Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Интернатът е най-най-най. Simple Smile После за мен е Корабът. Simple Smile Много харесвам и Легендата за Испания, Моите мили съседи, СМС, Физика или химия, Ангел или демон. Не знам защо ги няма тук. Simple Smile Иначе се каня да почвам Бягството, Толедо, Защитените, Гран Хотел и Луна: мистерията на Календа. Simple Smile

# 256
  • Ямбол
Интернатът е най-най-най. Simple Smile После за мен е Корабът. Simple Smile Много харесвам и Легендата за Испания, Моите мили съседи, СМС, Физика или химия, Ангел или демон. Не знам защо ги няма тук. Simple Smile Иначе се каня да почвам Бягството, Толедо, Защитените, Гран Хотел и Луна: мистерията на Календа. Simple Smile

Кои ги няма? Обсъждали сме всички,но в предишни теми.  PeaceИма ги като скрит текст на 1-ва стр.  Peace

Добре дошла,Афродизиак!   bouquet

# 257
Имах предвид, че ги няма в анкетата. Simple Smile Иначе благодаря за милото посрещане.

# 258
  • Ямбол
Имах предвид, че ги няма в анкетата. Simple Smile Иначе благодаря за милото посрещане.

Христа е пуснала по-популярните сериали.Ти на кой актьор си фен,бързо си признай.  hahaha

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 14:41 от contessa24

# 259
Афродизиак, и на мен "Моите мили съседи" ми е един от любимите, но като подпитвах предварително се оказва, че малко сме му феновете, та затова го няма в анкета.

Контесса, признала си е, признала е... само че в темата "Корабът". Simple Smile

# 260

Промото на новият AXN. Ще излъчват Гран хотел.

# 261

# 262
  • София

Кадъра от "ГХ" го показаха за част от секундата, ако не знаеш какво да дебнеш - няма и да го видиш  ooooh! Откога променят AXN? Чакаме още от лятото  Crossing Arms

И на мен "Моите мили съседи" ми е любима комедия, но явно сме малко феновете  Simple Smile

# 263
Афродизиак, и на мен "Моите мили съседи" ми е един от любимите, но като подпитвах предварително се оказва, че малко сме му феновете, та затова го няма в анкета.

Контесса, признала си е, признала е... само че в темата "Корабът". Simple Smile

Брех, аз познавам доста фенове на съседите. Simple Smile И всъщност не съм признавала, бъркаш се нещо. Simple Smile

# 264
Сега попаднах на НОВИТЕ СЪСЕДИ по БТВ КОМЕДИ... не разбрах защо домоуправителят Хуан Куеста вече не е домоуправител и което е по-важно, защо не се казва Хуан Куеста? И Емилио е с друго име... Трябва да си изтегля сериите отначало, за да съм в час, има ги в р2р..

Иначе за анкетата, добавете СМС, Моите мили съседи, Новите съседи, Физика и химия, Синьо лято... (ще гласувам за Синьо лято, скоро го даваха пак по БНТ2, супер е)

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 22:35 от diziler

# 265
Сега попаднах на НОВИТЕ СЪСЕДИ по БТВ КОМЕДИ... не разбрах защо домоуправителят Хуан Куеста вече не е домоуправител и което е по-важно, защо не се казва Хуан Куеста? И Емилио е с друго име... Трябва да си изтегля сериите отначало, за да съм в час, има ги в р2р..

Иначе за анкетата, добавете СМС, Моите мили съседи, Новите съседи, Синьо лято... (ще гласувам за Синьо лято, скоро го даваха пак по БНТ2, супер е)

О, "Синьо лято", незабравим сериал. Simple Smile

# 266
Добре дошла, Aphrodisiac.
Как се запали по испанските сериали? От колко време ги гледаш? И кой са ти любимците?
Не казва Марио, че Деси и Фенчето няма да влезнат повече   Grinning

# 267
Как се запали по испанските сериали? От колко време ги гледаш? И кой са ти любимците?
Не казва Марио, че Деси и Фенчето няма да влезнат повече   Grinning

Благодаря за посрещането. Simple Smile Запалих се от "Интернатът", за който прочетох в един форум преди две години и половина (може и този да е бил). Simple Smile Иначе преди съм гледала и "Синьо лято", и "СМС", и "Физика или химия", и "Моите мили съседи" т.е. това, което са излъчвали. Simple Smile А любимците ми е трудно да кажа кои са, тъй като симпатизирам на повечето актьори, които съм гледала. Simple Smile

# 268
Как се запали по испанските сериали? От колко време ги гледаш?   Grinning

а аз се запалих още от 80-те години, тогава БНТ (по онова време БТ) даваше няколко пъти СИНьО ЛЯТО. През 90-те пускаха още доста испански сериали.
Някои са много добри

# 269
  • София
"Синьо лято" още го въртят по БНТ, днес го гледах  Peace

Не казва Марио, че Деси и Фенчето няма да влезнат повече   Grinning[/b]

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт