебка утре става на четиресет дни - ще я водим на църква.
Истината е , че децата са доста различни, поне засега.С каката не знаех на кой свят се намирам - имах чувството,че по цяла нощ е гладна и реве.А бебето ми дава през нощта до 5 часа сън, което в моето положение си е направо лукс.Единственото ми притеснение е как ще ги извеждам на разходка, като гледам ще трябва да купим количка за близнаци и да са с различни кошове,тази седмица предстои да решим и този въпрос.

# 568
  • Пловдив
Усмивчица -28 Честита радост. Да са Ви здрави и щастливи и двете госпижици Simple Smile

# 569
Ние май вървим към естествено отбиване. От снощи само ме прегръща, пипа, но не иска да пие. Има ли и други естествено отбили се дечица? Как мина при вас?

Общи условия

Активация на акаунт