Искам да събера дрешки за един дом в София!И не само!

• 11 368
  • 201
  •   1
Отговори
# 60
Иги, а имат ли нужда от памперси. Видях че децата са по-големи, но ако някои от тях се нуждаят. Или мога да взема кърпи?

# 61
  • София
Нищо не ми казаха за памперси, ама аз и не попитах... Sad не се сетих въобще!!!
Ако решиш вземи кърпи, или каквото избереш........ти ще ми кажеш какво!! АКо измислиш и нещо друго няма проблеми, аз в момента просто за това се сещам!
Отивам да умирам от болки, но ще ви чета от време на време!

# 62
  • София
Брой ме и мен. Ще следя темата и ще взема каквото е останало от списъка.

# 63
  • София
Добре момичета благодаря ви от името на децата за отзивчивостта!

# 64
  • София
За чорапогащите - момичетата са 25 да се разпределим да има поне по 1 за дете. Може би ако купим по 5-6 бройки ще съберем 25. И как да ги разпределим по размер: 5 бр. за 3 год., 5 бр.  за 4 год. 5 бр. за 5 год., 5 бр. за 6 год, 5 бр. за 7 год.
За оставащите около 20 момчета да им осигурим по 1 чорапки, че за тях нищо не предвидихме

# 65
Само да споделя за чорапогащниците - по-добре е да вземем по-големи номера, защото аз какви ли не фирми пробвах и всичко се свива. В момента Гого има само два, защото поръчах на етърва ми да ги вземе с 3 размера по-големи. Та като се свиха сега са му добре. Ако искате мога да взема пък чорапите - 20бр така ли - а какви размери?

# 66
  • София
Да знаете, че малките момиченца около 3 годинки са повече от 12, така че незнам какво да направим, не купувайте малки номера просто ами купете за 4 годишни!!!
и за по-големички около 10-15 бройки и готово! Понеже имаше няколко предложения за чорапогащи и за това казвам това!!!
ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЩЕ ПОМЕСТВАМ С ЧЕРВЕНИ БУКВИ КАКВО ДО ТУК СМЕ СВЪРШИЛИ ЗА ДА ГО ВИЖДАТЕ БЪРЗО И НЕ ТЪРСИТЕ МНОГО!
Джуджавки и разни хубости за момиченцата - МЕРЕЛИН и yosarian, lavender
Бельо:
Мира - 13 чифта момичешки гащички различни размери и 4 потничета
Чорапогащи - yosarian и евентуално Мира
Торти - tigonew
Сокчета  6 л - yosarian
Четки за зъби 45 броя - lavender
Дрешки - Zazi i svasseva(от училището на Марти)

т.е. всичко, което е в червено е вече набавено и донесено у дома!!!
  bouquet  Heart Eyes  и сега съм така moresmile

Последна редакция: чт, 09 фев 2006, 15:58 от Mama Igi

# 67
  • София
За чорапогащи само да ви кажа, ако някой има представа от къде да купим на Фазан Русе, аз съм много доволна и не се свиха и дълго ги ползвам!!! А и не са от най-скъпите!

# 68
С четките не върви без пасти. Аз ще купя паста и ще я занеса на Иги. Колко пасти трябва да са според вас? Към всяка четка ли? Тогава няма да мога за всички и трябва да се комбинираме с някого, за да купим по-хубави, а не от най-евтините

# 69
  • София
Не се мъчете да достигате някакви бройки, кой колкото може и това е, нали все пак не го правим еднократно по-нататък пак ще им купим, така че Зази колкото купиш толкова!

# 70
Купих няколко фибички и шнолки. Казах на родителите на няколко девойки за дрешки. И от училище ме питаха да пуснат ли списък за събиране на нещо, питаха ме и за мартениците.

# 71
  • в края на града
Ами аз съм почнала да правя мартеници, тя и мама Иги има, не знам дали ще трябват още... Ако идвам утре (още не знам Иво дали ще е почивка) ще гледам да донеса десетина, но до края на месеца, ще мога да направя още.

# 72
  • София
Силве, ако искаш нека купят някое и друго шампоанче или сапунчета, знам ли и аз, а и каквото и да събират, кажи им моля те, че трябва да са дрешките запазени и чистички, че сега някои дрешки у дома имат петна точно отпред и дупки, и се чудя какво да ги правя, да ги нося ли или да ги оставя за друго място, ако ги вземат? Освен да зашия някоя и друга дупка, но все пак, самата директорка ми каза че имат много такива дрешки, на нашите деца не бихме дали такива ми се струва!!! какво мислите по въпроса, какво да направим?

# 73
Всички, които са с дупки и петна направо ги хвърляй (аз ги оставям до кофите с боклук).
Значи да им кажа - детски шампоани, сапуни, пасти за зъби...

# 74
  • София
Мамо Иги, смело отдели каквото не ти харесва, нещо което няма да облечеш на Мишо. Също скъсани и със петна по-добре въобще да не носим.

Общи условия

Активация на акаунт