Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Жалина хахаха, извинявай че злорадствам, ама като те слушам за пореден път се радвам, че от бъзе снощи избягах и не отидох на този преглед. И сега ти обяснявам и защо, я сега ми кажи и какво от това, че нямаш разкритие??? А какво щеше пък да е ако ти беше казал ооо да имаш 2см разкритие? За мен за пореден път казвам, че това е най-безсмисления преглед. А ти пък ако си мислиш, че след секцио не боли, жестоко се лъжеш. Май няма вариант да не боли при раждане Thinking
Сонче в Търново това с апаратчето предполагам е същото за 1-2 минути?
Има ли някоя изобщо дето не е избирала екип/лекар и е с нормално раждане, в смисъл при който се паднеш? Или от едното бъзе се оказваме единствената такава. Като да не отговарят такива дето лекаря, която им води консултацията ще или ги е изродил.

# 196
по въпроса с болката :
http://www.youtube.com/watch?v=FJeuK1Pl2bQ

хаха да го наритам ММ долу, да го видим дали ще продължава да мисли, че раждането е едното нищо....и на всичкото отгоре ми праща статии как раждането било като оргазъм   Shocked

# 197
и на всичкото отгоре ми праща статии как раждането било като оргазъм 
Охххх божеее дано такъв оргазъм изпита, ужас просто нямам думи  #2gunfire

# 198
по въпроса с болката :
http://www.youtube.com/watch?v=FJeuK1Pl2bQ

хаха да го наритам ММ долу, да го видим дали ще продължава да мисли, че раждането е едното нищо....и на всичкото отгоре ми праща статии как раждането било като оргазъм   Shocked

Хаха, то и в серията на Приятели, в която се раждаха близнаците, обсъждаха кое е по-болезнено
Childbirth vs Getting Kicked in the Balls
Мисля, че първото, не защото съм жена, а защото болката е много по-продължителна!

Честито на всички мами, който са родили!   bouquet

Аз си оставям с лекото кървене, но лекарката ми ми казва да не се притеснявам.

И дано лекарите в МД нагоре стават по-добри, че тази случка през нощта направо е комично абсурдна!  И така, нека до 12 етаж да стават такива професионалисти, че тая долу да вземат да я махнат за некомпетентност!!!

# 199
Честити бебчета на Пеперудка,Wwwaz,Го Бори,Веси Касис,Терп,Весела и Ники1!Да са много здрави и щастливи,а на вас - бързо възстановяване!
Ние по два пъти на ден излизаме по разходки,че така малкото спи,иначе вкъщи започна да протестира като я оставя в леглото.Зарязала съм домакинство,само гледам да има наготвено и да е изпрано,то и без това мен чака,няма да избяга.Пина,и аз като теб-някой път пиша на компютъра и кърмя,или редя пъзел с номер две и кърмя,научих се да съвместявам две дейности наведнъж,че иначе не мога да сколасам. Grinning
Неродилите момичета,съчувствам ви и ви пожелавам по-малко неразположения до края-той вече е съвсем близо и за вас Hug
Несторова,много забавно е било твоето раждане Grinning
Оставям ви,че улиците ме зоват Grinning,прегръдки на всички... Hug

# 200
glezotiika_1,go_bory, честити рожби Пеперудка,Wwwaz, Терп,Весела и Ники1  newsm44 да са ви живи и здрави, да растат много ,много щастливи и да имат много късмет в живота   bouquet На мамите бързо възстановяване ...

Да ви се похваля, че Кико е качил 200 грама за 5 дни  Grinning (след гладуването 10 дни) нещата се нареждат чудесно ! Само пъпчето да ни падне, че от тъпата пудра му беше загнояло  Confused сега го обработваме с Ваготил- по препоръка на роднината ни и нещата се пооправят...иначе беше страшно положението...та за това не ползвайте пудра за пъпчето (запарява и прави бели)...

# 201
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Цвети, пудрата се слага след падането на пъпчето като не е задължително. Спирта е по-важен  Peace

Ох, мами, не знам дали някой ще ме прочете, ама за да си помрънкам малко. Утре Марти заминава с баба си и дядо си на море за 10 дни и от сега ми е залипсвал. До обяд ми нямаше нищо, ама след това като се замислих колко време няма да го виждам, ми се стегна сърцето. Вярно, че детето ще смени малко обстановката и надали ще се сети много за нас при все, че дядо му е с него/обожава го/, ама друго си е да е при мен и да ме ядосва  Simple Smile Запланувала съм основно почистване като замине и се надявам през това време да не го мисля много и да ми минава по-бързо времето, пък да видим. Сега се надявам да не родя, докато го няма, за да може да присъстват и той, и родителите ми на голямото събитие - дано бебка ме чуе и този път  Simple Smile Еми...мрън-мрън...

Покрай мрънкането да донеса и една

Вестителка новина:
Днес, в 15:02ч. се роди бебе Филип на мама shushi_13! Малкия мъж е 3750гр., 51см. Честито на мама и тати!   bouquet Да расте здраво и палаво дете.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 18:48 от Katencetoo

# 202
Здравейте, момичета!

Честито на всички родили мами!!! Желая на Вас и малките съкровища здраве, много късмет в живота и сбъднати мечти.
 newsm51 newsm51 newsm51

Блага вест:

За мен - на 6 юли 2013 (в събота) родих своята малка принцеса Силвия; раждането беше нормално  Simple Smile и тя проплака рано сутринта; тежи 3000 гр. и е 50 см.; добре сме и двете и от вчера сме си вкъщи   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 19:07 от kali_sf

# 203
ЧЕСТИТО НА  ШУШИ И КАЛИ_СФ - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ   bouquet  bouquet

# 204
Честити рожби на Сладка_Пеперудка, Весела, Ники, Шуши_13 и кали_сф!! Да са ви живи и здрави, много радост да ви носят!! А на мамите - бързо възстановяване!!   bouquet

# 205
Честити бебенца на всички мами! Толкова много, толкова е хубаво! