Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Привет, свалих си 21 - ви епизод на Гранд Хотел без субтитри, въпреки че ми дава да ги сваля отделно не се получава ....... моля за съвет от къде мога да си ги дръпна:)

# 62
  • Ямбол
Привет, свалих си 21 - ви епизод на Гранд Хотел без субтитри, въпреки че ми дава да ги сваля отделно не се получава ....... моля за съвет от къде мога да си ги дръпна:)

Пробвай оттук-http://submatrixs.ovo.bg/load/gran_hotel_3x21/1-1-0-728

# 63
  • София
Преди малко по БНТ 1 гледах епизод от "Синьо лято"  Simple Smile При това ми се струва, че е с ново озвучаване.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 16:42 от -=Деси=-

# 64
Пореден епизод на "Силикон за рая". Приятно гледане!
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents

# 65
Aз сега съм на "Червения орел" 2сезон, но забелязвам, че 3 сезон е само 7 епизода. Наистина ли е по-кратичък или неса качени нито в Замунда, нито в п2п и пирати?

# 66
Aз сега съм на "Червения орел" 2сезон, но забелязвам, че 3 сезон е само 7 епизода. Наистина ли е по-кратичък или неса качени нито в Замунда, нито в п2п и пирати?

3 сезон е 13 епизода.

# 67
Червеният орел е в лятна пауза. Есента продължават по същата схема.

# 68
Аз питах за 3 сезон, който отдавна  е заснет. След изчитане на коментарите под торента останах с убеждение, че след 3 сезон, еп 7 следва 4 сезон еп 1 - имало объркване в броенето...

# 69

Пробвай оттук-http://submatrixs.ovo.bg/load/gran_hotel_3x21/1-1-0-728

Благодаря  Simple Smile

# 70
Току що изгледах Карабуджан и само мога да кажа,че ми хареса страшно много! Жалко че беше толкова кратък, постоянно ме държеше в напрежение и определено си заслужаваше гледането. Сега обаче не знам какво вече да гледам. Май не съм гледала само Aquila roja, Хората на Пако и Силикон за рая. Препоръки с кой да започна?

# 71
  • Ямбол
Току що изгледах Карабуджан и само мога да кажа,че ми хареса страшно много! Жалко че беше толкова кратък, постоянно ме държеше в напрежение и определено си заслужаваше гледането. Сега обаче не знам какво вече да гледам. Май не съм гледала само Aquila roja, Хората на Пако и Силикон за рая. Препоръки с кой да започна?

Зависи какъв жанр ти се гледа и колко свободно време имаш. PeaceБих ти препоръчала с 'Хората на Пако' да започнеш,приключил е с 9 сезона. Wink

# 72

и ако започнеш с хората на пако и намериш бг суб за трети сезон, (ако гледаш на бг естествено), пиши че не се справям със задачата Laughing

# 73
contessa24 благодаря Simple Smile ще го пробвам и макар, че може скоро да не стигна до 3-ти сезон обещавам, че ако намеря субтитри ще дам линк тук Simple Smile

# 74
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате испански филм - трилър ....извинявам се , че тука питам ( в другата тема доста време не е писано) .......

Общи условия

Активация на акаунт