Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Оле, как не съм ви открила по-рано  Hug Страхотна тема! Видях в анкетата, че има Силикон за рая с Амая Саламанка, има ли го някъде със субтитри? Преди години бях гледала Силикон за рая, но беше колумбийски мисля, този не го бях чувала.

Catalonia,добре дошла!  Hug

Това е испанската версия,няма нищо общо с колумбийската сапунка.Има го в замунда.нет и DMCA-removal-from-Google.  Peace

Еее,колко време те жалих. Crossing Arms Ще пускам Йон,тогава!  Mr. Green

# 136
Ааа, с тази снимка и мен ще ме откажеш като Фенчето... Laughing  Много са любвеобилни тук... нещо... значии  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Catalonia, добре дошла и от мен! Този "Силикон..." и аз се каня да го гледам, че голяма "реклама" му направиха... Дано ми остане време.

# 137
Ааа, с тази снимка и мен ще ме откажеш като Фенчето... Laughing  Много са любвеобилни тук... нещо... значии  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Мда, самичък трябва да е.  Mr. Green

# 138
Здравейте, момичета! Темата е страхотна. Включвам се и аз с едно предложение Piratas / Пирати - Ром, ром, ром, бутилка ром! (2011). Извинявам се ако е коментиран, нямах време да изчета цялата тема  Embarassed. (ще се поправя обаче). Сериялът го има в Замунда: http://zamunda.se/details.php?id=364013&hit=1,за момента са качени 4 епизода, а всички май са 8. Сериялчето е много забавно, дано ви допадне  bouquet.

# 139
  • Ямбол
 Здравей,миранда03,добре дошла!

Аз следя Пирати,много забавно сериалче,наистина.  Laughing Май,оттук пишещите,само ние двете го гледаме.  newsm78
Да се поправите,ей!  Naughty

Христа,начи не почвай и ти!  Crazy Фенчето,ми е достатъчен критик и мариомразец.  hahaha

Ще го черпя с една Бланка.  Sunglasses

# 140
  • София
Кво? Има мариомразец? Ще го прЕкина. hahaha

# 141
Здравей,миранда03,добре дошла!

Аз следя Пирати,много забавно сериалче,наистина.  Laughing Май,оттук пишещите,само ние двете го гледаме.  newsm78
Да се поправите,ей!  Naughty

Христа,начи не почвай и ти!  Crazy Фенчето,ми е достатъчен критик и мариомразец.  hahaha

поправка и аз го следя Laughing, паралелно с новите съседи, жалко че само два сезона са приведени и то втори не е целия Sad

# 142

Става, айде. По-добре от онзи.  Grinning
NellyR , има, да има. И така като гледам май нарастваме.  Twisted Evil

# 143
Контеса, гледам, че тук само се оплакват от снимките, аз да ти кажа, че на мен ми харесват. Смело пускай още снимки, даже ако срещнеш някоя на Уго Силва с удоволствие бих й се порадвала.

Момичета и момчета, аз съм възхитена от Хората на Пако и силно го препоръчвам на тези, който като мен все още не са го гледали.

# 144
  • Ямбол
fiorela27,ми сподели де,колко пъти питам-кой го следи?  Laughing
Новите съседи,не ме кефят толкова,но ще изгледам и 2-ри сезон.  Simple Smile

Фенче,пак си недоволен,еййй.  ooooh!

illlzy,как няма,страхотен е сериала. Crazy

Специално за теб,мен и другите фенки-един полегнал Уго.  Heart Eyes

# 145
  • София
Еее, изпокарахте се за тези мъже  Mr. Green

А никой не спомена тези прекрасни девойки - Ана де Армас и Марина Салас  Crossing Arms

Позата на Бланка на последната снимка е някаква супер неестествена, грам не ми харесва.

Аз съм във временно затишие откъм гледане, защото имам работа  Sad, затова само ви следя.

# 146
Този Уго ме устройва  Grinning

И на мен това лято сериалите ми вървят много бавно. Постоянно съм на някъде и не ми остава много време.

# 147
  • София, България
Аз да върна към Кораба - има ли някъде сериите от АХН за теглене?

# 148
  • София
Еее, изпокарахте се за тези мъже  Mr. Green

Кой се е карал? Всички са мои. Mr. Green

# 149
Аз да върна към Кораба - има ли някъде сериите от АХН за теглене?

Мисля, че по едно време ги качваха на сайта им. Сега не знам дали  го правят.

NellyR сега вече ще се скараме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт