Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас

Благодаря, изглежда имам проблем с плейъра  newsm78

# 631
От изброените в анкетата съм изгледала целият само Толедо, сега съм на Гран хотел/супер сериалчета/ Crazy, а Щурите съседи, Корабът и Интерантът само някои серии по ТВ-то, но смятам да ги изгледам. Също и Aguila roja  изгледах вкл.5-ти сезон. Голям фен съм на исп.сериали, защото действието се развива сравнително бързо и включват от всичко по-малко- хумор, екшън, приключения, романтика, мистерии, драма.
Гран Хотел доколкото видях има суб.на вс.серии вкл.3-ти сезон. Само в първата серия сякаш бяха превеждали през ред субтитрите, но пак се разбираше всичко.

# 632
# 633
  • София
От всичките сериали съм гледала точно 6 Mr. Green, при това не знам актьорите по имена. Гласувах за Йон  Peace

Аз бодро стигнах до 2-ри сезон на "Физика или химия". Жалко, че мога да гледам максимум по 2 епизода в седмицата  Tired

# 634
# 635
тиерра де лобос така си остана само с 1 епозод в новия сезон?

# 636
  • Ямбол

Да.  Confused Няма желаещи да превеждат.

# 637
  • Ямбол

2-ри епизод е качен:http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 5996f479bb1d9af8e  Grinning

# 638
  • София
здравейте
някой може ли да ми пусне линк за Луна, мистерията на Календа, нямам сили да търся в темата  Praynig

# 639
# 640

2-ри епизод е качен:http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 5996f479bb1d9af8e  Grinning

Изгледах до 12 серия, всички излъчени.
За мен като цяло дотук трети сезон е по-слаб от предишните два.
Появиха се цял куп излишни герои, основните почнаха да постъпват неособено логично ...
а последната серия сценаристите тотално омазаха пейзажа.  ooooh! #Cussing out

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 22:40 от Бумър

# 641
  • Ямбол
Как се очертава да завърши сезона, Бум? Да очакваме ли 4-ти?  Simple Smile

Първи епизод ми хареса, утре ще гледам и 2-ри. Този лейтенант, откъде се е появи, че не го помня.  newsm78
Много добра игра на Моркова /Мария Кастро/. Peace Някой гледа ли новия ѝ сериал?

# 642
Ако говориш за Vive Cantando аз го гледах. Много ми хареса и сега чакам втори сезон.

# 643
Как се очертава да завърши сезона, Бум? Да очакваме ли 4-ти?  Simple Smile
Вероятно ще има 4-ти, но, ако не се вземат в ръце, сигурно ще е последен.
Завършека не ми е много ясен, така се ядосах, че не знам дали ще догледам...
Мизерници  Sad

# 644
  • Ямбол
Ако говориш за Vive Cantando аз го гледах. Много ми хареса и сега чакам втори сезон.

За него, да! И аз искам да го гледам, ама без титри не става.  Sad

Руснаците са започнали превода на Исабел, като 1-ви епизод е вече готов.  Grinning

Бум, значи се о*каха, викаш.  Confused Още не съм гледала 2-ри епизод, по-късно ще го пусна. А си беше много прилично серилче, ех.  Close

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 22:54 от DimiLoca

Общи условия

Активация на акаунт