Електронни четци - X

• 67 753
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Sweetkids_mama, и аз го забелязах това, но май е нормално...Причината е, че се "рефрешва" веднъж на 6 страници. При Киндъл се избира режим на обновяване на страницата, а при Nook няма такава възможност.

# 301
  • София
eelina, не знаех за това, благодаря за информацията! Hug В този коментар се споменава същото:
Цитат
Pages only refresh after the sixth page turn, so text appears to just quickly morph each time you want to advance further in a book.(Страниците се обновяват след шестото разгръщане, така че текстът се трансформира гладко всеки път, когато искате да продължите нататък.)

"The one issue with the refresh technology is that sometimes a page won’t fully refresh, and so there’s a little ghosting from the previous screen on the new one"
("Единственият недостатък на технологията на обновяване е, че понякога страницата не се обновява изцяло и на новата прозират следи от предния екран")
Явно това, което ти си посочила, е причината.  Peace Сега съм по-спокойна, че не е някакъв дефект. Wink

# 302
  • София
Защо ми се струва, че Nook-a имаше опция да се настрои през по-малко страници (3) да се рефрешира изцяло? !

# 303
Здравейте,дами Simple Smile Някой от вас случайно да продава излишно калъфче за киндъл 4 ?Благодаря предварително!

# 304
Здравейте,дами Simple Smile Някой от вас случайно да продава излишно калъфче за киндъл 4 ?Благодаря предварително!

Вземи си такова, ако търсиш нещо евтино http://prodavalnik.com/kalf-na-tochki-za-kindle-paperwhite-kindl … e-touch-i28371255. Аз преди време поръчах такова от ибей за 6 лири и доставката до тук си ми излезе около 15лв.

# 305
  • София
Защо ми се струва, че Nook-a имаше опция да се настрои през по-малко страници (3) да се рефрешира изцяло? !

Не няма. Naughty

# 306
  • Сред мелниците

В Технополис имаше поне два вида.
Единият около 15 лв тип книжка. Другият доста по-плътен и капака се отваря назад , като може да се сгъва и да се образува поставка за киндъла. Супер удобно. Цената му беше с 9-10 лв по-висока.

# 307
  • София
В технополис има киндъл withepaper за 299 лева? Какво ще кажете?  newsm78 newsm78

# 308
Ми горе-долу толкова ще ти излезе и отвън с превозвач, може би с до 20-30 лв. по-малко, така че бива.
Макар че за толкова пари човек може да си купи хубав китайски таблет от Китай... а за четец - много съм доволна от нукчето за 30 лири, ТОЛКОВА за четене на книжки давам с кеф.

# 309
  • София
При зареждане на батерията на Киндъла (4) се случи нещо много странно - започна да премигва, екрана за зареждане се сменяше с една от папките, даваше ми съобщение, че това, която съм искала да направя не може, тъй като нямало достаъчно памет, като екраните се сменяха постоянно. Изключих от кабела Киндъла, извадих го от калъфа и пак го включих да се зарежда и повече не направи така. От паметта ползвам около 1/6, така че има достаъчно празно място.
Възможно ли е да е от малките магнитчета в калъфа на четеца или нещо се е бъгнал на момента?

И още един въпрос - рестартирате ли си устройството от време на време? Аз не съм го рестартирвала до сега (4 месеца близо).

# 310
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Имала съм проблем, породен от едни жлебчета на оригиналния калъф за Киндъл 3 - този с клавиатурата. Те влизат вътре в него, от лявата страна.

Забиваше ми много често, рестартираше се, батерията падаше неочаквано. Сигурна съм, че беше от тях, защото като го махнах не се получаваше така, а и проблемът беше описан и от други. Какъв ти е калъфа?

# 311
  • София
Ето този:
http://dx.com/p/protective-pu-leather-case-for-kindle-4-black-135416

Има едни мънички магнитчета в ъглите, за да прилепне хубаво капака при затваряне.

А трябва ли да рестарирам от време на време и при него запомня ли, например, до къде съм стигнала при книгата, която чета в момента?

# 312
  • Варна
Kindle Paperwhite се продава онлайн в Техномаркет и за 284,05лв. От Е-депо излиза за 260 лв. На сайта на Техномаркет пише, че е с 24мес гаранция, но нещо ме съмнява да са увеличили 1-годишната гаранцията на Амазон.  newsm78 Някой да е питал по този повод?

Получих Nook-а. Много е сладък, работи засега отлично. Все още се чудя Kindle Paperwhite или Nook Glowlight да си взема. Съвети?

# 313
Kindle Paperwhite се продава онлайн в Техномаркет и за 284,05лв. От Е-депо излиза за 260 лв. На сайта на Техномаркет пише, че е с 24мес гаранция, но нещо ме съмнява да са увеличили 1-годишната гаранцията на Амазон.  newsm78 Някой да е питал по този повод?

Получих Nook-а. Много е сладък, работи засега отлично. Все още се чудя Kindle Paperwhite или Nook Glowlight да си взема. Съвети?

По принцип според законите в България търговците са длъжни да дадат 2 години гаранция. Разликата между тези 2 години и гаранцията която дава производителят (тя може да е 6 месеца) си е за сметка на търговеца.

# 314
Здравейте!
За пръв път се сблъсквам с този вид техника, а се опитвам да си избера модел и ...... разбира се, имам нуждая от вашата помощ Simple Smile
Можете ли да ми кажете, дали в следващите 2 линка става дума за едно и също нещо.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … -KINDLE-4-Wi-Fi-6
http://readerbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … %B5%D1%82_classic
Ако е едно и също нещо, това което се предлага в Технополис, дали е по-добрият избор?

Всъщност там предлагат това
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … -KINDLE-4-Wi-Fi-6
и това
http://www.technopolis.bg/b2c/details/523802/P11010601/Elektronn … iga-KINDLE-WLAN-6
Кое е за предпочитане?
Предварително, БЛАГОДАРЯ, на отзовалите се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт