Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 97

• 50 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро!

Кики, стискам палци!

Зизко, Фенче - като правите преговор - къде гледате. Защото аз снощи реших да гледам първи епизод, във Вики, и нямаше превод. А в Кейфи въобще не мога. Отивам на "епизоди", пускам и излиза трейлър. А за първи епизод пък въобще нищо не излиза. Кейфи ми беше любим сайт, толкова игр. филми изгледах от там, а сега изобщо не мога да го ползвам, като патка в кълчища съм. Въобще не мога да се ориентирам.
Зизко,
Скрит текст:
кажи кой е този сериал, че умирам да гледам филми с голяма любов

# 301
Кики  Heart Eyes благодаря , мило, за почерпката! Успех ти желая, за всичко! Колкото до филма, който гледаш - и на мен много ми хареса, въпреки, че е доста тежък...приготви се за още сълзи ... но си струва гледането. А що се отнася до Киво ... напълно споделям мнението на Госпожата  Heart Eyes за играта му с очи ... той просто го владее това изкуство, то му е вродено. Но като гледаш по-нататък и ти ще се увериш.
Зиз  Heart Eyes и с теб съм съгласна за голямата любов! Какво ли не направиха двамата, за да се отдалечат един от друг, но...нито тя, нито той успяха. Ама Джемре му го каза на гроба на Али - мога да понеса да не те виждам, но не мога да те загубя, няма да го преживея ... А по-късно по телефона му призна, че е мислела, че може да не го вижда, ама не може, дори и за секунда има нужда да го види. Ами вземете за пример Зейнеп - явно и нейната любов е голяма, щом не можа да се отдалечи от Кузей, готова беше да се измъчва да ги вижда двамата, ама да е до него...
Светле  Heart Eyes намери в бокса Север Юг колекция, там ги има сериите. С лошо качество са и на части, ама ... на мен в Кейфито ми излизат всички епизоди, ама без субтитри ... не знам какво стана там, преди всичко си беше наред  newsm78 А можеш и да си ги изтеглиш от торентите на 1 стр. Роминка  Heart Eyes ги е дала.

# 302
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, благодаря ти, мила. Ама не мога да тегля, не знам как става, та този вариант отпада.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 12:00 от svetal4o27

# 303
Зизу,  Hug съгласна съм със споделеното за любовта, по принцип ! За голямата, истинската, изпепеляващата и безрезервна любов !  Peace

Само, че в този филм, аз не видях тази любов !  Peace Не можаха да ме убедят, че това е такава любов, не им повярвах .

В това е разликата и затова продължавам да не мога да си отговоря на някои въпроси. А и вече не се старая толкова, в интерес на истината . Peace

# 304
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу,  Hug съгласна съм със споделеното за любовта, по принцип ! За голямата, истинската, изпепеляващата и безрезервна любов !  Peace

Само, че в този филм, аз не видях тази любов !  Peace Не можаха да ме убедят, че това е такава любов, не им повярвах .

В това е разликата и затова продължавам да не мога да си отговоря на някои въпроси. А и вече не се старая толкова, в интерес на истината . Peace
Госпожа, Hug как не си я видяла след като ти самата никога не си отричала, че я има...че Кузей много обича Джемре и тн.?
Може би ако я пречупиш тази, през призмата на друга подобна...има шанс сама за себе си да си отговориш...защо аджеба се случи така?
Сигурно ще кажеш, че любовта на Джемре е била егоистична...не ме разбирай криво, не искам да ти вменявам някакви мисли...просто си разсъждавам.
И на това имам отговор за себе си...при такава любов, винаги единият е егоист по своему. Peace

# 305
Сама си отговорила, Зизу ! Peace Не вярвам на Джемреевата любов, Кузеевата я видях и никога не съм я отричала !  Peace
Всеки човек е по своему егоист, в това няма нищо лошо, даже има здравословна доза егоизъм, която е задължителна, бих казала . Peace
Но, когато този егоизъм преминава зоната на здравословното влияние, когато се превърне в себичност и фикция в него няма вече нито нещо красиво, нито нещо истинско, нито пък здравословно ! Това е моето виждане за нещата . Peace
Аз все пак се постарах да разбера Джемре, поведението и, побудите и мотивите, които го определят. Но не успях, обаче ! В моите очи, тя нито веднъж не бе водена от тази любов, за която говорех, която и ти спомена в поста си.  Peace

# 306
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За срещата която видях обявена от Госпожата аз заминавам на 26 наобратно за тук така,че няма да мога да се запозная с вас за жалост.  Peace

И да кажа ку-ку ,че ме бяха помолили... svetal4o27
Скрит текст:
Все още съществувам дишам с болките си...колкото и да не ми се иска.

