Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 385
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
 Ако е каничка за поливане- на Mothercare с гумено отпред за главичката на бебето.
 За раждането. Смятах да е секцио, сега пък нещо размислих и мисля да е нормално с упойка. Ох, има време до септември да реша, пък и да го мисля, не се знае как ще се развият нещата.
 Ненимира, честита годишнина!

# 631
Момичета, навсякъде пише, че бебешките дрешки се перат отделно. Трябва отделен от нашият сушилник, леген... А ако пера всичко с един и същ прах за пране пренебрегваме ли тези правила, или не?
Аз бебешките дрехи ще ги пера с нашите(бельото го пера отделно така или иначе) със същия прах за пране и ще ги простирам там, където са и нашите. Кош нямам - слагам всичко мръсно в пералнята и то за един ден може и две перални да се съберат. Единствено многократните пелени ще се перат отделно в отделна мини пералня с различен прах за пране.

За гладенето - обмислям, дали първите 2-3 месеца да гладя бельото на бебето, иначе нямам намерение да се занимавам с това. Трябва да привиква на околните бактерии, а не да го изолирам от тях.

За изписването - инструктирала съм ММ от сега, да мине през една пицария и да почерпи персонала от смяната, в която ще раждам и които реално ще са полагали големите грижи за мен. На изписването само по един букет цветя може.

LemOnnewsm67 Много щастлива да е следващата ти житейска година!

sealover, още утре с разчистването на кашоните от детската поставям официален СТАРТ на бебешките приготовления  Mr. Green

DianaR , и аз като Amelly не съм чувала някога да е имало жени без кърма. Ако по някаква причина майката не можела да кърми за даден период, друга майка кърмила и нейното дете. Казват им на децата "млечен брат/сестра"

kotkincho, и моето бебе взе да се развихря последните дни обранот на логиката  Mr. Green

mimi_9, стискам палчета  Peace

ioana_g, много много се радвам  Hug

За тоновете - чак като вляза в 9 месец ще ме викат всяка седмица да мерим тонове. Дори вече записах часовете.

Гласувах за бостана - обожавам дини и пъпеши. А и смятам, че сме красиви всички и не бива да се оприличаваме на разни герои и животинки. Naughty

# 632
Здравейте, момичета!
За тези от вас, които още не са прочели във фейсбук, минавам да дам бърз отчет.
Прегледа мин добре, бебето си отговаря, върви само 4 дни напред което си е в реда на нещата, цели 1500 гр. е. Това, което ме зарадва е, че се е обърнало вече с главата надолу. Правих няколко пъти пт онези упражнения за обръщане и не знам дали са помогнали те.
Другото, което вече знам е пола. Ще си имам още едно момче! Опитвам се да свиквам с идеята, че някак си бях втълпила, че ще е момиче, но най важното е да ми е живо и здраво!

# 633
Kikito86, не го мисли както дойде. WinkАз пък се моля за секцио, но мен пък не искат да ме срежат.
Не го мисля вече, само всичко да е наред.
.....

И аз исках секцио, но ако всичко е както трябва бих родила нормално. Не бих избрала да родя секцио, само защото аз така искам или пък защото ме е страх....но сега като знам, че единствената ми възможност е секциото и няма друг вариант е малко плашещо hahaha

# 634
Кикито, дано бебчо да се обърне , и да не се налага секцио  Praynig
Памперс, и аз съм на същото мнение за гладенето , както вече и споменах  Peace
Слипинг бюти приятно изкарване на морето  Peace
Ненимира , честита годишнина   bouquet

# 635
Аз смятам , че става въпрос за ваничка и днес видях в едно клипче мега яката, ама не намирам никъде такава newsm78
Иначе има цели комплекти вана, кофа и любимата ми дума канче Joy
Аз пък гладенето го приемам за естетически момент, пък и не вярвам, че дрехите стават без
Бактериални после и нямат бактерии bowuu ще гладя за да сме красиви Peace
А, Честита годишина на ъдещите мама и тати,  bouquet
Пък аз барбароните си ги харесвам и по добре барбарон, отколкото другите кракацили дето дават по детските филмчета сега Crossing Arms както ги наричам аз размазани на асфалт hahaha
Абе Танище май не се отчете следпрегледа???  newsm78

