Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Момичета, зарибихте ме по Интернатът! Обаче..стигнах до 6-та серия на 1-ви сезон, ииии къде са следващите? Липсват в двете замунди! Хелп, плийз!  bouquet

# 182
  • София, България
има отделна тема за Интерната - там някой беше писал, няколко страници преди последната, откъде да се теглят. След 5-ти сезон бяха от p2pbg - може би и по-ранните сезони ги има там  Thinking

Аз пък приключих с първия сезон на Корабът - сега втори сезон пак ли от Вбокс да го гледам, или някъде има качени сериите от АХН  за теглене newsm78

# 183
  • Ямбол
Момичета, зарибихте ме по Интернатът! Обаче..стигнах до 6-та серия на 1-ви сезон, ииии къде са следващите? Липсват в двете замунди! Хелп, плийз!  bouquet

Даниела,епизодите са само 6 на 1-ви сезон http://www.imdb.com/title/tt1024810/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1Peace Така,че почвай направо 2-ри.  Wink

радос,мисля че ги няма качени от AXN епизодите по тракерите.  newsm78

# 184
Аз сега започнах Пирати. Много приятен и забавен сериал.

# 185
  • Sofia
Siberia  някой може ли да даде мнение за него.

# 186
  • Ямбол
Siberia  някой може ли да даде мнение за него.

Това е американски сериал.  Peace

Малко снимки за разнообраз.  Simple Smile

Йон бил на почивка.Ама каква е тази брада,бе.  ooooh!

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 16:14 от contessa24

# 187
  • София
Бе защо всички си мислят, че им отива брада? Thinking

# 188
Някой да е разбрал дали Йон Гонзалес снима нещо ново?

# 189
  • Ямбол
Бе защо всички си мислят, че им отива брада? Thinking

Аде,и аз това питам.  Laughing Така с набола брада ми харесва,обаче.  Flutter

Някой да е разбрал дали Йон Гонзалес снима нещо ново?

Сериал със сигурност не снима,поне не намерих такова инфо.

# 190
  • София
И той с хлътнали бузи на последните снимки с брадата.

# 191
Раздават го небрежно всички, а истината е, че ги мързи да се бръснат, без значение дали им отива или не. То в "Гран хотел" здраво го бръснаха няколко сезона. Simple Smile

# 192
Ааа, хич не ми харесва с брада. Екипа да се включва и да го обръсне. Нещо в последно време се загуби из актьорските среди, а ми е един от любимите актьори

# 193
Ааа, хич не ми харесва с брада. Екипа да се включва и да го обръсне. Нещо в последно време се загуби из актьорските среди, а ми е един от любимите актьори

Сродна душа.  Hug

# 194
Тези дни изгледах Карабуджан и Тялото и така ми се иска още нещо с Уго Силва. И него и Марио искам пак да ги гледам в сериал с няколко сезона.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт