Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Има места за всички и по един за всеки  Grinning

# 406
Вампирка, правилно си чула. Почвай го. На мен лично Интернатът ми е по-любим. Еднакво любим на Интернатът ми е само "Хората на Пако".

# 407
има ли някой от вас, който в момента да гледа sin teteas no hay paraiso, че си изтеглих отдавна 1 сезон и мислех да го почвам, обаче не намирам 2 сезон в нито един торент. Sad

# 408
  • Ямбол
има ли някой от вас, който в момента да гледа sin teteas no hay paraiso, че си изтеглих отдавна 1 сезон и мислех да го почвам, обаче не намирам 2 сезон в нито един торент. Sad

Ето го-http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … =1&hidexxx=on

# 409
  • Пловдив
Момичета, 16 серия на 3 сезон на "Корабът" ми се разминава със субтитрите, които имам към нея. Споделете от къде да я изтегля, за да нямам този проблем?

# 410
"Sin teteas no hay paraiso" ще започне да бъде качван по-бавно заради субтитрите. Дано феновете не се отчаят. Относно " Земя на вълци" скоро ще има яснота за превода.

# 411
  • Берковица
Аз всички серии на Корабът ги свалих от замундата и нямах проблеми

# 412
  • Пловдив

А субтитри откъде свали? Защото го има епизода без? Rolling Eyes

# 413
  • София

А субтитри откъде свали? Защото го има епизода без? Rolling Eyes

Сещам се за кой епизод говориш, потърси долу в коментарите, трябва да има линк към синхронизираните субтитри  Peace

# 414
  • Берковица
Аз си свалих накуп трите сезона като всеки сезон си включваше всичките серии в един торент от замундата,но детето ми каза че в енерджи торент също ги има всички серии,ако не стане в замундата,пробвай в енерджи торент,

# 415
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, утре ще прегледам по-обстойно.

# 416
Току що приключих и с 3-и сезон на Sin tetas no hay paraiso (гледах го без субтитри в You tube). В началото сериала не ми беше особено интересен, но постепенно се зарибих. Трети сезон за мен е най-интересен от трите, а краят много неочакван.

# 417
Благодаря ви  bouquet
Започнах го Корабът, няма я тръпката като в Интернатът, но ще му дам време да се развие.

Силве, запазвам си тогава "Хората на Пако" за следващ Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 14:50 от вампИрка

# 418
вече съм на 6 сезон на хората на пако и мога да кажа че сериала е невероятен, макар в началото да ми беше някак странен  Laughing но вече не мисля така и горещо го препоръчвам,само че има доста липсващи епизоди от 6 сезон видях че при 7 и 8 е пак така.ако някой от вас, които вече сте го гледали има инфо за тези липсващите къде бих могла да ги издиря ще съм му много благодарна Hug  bouquet

# 419
Аз съм на 7-ми на Пако. Точно и при мен малко беше странен в началото, но после така се зарибих, че всяка свободна минута гледам. Изоставих всичките други сериали. А колкото до липсващите епизоди - почти във всеки сезон липсва по някой. Аз ги гледам в ютубето, но е без субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт