МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 51-ва тема

• 56 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Каква е машината?

При мен гаф е имало само с кофти брашно, последното преди дни от Кауфланд- Мелко, пълен боклук е #2gunfire

# 466
Каква е машината?

При мен гаф е имало само с кофти брашно, последното преди дни от Кауфланд- Мелко, пълен боклук е #2gunfire

На My domo
http://www.mydomo.eu/product/hlebopekarna-mydomo-hm-bm15-a1

# 467
Каква е машината?

хммм  от 2 год. предимно с него работя. все ми е добро.

# 468
Каква е машината?

И аз съм го ползвала и преди, явно тази партида точно не  е добра.
Бях взела пак от там на Велико Търново, хвърлих единия, метнах нов- супер стана с него  Peace

# 469
Каква е машината?

И аз така Peace Освен ако не е имало някаква лоша партида Thinking

# 470
Каква е машината?

Бях взела пак от там на Велико Търново, хвърлих единия, метнах нов- супер стана с него  Peace
следователно Мелко не е пълен боклук брашно  Laughing

# 471
  • София
Каква е машината?

следователно Мелко не е пълен боклук брашно  Laughing

Аз само от него купувам. Дотук небухнал хляб нямам.

# 472
  • София
  При мен скоро имаше издънка,правих го със студена бира.Може би трябваше да изчакам да се стопли и втаса, но моите бързаха да ядат, та не стана много бухнала фокачата.

# 473
единствено готовите им миксове не ми допаднаха. хляба се получава , но вкуса им не е по мой вкус  Laughing

# 474
  При мен скоро имаше издънка,правих го със студена бира.Може би трябваше да изчакам да се стопли и втаса, но моите бързаха да ядат, та не стана много бухнала фокачата.
да си я подгряла на МВ  Laughing

# 475

Рецептата ми е същата ! пробвах с двата вида мая (по отделно) просто не се изпича оставя вътре сурово ! В упътването на машината пише че мога да си нагласям много неща а всъщност ако  увелича часовете не тръгва програмата ! Маята разтваря ли се във вода и кое кога се слага ?

Като увеличиш часовете, отлагаш времето, когато хлябът ще стане готов (затова не тръгва програмата веднага). Ползвай програма 1 или 2. Ако искаш да допечеш хляба, веднага след края на програмата (1 или 2), трябва да избереш програма 12 за 10 мин., примерно. Продуктите се слагат в реда, в който съм ги написала в рецептата. Маята не я разтваряй (не е грешно и да разтвориш). Каква марка брашно използваш?

# 476

Рецептата ми е същата ! пробвах с двата вида мая (по отделно) просто не се изпича оставя вътре сурово ! В упътването на машината пише че мога да си нагласям много неща а всъщност ако  увелича часовете не тръгва програмата ! Маята разтваря ли се във вода и кое кога се слага ?

Като увеличиш часовете, отлагаш времето, когато хлябът ще стане готов (затова не тръгва програмата веднага). Ползвай програма 1 или 2. Ако искаш да допечеш хляба, веднага след края на програмата (1 или 2), трябва да избереш програма 12 за 10 мин., примерно. Продуктите се слагат в реда, в който съм ги написала в рецептата. Маята не я разтваряй (не е грешно и да разтвориш). Каква марка брашно използваш?

Ползвам София Мел ! Програма 1 ми е 2 часа и 50 минути и остава сурово и степано. Програма 12 ми е за 12 минути ! Определено някъде бъркам и незнам къде

# 477
  • София
Как ти е тестото,добре оформено ли е, гладка топка без да лепне? Реотана грее ли?

# 478
Как ти е тестото,добре оформено ли е, гладка топка без да лепне? Реотана грее ли?

Ами да реотана грее ! А за тестото мисля че е рядко ! Никога не съм месила , защото не мога Simple Smile (за това даже исках машината ) и не знам кое как точно става ! Надявам св да не ми се смеете много !

# 479
по време на месенето добавяй по малко брашно докато се получи нелепнеща топка.

Общи условия

Активация на акаунт