Гледам среща спрятате,ами ние от морето да вземем да се търкулним по новата магистрала
има няма 3,5 ч път. 

Ще ви се радвам отдалеч.Ей и да направите много снимки,,да разнищите всички образи във филма и най-вече да се забавлявате!
Гледам среща спрятате,ами ние от морето да вземем да се търкулним по новата магистрала
има няма 3,5 ч път. 

Ще ви се радвам отдалеч.Ей и да направите много снимки,,да разнищите всички образи във филма и най-вече да се забавлявате!

, жалко, че сте толкова далече... А я да те подхвана аз, като питах с кой да се видя във Варна докато бях там, ти нерде беше, м?
щеше да е страхотно, ама наистина е много далече и няма да настоявам ! Въпреки, че, що не вземеш още малко да помислиш... 
ама Нитка е от Бургас, мило ! Хубав край, хубави хора !
/ аз съм родена в Бургас - любимият ми град, където всяко лято се връщам
/
щеше да е страхотно, ама наистина е много далече и няма да настоявам ! Въпреки, че, що не вземеш още малко да помислиш... 
/
ама в Бургас с удоволствие ще ви посрещна

/
Много го обичам Бургас, най- вече, заради хората и духът, който има този град ! Топли, усмихнати, позитивни хора, град на поети и страхотни творци, град, в който животът кипи, хората случват мечтите си и са щастливи.
хахаха 10 игри на белот и какво ли не беше...освен закъснението на полета като ни качиха в самолета летище Айндховен имаха техничски проблем и чакахме още 30 мин в самолета стана още по голямо шоу хахаха и накрая като кацнахме в самолета беше като на футболен мач такива аплодисменти и свирки бяха
хахахах Базикаха ме,че съм минала през Ню Уорк за да стигна до БГ
хахаха 10 игри на белот и какво ли не беше...освен закъснението на полета като ни качиха в самолета летище Айндховен имаха техничски проблем и чакахме още 30 мин в самолета стана още по голямо шоу хахаха и накрая като кацнахме в самолета беше като на футболен мач такива аплодисменти и свирки бяха
хахахах Базикаха ме,че съм минала през Ню Уорк за да стигна до БГ

Препоръчани теми