Юлско слънце грее- НОЕМВРИйчето ден след ден щурее

• 30 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро Simple Smile

Цвете, много неприятна случка  Hug. Аз никога не съм се притеснявала от свободноразхождащи се кучета или от разни бездомни (напротив, много пъти даже съм посягала да ги галя, давам им храна, жал ми е просто), обаче от както се роди малкия почнах сама да си се наплашвам, че може да не са толкова безобидни. Но безобидни или не, трябвда да са на каишка, може да се подплаши нещо животното и в страха си да нарани човек  Naughty

Аз не разбирам какво толкова им се впрягате на бабите. Ми дават съвети хората, може да не знаем. На някои от нас ни е първо дете и е нормално да имаме празнини в познанията си  Grinning. Свекървами по принцип гледа да не дава съвети, притеснява се да не ми се натрапва, майка ми обаче от време на време ми казва по нещо. Знам обаче, че го прави, защото обича мен и детето ми и иска най-доброто за нас.
В никакъв случай не съм съгласна, че бабата спи, когато детето е болно или има някакви други проблеми. Даже понякога те се притесняват повече и от самите родители. Относно почивките обаче засега предпочитам да отидем някъде с мъжа, детето и с/без приятели. Бих се чувствала неудобно да оставя малкия на баба му, а ние да отидем на клуб примерно. Като попорасне, ще ходим отново.

# 91
petya.spasowa Честит рожден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

*Цветенце*   Hug  Hug  Hug

Darklady_A Да ти кажа и аз малко се чудех дали да пращам снимка за колажа и ще ти кажа защо. Понеже понякога си позволявам да се оплача я от мъж, я от някой друг от родата и на моменти ме хваща параноята, че някой може да ме издири в бгмама и да види какво съм писала  Whistling. Не че по името не бебка и мерките няма да ме разпознаят, ама видят ли снимката - със сигурност. Аз лично затова се чудех. А съм сигурна, че доста момичета не са прочели или са забравили за колажите  Peace

Леле момичета цяла седмица ми се губи един ден  Joy. Вчера си мислех, че е четвъртък, днес си мислех, че е петък и си викам, е то има време до тръгването ни за двудневната почивка в събота вечер... И преди малко като видях, че то днес било събота и се хванах за главата  Mr. Green, ами че аз дори не знам какъв багаж да вземам, той и ММ не знае къде ще ни води. И след като не знаех, че е събота, не знаех, че имаме и месечинка. Та по случай осмата месечинката на Вероника няма да ви черпя с вкусотии този път (да не ви дразня само с картинки), ами ще ви поздравя с няколко песнички, които ми поддържат лятното настроение  newsm57:
http://www.youtube.com/watch?v=oS6wfWu0JvA
http://www.youtube.com/watch?v=hspsUtmzrAs
http://www.youtube.com/watch?v=ECIU3SQyUU4
http://www.youtube.com/watch?v=yEPFxJmDK8A

Та с две думи ние още не сме решили къде ще ходим. Уж чакаме и едни приятели от София да кажат дали ще дойдат с нас, ама то няма време кога да решават. Освен да накарам ММ да се смъкнем съвсем на юг до Синеморец, че не бил ходил. То нашата работа ще стане малко гъ* път да види  Laughing

# 92
  • На брега на морето
Тили, ние в понеделник отиваме в Обзор. Ако сте някъде наоколо и все още почиващи звънкай.

# 93
  • Варна
  Много ви се кефя, че стягате куфари за почивки  Party
Аз понеже нямам никакво намерение да посещавам плажа тази година, съм решила като си дойде ММ след месец- месец и нещо да го водя някъде из планината Simple Smile Мисля си за Трявна, да подиша дребния хубав въздух. Струва ми се бях мярнала тук мама с местожителство Трявна, обаче не мога да се сетя коя беше  newsm78 може да се видим там евентуално.
Тили- дано са оправили пътя за Синеморец, ако ще ходите там, че като си спомня... ни една джанта не остана права на горкото МПС, голяма мъка  ooooh!