# 636
А, ако става въпрос за ваничка, чакам утре да ми доставят тази http://www.amazon.de/OKTKids-081691E-Babywanne-Freunde-Thermospo … rds=okt+badewanne И аз й се чудих доста, ма викам какво толкоз да й мъдря на една ваничка и я взех  Mr. Green

Малката иначе е активна и като че ли прави опити да се обръща. Сега се кротна и чакам да видя къде ще ме срита, за да разбера в каква посока сме  Joy

# 637
Има ли майчета с болки в горната част на гърба ? Аз от около 10 дни имам непрестанна болка в областта на плешките и  горе в раменете . Болката мога да я опиша все едно мускулите се разпъват и ще се скъсат или все едно че се усукват . Направо е ужасно ...особено вечер. Когато си отпичина ми минава малко . Като ги натисна тези места и са много болезнени , особено в дясно .  Няма и кой да ме размачка малко  Cry  Май ще си записвам час за масажист  Thinking Не се търпи вече , а и стова натоварване покрай детето съвсем ще лудна. Цял ден чистене , готвене , пране ...угаждане на малките капризи. Понякога си спомням с носталгия за първата бременност , когато имах цялото време на света за да се подготвям за бебето ...

# 638
Сийловър, без 100 процентова гаранция, но си мисля, че масаж е забранен по време на бременност... Информирай се, преди да си запишеш час. Моите болки са в долната част на гърба и мисля, че започнаха от простиване...

# 639
Добро утро коремчета!
Нямам болки в гърба.

# 640
Добро утро!
sealover абсолютно същите ги имам чак на моменти не мога да си обърна главата на дясно..
Ние взехме коритце с вграден термометър и отделно от тези поставчиците за бебе, които се слагат вътре.
Вчера не ме отразихте ама аз пак ще си питам как се справяте с киселините?

# 641
# 642
Добро утро !
Ненимира честита годишнина   bouquet
sealover и аз съм така ,но от  2 м вече  Crazy само масаж помага ! Даже веднъж се мазах с гел за болките ,знам че не е хубаво но не издържах  Embarassed
Вчера тъкмо изпрах ,изгладих и пак ме затрупаха  hahaha Вече имаме ваничка с повивалник , релакс ,столче за кола,столчета за хранене -само по голяма къща ни трябва сега  Joy
Поне от начало не мисля да пера заедно дрехите , то и сега пускам по две перални ,няма начин да не събера пране  Rolling Eyes
Седмаче браво на бебо ,да стои така и да расте  Hug Толкова дълго ли се кри срамежливко?
milenkaa_ аз не мога да се справя ,мъка си е -сода ,мляко ,бисквити ,хапчета от док всичко е с временен ефект  Mr. Green Примирих се до раждането ще съм огнедишащ дракон  Mr. Green
Връщам се да чета  Grinning

# 643
Киселини с тази бременност нямам никакви  newsm78 Имах около третия месец и после изчезнаха.

Понякога си спомням с носталгия за първата бременност , когато имах цялото време на света за да се подготвям за бебето ...

Точно тази сутрин докато дребната скачаше върху мен в 6 сутринта за да ставам си мислех същото ...  Crazy

Кикито
Пробвай упражненията за обръщане на бебето от седалищно в главично.

# 644
sealover, мен ме заболява гърба за точно 10 минути, ако извършвам някоя от следните дейности - чистене (с моп, метла); готвене (права до печката), миене на чинии. Ако не ги правя по повече от 10-15 минути без прекъсване, нямам проблем. Иначе по цял ден съм на крак, ходя на работа,обикалям тук и там и нямам болка в гърба.
Мисля си, че идва от тази леко приведена  поза, която изискват тези дейности. Пробвай ако ги ограничаваш - то ясно, че няма как да не готвиш и чистиш, но да ги разделяш с други дейности, за да не се натоварва много гърбът.

Общи условия

Активация на акаунт