# 307

Поли, жалко, че се разминаваме за толкова малко ! Сигурно няма начин да останеш още един ден, знам, че е свързано билети . Peace

# 308

Поли, жалко, че се разминаваме за толкова малко ! Сигурно няма начин да останеш още един ден, знам, че е свързано билети . Peace

Ами наистина ме е яд, защото много искам да видя лицата на хората, които седят зад имената и зад думите които са ме спасявали не веднъж.  Но не не мога да го променя доста скъпо ще ми е сега да го направя. Много ме е яд. Може да се снимате да ви видя поне.  Peace

# 309
Е, аз пък я видях голямата любов на Джемре, Госпожата  Heart Eyes защото ако искаше Кузей  само от егоизъм, отдавна щеше да се откаже от него ... не случайно показаха, че е готова да зареже на секундата охолния си живот като г-жа Хакмен. Защото веднага осъзна каква глупост е извършила в момент на гняв и искаше да прекрати този фарс, но отново заради Кузей остана с Баръш. Според теб, ако не е любов нейното, тогава какво е?
Ако не го обичаше толкова много, защо страда толкова дълго? Това не е каприз, както си го мислехте, беше любов, без която тя не виждаше смисъл да живее. И го доказа. много пъти. Ако и се беше наложило да се жертва за него, щеше да го направи...убедена съм. Защото преди всичко тя му беше и истински приятел. Не случайно той призна на гроба на Али, че тя е единствената освен Али, която никога не го е предавала. И  бракът с Баръш си беше чиста жертва, макар, че някои от вас го отричат и до днес. Защото се видя, че не са били напразни заканите на Баръш. Успя ли да го вкара в затвора? Успя. Така, че всички тези месеци в онази къща, където трябваше да търпи толкова унижения от кого ли не, включително и от мама Хандан си бяха жертва. В името на Кузей. Сега не говорим, че тя сама си го направи, никой не и е виновен, но не беше от меркантилност, както пишеше Дафне.
Госпожата  Heart Eyes а не можем ли тогава да направим срещата предната събота, на 20. 07.?
Скрит текст:
много ми се иска да вдъхнем малко кураж на Лудостчето, много ми е мъчно, че преживява тежки дни

# 310

Госпожата  Heart Eyes а не можем ли тогава да направим срещата предната събота, на 20. 07.?
Скрит текст:
много ми се иска да вдъхнем малко кураж на Лудостчето, много ми е мъчно, че преживява тежки дни

Недейте сега да променяте всичко заради мен и без това съм толкова посърнала,че няма и да говоря много. Направете си срещата както си трябва. Живи и здрави да сме ще има друга среща, друга възможност  Peace Само да сме добре.  Peace

Благодаря ти много Фенче аз не забравям такива неща Благодаря bouquet

# 311
Фенче,  Heart Eyes не искам да споря - това е моето мнение, нито ти можеш да го промениш, нито някой друг !  Peace Така, както аз не мога, а и не искам да променям вашето !  Hug
Това вкарване на Кузей в затвора, е толкова смехотворно, че даже и не ми се коментира . Направо се изложиха в опитите си да изкарат Джемре мъченица ! Факта е, че тя сама се навря в ръцете на Баръш, защото никога не мисли, преди да действа, а и като мисли - кел файда - пак същите простотии прави. Никога не съм мислила, че е с Баръш, заради парите му, което не и пречеше да се възползва и от тях и от положението му, но изобщо не я съжалявам, тъй като сама се навря там, а и извини ме, за толкова месеца в тази къща, тя беше тази, която достатъчно унижи Баръш, в собствения му дом.
Видя се, колко чинят обвиненията му, просто беше смехотворно .
Да не говорим, че след разговора с Кузей на летището, сама се прибра при Баръш. Той я беше пуснал да прави, каквото поиска .
Както и да е, наистина не искам повече да споря по този въпрос !  Hug

Датата за срещата, я съобразих с възможностите на повече хора за присъствие - аз няма да съм тук на 20.7. Peace Няма да можем да се съобразим с всички, колкото и да ми се иска, но поне една голяма част, ако успеем да се съберем, ще е чудесно. Пък и предполагам, тази няма да е единствената среща. Peace

# 312
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дзак!!! Mr. Green Laughing

Фен, Heart Eyes Любов, Heart Eyes

Ще напишете ли тук къде ще е срещата...? Ако мога да дойда да знам къде да ида.(е, това в случай, че се отнася и за мен. Wink) Laughing

# 313

# 314

Поканата е за всички, без оглед на възрастови, полови, религиозни и фенски принадлежности ! Grinning  Hug
Ще се радвам да се организираме и да се видим, време има достатъчно, затова и от рано го съобщавам !  Peace

Зизу, мисля, че съм се изразила ясно !  Peace

Разбира се, че ще има съобщение за час и място, давайте и вие предложения за заведение . Peace

Общи условия

Активация на акаунт