Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 390
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ! Аз вече свикнах да си лягам към 2-3 сутринта и да ставам към 10-11 .  Crazy  Предполагам , че мъника като тръгне отново на ДГ пак ще влезем в нормален ритъм .
Шамс , не са забранени масажите , но не е хубаво да се масажира ниско долу кръста , за да не се стимулират контракции. А горе гърба няма проблем да се поомачка . Ох , направо си мечтая за това  Crazy
Аз се чудя дали е свързана с бремеността тая болка или просто е както Лулу казва от възглавница или нещо такова . А иначе за учудване в кръста нямам болка .
Сохо, и аз съм като теб обикалям през ноща насам -натам , ама мен и без това освен малакта няма и кой да ме забележи.  Rolling Eyes  А за тези болки в кръста и аз така съм чувала , че може и контракции да са , но лично не съм ги изпитвала , дори при първото раждане . При мен си беше болката отпред . А тези болки ги имам всеки месец с МЦ  , те идват от задните връзки на матката .
Това чудо киселините , за първи път разбрах какво е през първата бременност , но беше само за едни път. Сега имах един -два пъти и е ужасно , но не ми се случва често. А преди даже не можех да разбера защо ММ толкова се оплаква от тия ми ти киселини , то човек като не е изпитал едно нещо и трудно разбира .
Седмаче, искрено се надявам този сърбеж да е инцидентен при теб . Аз имах ужасни сърбежи по тялото и доста се оплаквах тук по едно време. Около месец и половина имах чувството , че ще се побъркам -буквално ! Като почнех да се чеша и не можех да спра. Четох , че нашите любими бременни хормони са главният виновник за тая "екстра " . Е, поне не продължава и до сега , че ... Crazy Crazy Crazy
Обаче и до сега си имам желанието да си хапна малко пръсчица от градината , или скришом да унищожа запасите от тебешири на малката , ей това чудо пък направо и до сега ме влудява ...няма ли вече да се отърва  Mr. Green
Хубав ден ви желая ....независимо от всичките ни "екстри" с които трябва да се справяме  Hug

# 661
  • София
Петя, пак ме разсмя с тези обиколки  Mr. Green  За хапчетата сутрин и вечер пия магнезия, на обед след хранене желязото, но понеже то ми е отвратително на вкус и честичко се правя, че съм го забравила, че ММ много стриктно следи дали съм ги пила
Пете, линка нещо не работи

Ушана, и ти с този котарак  hahaha

Аз сърбеж получих като се намазах с масло. Винаги, когато не си овлажня достатъчно кожата след зверското търкане в баня ми се получава.

По повод крампите преди време в съседната тема падна такъв смях, но не знам дали е редно да споделя тук за да не се обиди момичето, ако случайно чете тук. Иначе едно запомних тогава, че трябва да направиш контрашпиц ако получиш крампа

# 662
  • Пловдив
soho doll, това с контрашпица го четох и аз. Доста се посмях. Направи ми го на рекламен спам линка и не мога да го публикувам. Гел за миене без сапун и с някакви липиди е. Нали са нови за пазара и не се знае хубави ли са. То и на Кангаро помпата за кърма е нова, ама си я купих. Ще ги видим.

# 663
http://nanocom-bg.com/test/index.php?page=shop.product_details&a … art&Itemid=52
Ето статия за хематита. Май няма връзка, но аз много си харесвам бижутата Simple Smile Сохо, зависи от силата на схващането - снощи се опитах да си извия пръстите, но усетих, че става по-зле и само разтривах мускула. Сега събирам сили да изляза на пазар, но мързелът е мнооого по-силен от лакомийката ми.

# 664
Ееее стига сме се оплаквали.

# 665
Скоро имах ужасен сърбеж по стъпалата и само студени компреси помогнаха ,наистина е гадно ,а иначе ако сменя душ гела веднага започвам да се чеша  Mr. Green
Бях си харесала бебефон ,то пък ни подариха  Grinning
Започвам да се вбесявам обаче ,разни познати и т.н взеха да звънят - Роди ли вече ? #Cussing out Нямат си друга работа явно  #2gunfire Вчера си избирам плодове и една позната вижда ММ ,а мен не и - Честито имате близнаци ! А ММ #Crazy -чакаме ги още ,кой ти каза че са родени ?!!! smile3515
soho doll ако си настинала може да те удари в кръста и без да са контракции,то сега там е цялата тежест .Дано се разминеш и с бацили и с настинки  Hug

