Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Относно Изабел се чака руски превод, който се забави за този сезон.

Има превод на руски.  Peace Поне за първите 2 епизода. Ще почакам още малко, и ще си гледам на руски, който хващам тук-там.
къде ги има на руски? Може ли линк?

Няма го! Объркала съм се с Tierra de lobos, извинявам се.  Embarassed

# 436
# 437
  • Пловдив
Heart Eyes

# 438
  • София
Остана ми само последният епизод на "ТоледоSimple Smile Като цяло е прекрасен - изключителни актьори, интересен сюжет, държи в напрежение през цялото време. Обаче има едно огромно "но"  Tired  Няма нищо общо с историческата действителност. Ако беше художествена измислица - разбирам, но щом претендира за исторически сериал, би трябвало поне малко да се придържат към истината. Толкова откровени глупости и разминавания виждам за първи път  ooooh! За човек, който се интересува и е запознат с историята на Испания от този век или такива като мен, дето изгледаха първия епизод, не разбраха нищо и решиха първо да се образоват отгоре-отгоре, гледането на "Толедо" е истинско мъчение и постоянно ядосване. Да не говорим, че заради художествената измислица се губи цялата логична връзка, върху която всъщност е построен сериалът. Така че имайте едно наум  Wink

В тази връзка: кажете впечатления от "Изабела" - придържат ли се към истината или и там си правят каквото искат?

# 439
Тия испанци нямат равни, значи! За пореден път го казвам, само се повтарям. Засякох преди малко по АХН финалния епизод на Интернатът. Хем, че съм гледала два пъти смъртта на Фермин, хем пак си поревах. Много тъжно пресъздават смъртта в сериалите си. И винаги масово мрат.  Mr. Green

# 440
Знаете ли къде мога да гледам Корабът онлайн? Имам проблем с плейването на видеофайлове. Стигнала съм до с02е09, търсих във вбокс7, но не намерих този епизод.

Ах, Интернатът... уникален Heart Eyes

# 441
  • Ямбол
вампИрка, ето тук- http://vbox7.com/collection:1961945?&page=3. Peace

Деси, придържат се в Исабел, доколкото съм запозната с историята от уикито. Едно нещо не съответства само- възрастта на Исабел, когато умира баща ѝ( Хуан II Кастилски). Била е на 3г., а в сериала я представят като млада девойка.  Peace

# 442
Супер! Мерси много, Дими Hug

# 443
  • София
Деси, придържат се в Исабел, доколкото съм запозната с историята от уикито. Едно нещо не съответства само- възрастта на Исабел, когато умира баща ѝ( Хуан II Кастилски). Била е на 3г., а в сериала я представят като млада девойка.  Peace

Мерси, това не е фатално  Hug

# 444
Тия испанци нямат равни, значи! За пореден път го казвам, само се повтарям. Засякох преди малко по АХН финалния епизод на Интернатът. Хем, че съм гледала два пъти смъртта на Фермин, хем пак си поревах. Много тъжно пресъздават смъртта в сериалите си. И винаги масово мрат.  Mr. Green

На мен два пъти ми идваше да рева в последните два епизода на 7 сезон, но от щастие.  Mr. Green
Скрит текст:
Фермин беше толкова пъти на косъм от смъртта, че беше учудващо как го оставиха до финала.

# 445
Тия испанци нямат равни, значи! За пореден път го казвам, само се повтарям. Засякох преди малко по АХН финалния епизод на Интернатът. Хем, че съм гледала два пъти смъртта на Фермин, хем пак си поревах. Много тъжно пресъздават смъртта в сериалите си. И винаги масово мрат.  Mr. Green

Ох, гледах го и аз и съм гледала сигурно по три пъти епизодите, а Фермин ми е любимец, все се измъкваше на косъм от неприятностите, но не и накрая, жал ми стана за него. Нямам такъв любим герой в испански сериал, той спаси всички, а героят загива геройски.

Днес изгледах 7 епизод от първи сезон на "Гран Хотел". Няма го това напрежение от "Корабът", а какво остава за това в "Интернатът". Дано нататък стане по-интересно.

# 446
Остана ли някой, който не е изгледал "Интернатът" или вече може да си го коментираме свободно - без бели букви и скрити текстове?!

# 447
  • София
Остана ли някой, който не е изгледал "Интернатът" или вече може да си го коментираме свободно - без бели букви и скрити текстове?!

Може да се появи някой  Peace

# 448
Извинявайте, че пиша тук, но някой може ли да ми намери български субтитри за 9-ти епзиод от 1 сезон на "Гран Хотел"?

# 449

Общи условия

Активация на акаунт