Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
Новите съседи спряха ли го? Пропуснах две серии и вече виждам, че го няма в програмата. Някой знае ли нещо по въпроса?

Засега, да. Не са закупили нов сезон.  Sad Можеш да си изтеглиш пропуснатите епизоди оттук:http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … =1&hidexxx=on. Или да ги гледаш онлайн тук: http://vbox7.com/user:pesho_91?p=allvideos

# 571
  • София
 #Cussing out писна ми да започвам сериал и да ми го спират по средата. Редовна практика е при нашите телевизии. Ако не купят всичко, по - добре въобще да не ми го пускат.

# 572
  • София
#Cussing out писна ми да започвам сериал и да ми го спират по средата. Редовна практика е при нашите телевизии. Ако не купят всичко, по - добре въобще да не ми го пускат.

Подкрепям  Peace Или да го пуснат след като съм си го намерила и изгледала в Интернет  Crossing Arms

Напомням, че "Гранд Хотел" почва днес от 22.10 по AXN White  Peace Също така върви "Корабът" ІІІ сезон (в петък).

# 573
  • София, България

Напомням, че "Гранд Хотел" почва днес от 22.10 по AXN White  Peace Също така върви "Корабът" ІІІ сезон (в петък).

В програмата пише, че днес е втора серия. А освен това детето натисна нещо на дистанционното и изчезнаха субтитрите  #Cussing out тая нова техника  #2gunfire

# 574
  • София

В програмата пише, че днес е втора серия. А освен това детето натисна нещо на дистанционното и изчезнаха субтитрите  #Cussing out тая нова техника  #2gunfire

В електронната програма на "Дневник" пишеше първа, но наистина беше втора, аз пак си го гледах  Simple Smile

Редактирам се. Миналата седмица съм гледала програмата за текущата седмица, наистина тогава е бил първи епизод  Embarassed

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 15:39 от -=Деси=-

# 575
Пристрастна съм към Гран хотел, признавам. Това, което предлага АХН е боза. Субтитрите увисват на екрана, вървят както си решат. Дано някой не се разочарова от сериала, един от добре направените и завършени испански сериали.

# 576
  • София, България
Пристрастна съм към Гран хотел, признавам. Това, което предлага АХН е боза. Субтитрите увисват на екрана, вървят както си решат. Дано някой не се разочарова от сериала, един от добре направените и завършени испански сериали.

Какъв ти е телевизора, при мен проблем със субса на АХН се появи, когато взехме новия голям електронен телевизор, който е като компютър и е без отделно устройство за цифровата телевизия, а е с вградено такова. Тогава почнаха да изчезват и да си правят каквото с и искат, нали ви казвам, снощи дребното натисна нещо на дистанционното и ... оттогава до сега няма субтитри. Мислех си, че като пренощува, ще се оправи, но уви  Sad

# 577
  • София

При мен всичко си беше нормално снощи  newsm78 Изгледах целия епизод.

# 578
Някъде дали  качват сериите от 3-ти сезон на ГХ ?...аз си свалих 2-та сезона, трябва първо тях да изгледам...но сега завършвам 5-ти сезон на Интернатът.  Събирам си серийки и после, като имам възможност - гледам Simple Smile

# 579
Някъде дали  качват сериите от 3-ти сезон на ГХ ?...аз си свалих 2-та сезона, трябва първо тях да изгледам...но сега завършвам 5-ти сезон на Интернатът.  Събирам си серийки и после, като имам възможност - гледам Simple Smile
Има го в DMCA-removal-from-Google.

# 580
Здравейте Simple Smile Аз съм нова тук,но отдавна следя хубавата тема Simple Smile Даже намерих така зарибяващите Интернатът и Мистерията на Календа !

Доста съм разочарована от края на Календа...някак си с отворен край ,а навсякъде се пише ,че няма да има трети сезон,същото разочарование както при Корабът Sad

Сега съм в търсене на нов сериал ( като всички дотук изписани съм изгледала )

Ще се радвам занапред да има все по-интересни сериалчета и да им се наслъждаваме  Blush

# 581
Как е на испански името на сериала Бавачки?

# 582

Замунда нет, p2p.

# 583
  • София, България

Замунда нет, p2p.

В р2р явно няма достатъчно сийд, втори ден тегля, а е още на 20 %, исках само първите две серии, но нещо съм объркала и съм пуснала целия първи сезон - сигурно ще му трябват още няколко дни, но го оставих да си върви, а първите две серии ги дръпнах от Замунда за 10 минути

# 584
  • София
Как е на испански името на сериала Бавачки?

La baby sister

Общи условия

Активация на акаунт