# 94
  • Варна
Ох как искам и ние да стегнем куфарите за някъде, ама още не сме решили къде, а и ММ сега не може да взсеме отпуск, та имам време да планирам Simple Smile

Да ви се оплача Сами какъв номер ни спретна снощи. Както дивя, щуря и към 20:30 започна много да мрънка, не иска да играе, не иска вода, не иска пюре (то не беше и време за ядене де) та викам ето ти една цица малко да се успокоиш. Това дете като засука- чак мозъка щеше да ми изсмуче. Насука се едно хубаво и заспа на дивана. Минаха час-два бре не се събужда ни за манджа, ни за баня. Преместих го в кошарата, легнахме си и в 01:30 чувам шум- поглеждам , дребния се изправил в кошарата си и ни зяпа ------////----(0) (0)----////----- . Да ви кажа малко плашещо ми беше да ме гледат две очички в тъмното, нищо че са на детето ми.
Реших, че няма да му обръщам внимание, за да не го разбудя и наистина след 10 мин се пусна повъртя се и заспа.

Иначе онзи ден нали ви бях казала, че търся преграда за вратата. Е, вчера в един детски оказион получили една бройка та днес сутринта ходих да я взема. Готина е - Lindam  с вратичка. На когото кажа, че сме взели ткоава нещо ме гледа  Shocked стреснато. Ще каже човек, че в затвор искам да го държа това дете. За мен, пък е напълно нормално- особено както вече лази из коридора и все иска да лапа чехли, обувки, гумите на количката. Сега, когато преценя, хлопвам вратника и да си седи на сигурно в хола.

Тили, честита ви месечинка! И благодаря за летния поздрав!

# 95
И ние на 15 живот и здраве заминаваме за Велинград, ако има някой наблизо да пише Simple Smile
А август ще сме в Трявна. Съни, Витанова е от там Simple Smile

# 96
Ами че моето дете заспива в 7:30 до 8:00 най-късно. Вашите в колко си лягат?  newsm78

# 97
  • Варна
Ами че моето дете заспива в 7:30 до 8:00 най-късно. Вашите в колко си лягат?  newsm78

Заспива към 21:30-22:00, събужда се към 03-04, давам вода и после в 5:30 - 6:00 пак се събужда - кърмя го , поспива до към 7:30 и вече окончателно е буден.

# 98
  • На брега на морето
до преди 2 месеца, когато спеше по цяла нощ заспиваше в 20-20.30 и спеше до към 7.
Сега обаче преди 21.30 нямам шанс, най-късно 22 е заспала, но пък сутрин спи до 9-10.

# 99
Най- късно 22.00 е заспал и най- късно 7.00 е кукуряк и в най- добрия случай един два пъти се пробужда нощем.......  Simple Smile
Sunny.G Аз съм от Трявна    bye

# 100
  • Варна
В 22,00, обаче от 01,00 нататък започва да се буди през 30 минути max, кърмя към 5,30-6,00 и после го натискам до мен до 8,30   smile3507

vitanova
- значи ако си свободна тогава, може да се видим. Аз ще ти пиша кога точно ще дойдем  Sunglasses

# 101
Здравейте влизам да ви се похваля, че най-накрая Никол си има зъбче. Днес е пробило, защото вчера го нямаше.

ivaneliq имаме роднини в Обзор на ММ леля му и вуйчо му са там до миналата година ходехме всяка година, но тази ще я пропуснем.

# 102
Приспивам от 21 ч до към 22,30 с прецокване и търкаляне по спалнята ooooh! от 2 нощи става на всеки час да цока, още няма зъб, но зора е голям.
Така ми се ходи и на мен към Трявна, никога не съм била, но познати ми пуснаха линк към едни вили, чийто собственик е педиатър Mr. Green много ме влече, обаче много далече от нас.
petya.spasowa Честит рожден ден на мъжа ти!
KapriZ, честито ви зъбче Heart Eyes
Дейза, може да се видим на Велинград Laughing за колко време ще сте?
Цвете, направо не ми се мисли какъв ужас си изживяла Hug

# 103
Каприз, честито зъбче!  Heart Eyes

И аз влизам да се похваля, Джаксън току-що пълзя за първи път!  Flutter

# 104
Открих шишетоот което Лили да пие вода. Томи типи. Където и да го стиснеш пуска и трябва да го преглътне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт