Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
Някаква идея откъде да сваля субтитри за трети сезон на Хората на Пако?

Няма откъде, вградени са във видеото.  Peace

# 496
  • София
DimiLoca мерси,
аз съм си пуснала първи епизод, там не са вградени, дано както на предният сезон след това вече да ги има  Simple Smile

# 497
  • Ямбол
DimiLoca мерси,
аз съм си пуснала първи епизод, там не са вградени, дано както на предният сезон след това вече да ги има  Simple Smile

Ааа, да, имаше субс за 3х01. Помня че липсваха епизоди с превод от 3-ти сезон, както и от повечето сезони.  Confused Така не се намери някой да направи субтитри за няколко епизода, а сериала е разкошен и си заслужава.  Heart Eyes

# 498
Аз в момента гледам Интернатът, но реших да си сваля "Земя на вълци" и "Gran Hotel"-  да си чакат на опашката  ...ама в Замунда има само 1-ви сезон на Tierra de Lobos( може и само един да е, не зная) - а той - пълно мъртвило - никакъв сийд. Не четох инфо за него, харесах го от картинката. Някакво предложение от къде да го смъкна със субтитри?  newsm78

# 499
  • Ямбол
Аз в момента гледам Интернатът, но реших да си сваля "Земя на вълци" и "Gran Hotel"-  да си чакат на опашката  ...ама в Замунда има само 1-ви сезон на Tierra de Lobos( може и само един да е, не зная) - а той - пълно мъртвило - никакъв сийд. Не четох инфо за него, харесах го от картинката. Някакво предложение от къде да го смъкна със субтитри?  newsm78

Ето ги 2-та сезона със субтитри- http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … =1&hidexxx=on. Сега върви 3-ти, но още няма превод на български.  Peace

# 500
DimiLoca, ОГРОМНО благодаря за бързия отговор newsm51...наредих ги и се свалят вече , утре продължавам Simple Smile

# 501
Здравейте!
Аз не съм влизала в тази тема,но много се радвам,че ви има.Гледам Хората на Пако още от излъчването му за първи път по АХН-а и имам доста записани серии на испански.Опитвам се да си комплектовам сезоните ,но имам нужда от малко помощ-липсват ми няколко---сезон 6-серии5,7и9;сезон 7- серии-1и7 ;сезон 8-серия 1;сезон 3-серии 3 и7;а така също и на първи сезон серия 6 е качена в пакета в Замунда от испански торент и е без субтитри.Моля,ако някой ги има и желае да помогне нека да ми пише,благодаря предварително.
 За Интерната-изгледах го на испански ,на руски и на български,просто е върховен. Защитените също. Преди много години бях луднала по Виляриба,Вилябахо,но за него нищо не можах да открия в мрежата.

# 502
 Hug Добре дошла, аз също едва вчера открих темата и ми е мнооого кеф. Тук е мястото, където ще намериш инфо и ще ти помогнат..аз за един ден си избрах сериалче и ми помогнаха да си го сваля. Страхотна тема lovekiss

# 503
Някой да се изкаже относно Isabel. Попаднах случайно на него и се чудя дали да го почвам....

# 504
  Аз гледах само първата серия и ми хареса. Съвсем скоро го коментираше някой.

# 505
Изабел за мен е по-добър от Толедо. Хареса ми. За съжаление още не може да почне превода на втори сезон.

# 506
  • Ямбол
Някой да се изкаже относно Isabel. Попаднах случайно на него и се чудя дали да го почвам....

Мии, фен ли си на жанра? Това е определщо, според мен. По-трудно смилаем е от другите сериали в жанра. Иначе е добре направен, достоверен е, а Мишел е страхотна като Исабел.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 23:01 от DimiLoca

# 507
  • гр.Добрич
Много е хубав Изабел. Даже се канех да попитам тези дни, няма ли да има нови серийки. Не обичам много исторически филми, но този ми допадна.

# 508
Много е хубав Изабел. Даже се канех да попитам тези дни, няма ли да има нови серийки. Не обичам много исторически филми, но този ми допадна.

Серийки има, но субтитри още няма.

# 509
Обичам исторически. Даже реших и тази вечер го почвам.

Общи условия

Активация на акаунт