# 666
Здравейте и от мен тези дни ме е обхванал голям мързел и не знам защо така и пълна апатия. Иначе всяка нощ сънувам, че раждам на различни места  #Crazy и даже една нощ бяхме заедно с няколко от вас тук от форума  hahaha съвсем е изкукуригал бременният ми мозък. Аз освен нощните болки в таза, които са все по-силни други болежки нямам. Иначе и мен зърната ме сърбят още от 2-3 месец, но вече свикнах. Относно сърбежите по цялото тяло ежегодно ги получавам Септември месец  Mr. Green забелязала съм, че имат връзка поне при мен с морето и печенето на плажа понеже всяка година ходя Август и Септември явно сменям кожата и има период от окоро 2-3 седмици в които откачам  smile3511 Сега не знам как ще е. От много планове оставаме без море окончателно и съм много тъжна, но няма начин нещо сметките не ни излязоха и бебчо е по-важен сега. Кръст и гръб за сега не ме болят Praynig дано поне това ми се размине. За киселините да ви споделя получих 3-4 пъти от бисквити шоколадови и разни други подобни купени гадости явно пълни с разни химии, като ям готвена храна плодове и зеленчуци нямам проблеми. Това е за сега от мен  Hug

# 667
Здравейте мами   bouquet
Много благодаря за пожеланията  Hug
Киселини имам,даже тая нощ,като легна на ляво и се появяват,като се обърна на другата страна,минаваха  newsm78
Иначе нямам изпробван лек,но поне са само от време на време
За болките в кръста-имам си ги,в гърба също,но те са от това,че спя седнала и така ме боли горе и врата  ooooh!
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Sunglasses

# 668
 ММ ми измери кръвното беше 85/50, така ми се виеше свят. Хапнах шоколад, пих вода, кафе, кола и сега съм по-добре. Какво ми стана незнам.

Петя разликата между магнерот и желязо трябва да е поне 2 часа.

# 669
Редовно ви чета и реших да се включа със съвет за киселините.
И аз имам чувството, че ме изгарят, доктора каза, че така ще е до края. Мен никакви солети, бисквити и газирани води не ми помагат. Четох за СТОПАЦИД и си купих - смучат се или дъвчат, те единствено ми помагат, но гледам да ги вземам, когато съм много на зор.
Моето желязо Феро фолгама има сладък мирис, лесно се приема, докато Магнерота дори и разделен е ужасен, кога ли ще се задавя... Whistling
Знам, че разликата трябва да е 2-3 часа м/у тях.  Peace

# 670
  • София
Привет и от мен!

Киселини нямам за сега. И с предната бременност също не съм усетила тази "екстра".

Болки в гърба също нямам, но пък за това тазът доста ме боли, малко по- нагоре от опашната кост усещам много гадна болка като от притиснат нерв, на моменти чак като ток го усещам Tired

tania_tsvetanova , аз съм с такова кръвно почти постоянно. Айрянче със сол също много помага  Peace
Вчера си мерих обиколката на корема-132. Седя, мисли и накрая вика ММ-ми то колкото си висока, горе-долу толкова си и широка в момента.  Crazy Мисля да го заколя докато спи в най-скоро време.
Joy Раздрусах яко бебето от смях, благодарение на теб Петя и по-точно на бисерите на мъжа ти Laughing Желязото го приключих, а магнезий не пия, така че не мога да ти помогна със съвет.

Няколко нощи подред се будя в 4 за ВЦ-то и след това будувам до 6 TiredНо като гледам не съм само аз в това състояние. Явно е нормално Rolling Eyes

Отивам малко да си почина в хоризонтално положение Wink

# 671
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за хапчетата. Както си и мислех очевидно цял ден хапове трябва да пия и с моя бременен мозък все ще пропусна някой. То 100 условия, с млечни не трябва да се комбинира желязото, магнезия му пречи... ooooh!
 Pinki_81, въпреки, че малкият ми е роден преди 7 години, от него се сдобих с умението да заспивам бързо. Бившият се чудеше как ставам по 20 пъти и пак заспивам, а аз му обяснявах, че ако не го правя ще пукна от недоспиване. И досега полузаспала ходя до WC, пия вода по навик от хладилника и бам обратно в леглото. До 2 мин съм заспала.

# 672
Хаааа, току-що пристигна ваничката плюс 5 тензухени пелени, които доста ми харесват. Много съм доволна. Ваничката е много лека и удобна и материалът й не изглежда чуплив като този на бившата ваничка на бъдещия батко  Mr. Green

# 673
туитито , не им се връзвай....  И мен вчера една позната ,ми каза , че вече съм приличала на раждаща , смятай как изглеждам в очите на някои хора в началото на озми месец  Crazy

# 674
Веселото, няма се оплаквам Mr. Green напротив ще ви се похваля къв съм егоист Joy ходих за храна на котака, пих кафе с една приятелка, готвя, все още, поизчистих и после мисля да се наям като прасенце hahaha
Аз нямам киселини, сао един път ме нападнаха ама спрях боклуците, ям само от нашите зеленчуци и съм много добре, даже и не пълнея, което нз дали е добре за бебето, другата седмица ще видим кво ще каже док Embarassed
Шамс, честита ти ваничка, ама що не мога да намеря такава с дръжка като кошче за кола, някой виждал ли е такова някъде newsm78
Туитито, не се шашкай мене ме мислят за 4-5 месец бременна Crazy даже с определено дрехи не и личи hahaha ще е шок като почнем да излизаме с количката hahaha
Айде целувки, че ми изгоряха картофите #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт