Цвете, много неприятна случка
. Аз никога не съм се притеснявала от свободноразхождащи се кучета или от разни бездомни (напротив, много пъти даже съм посягала да ги галя, давам им храна, жал ми е просто), обаче от както се роди малкия почнах сама да си се наплашвам, че може да не са толкова безобидни. Но безобидни или не, трябвда да са на каишка, може да се подплаши нещо животното и в страха си да нарани човек 
Аз не разбирам какво толкова им се впрягате на бабите. Ми дават съвети хората, може да не знаем. На някои от нас ни е първо дете и е нормално да имаме празнини в познанията си
. Свекървами по принцип гледа да не дава съвети, притеснява се да не ми се натрапва, майка ми обаче от време на време ми казва по нещо. Знам обаче, че го прави, защото обича мен и детето ми и иска най-доброто за нас. В никакъв случай не съм съгласна, че бабата спи, когато детето е болно или има някакви други проблеми. Даже понякога те се притесняват повече и от самите родители. Относно почивките обаче засега предпочитам да отидем някъде с мъжа, детето и с/без приятели. Бих се чувствала неудобно да оставя малкия на баба му, а ние да отидем на клуб примерно. Като попорасне, ще ходим отново.
. Не че по името не бебка и мерките няма да ме разпознаят, ама видят ли снимката - със сигурност. Аз лично затова се чудех. А съм сигурна, че доста момичета не са прочели или са забравили за колажите 
. Вчера си мислех, че е четвъртък, днес си мислех, че е петък и си викам, е то има време до тръгването ни за двудневната почивка в събота вечер... И преди малко като видях, че то днес било събота и се хванах за главата
:

може да се видим там евентуално.