Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
 Усетих че ми се губи серия, нищо че вече съм до четвърти епизод на седми сезон. Мерси ще потърся тогава последната явно от шести сезон  Simple Smile
  Тъкмо не мога да отворя - http://www.DMCA-removal-from-Google/   и да си дръпна и останалите серии от седми сезон...

Сайта има временен проблем,работят по отстраняването му. Peace

spinki,и аз сега гледам Изабел. Simple SmileМного добре направен исторически сериал. Peace

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 22:28 от contessa24

# 106
  Eдно въпросче, има ли серия от Интернатът между 12 епизод на сезон 6 и първи епизод на сезон 7?

Пропусканала си, да. И за мен това беше един от най-драматичните епизоди.

# 107
"Силикон за рая" последен епизод от сезон 1  е готов.

# 108
  • Ямбол
"Силикон за рая" последен епизод от сезон 1  е готов.

Супер!Мерси много   bouquet

Пак Йон Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 23:16 от contessa24

# 109
привет на всички фенове Simple Smile бих искала да попитам дали някой гледа или е гледал La que se avecina?
аз започнах , но се оказа че са 7 сезона, а в замунда има само 4 и то само на 1 и 2 са с бг суб.ако някой е гледал на руски, моля да ми пише откъде Simple Smileблагодаря предварително и весело прекарване на летния сезон Simple Smile

# 110
  • Ямбол
привет на всички фенове Simple Smile бих искала да попитам дали някой гледа или е гледал La que se avecina?
аз започнах , но се оказа че са 7 сезона, а в замунда има само 4 и то само на 1 и 2 са с бг суб.ако някой е гледал на руски, моля да ми пише откъде Simple Smileблагодаря предварително и весело прекарване на летния сезон Simple Smile

Aз изгледах 1-ви сезон,но не ми хареса,колкото "Щурите съседи". Simple SmileНяма го засега на руски,нито с озвучение,нито със субтитри. Peace
Весело лято и на теб! Simple Smile

# 111
  • София, България
Привет, откъде мога да изтегля серия 8 от втори сезон на Луна,Мистерията на Календа? И има ли някъде субтитри?

# 112
Серия 8 на Календа се превежда. Когато е готова, ще има и линк за теглене

# 113
  • София, България
аа, супер, аз пък не съм обърнала внимание, че гледам толкова "пресни" серии ... Интернатът го изгледах наскоро, а той беше сниман отдавна ...

Та за Календа това е последната заснета серия, нали? В другата тема пишеше, че го спрели поради нисък рейтинг. Първия сезон наистина беше супер тъп, но във втория доста се раздвижиха нещата

# 114
Последна серия е! Сериалът е приключил.

# 115
  • Бургас
Здравейте  Hug
Искам да попитам, някой има ли информация за "Las Brujas de Zugarramurdi", понеже съм фенка на Марио и го очаквам, трябва да е започнало излъчването му още пролетта в Испания, тук не откривам нищо Sad Не знам дали ще е интересен, но защо да не му се даде шанс ?
П.С. Аз теглих 6 и 7 сезон на "Интерната" от Арена, има го с бг субс, но е много малък сийда  ooooh!

# 116
  • Ямбол
Здравейте  Hug
Искам да попитам, някой има ли информация за "Las Brujas de Zugarramurdi", понеже съм фенка на Марио и го очаквам, трябва да е започнало излъчването му още пролетта в Испания, тук не откривам нищо Sad Не знам дали ще е интересен, но защо да не му се даде шанс ?
П.С. Аз теглих 6 и 7 сезон на "Интерната" от Арена, има го с бг субс, но е много малък сийда  ooooh!

Премиерата в Испания ще е през септември,така че e нормално да не откриваш нищо. PeaceВ БГ го очаквай към края на годината. LaughingИ аз съм фенка на Марио,и на мен ми се гледа,но ще си почакаме. Mr. Green
Дано се съгласи да участва в някой сериал,че да го гледаме по-често,не само 1-2 пъти годишно.
Очаквам също "Мулето" и "Исмаил",с негово участие.

# 117
  • Бургас
Здравейте  Hug
П.С. Аз теглих 6 и 7 сезон на "Интерната" от Арена, има го с бг субс, но е много малък сийда  ooooh!

Премиерата в Испания ще е през септември,така че e нормално да не откриваш нищо. PeaceВ БГ го очаквай към края на годината. LaughingИ аз съм фенка на Марио,и на мен ми се гледа,но ще си почакаме. Mr. Green
Дано се съгласи да участва в някой сериал,че да го гледаме по-често,не само 1-2 пъти годишно.
Очаквам също "Мулето" и "Исмаил",с негово участие.

Ех, не знам, защо съм се заблудила, че примиерата е била през пролетта  newsm78, ох, поне ще има за гледане зимата, а понеже скоро, не съм се ровила, кога да очакваме и новия филм, който снима в Малайзия ? Embarassed
Извинявам се на всички, че малко го обърнахме на Марио-тема  Embarassed

# 118
# 119
  • Ямбол
Beki B.,още няма официална информация,кога да го очакваме.И аз търсих инфо,но не открих нищо.Даже и заглавие няма филма все още. Rolling Eyes

Днес го изтеглих,но не съм гледала още.Чух хубави отзиви,та ще го видим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт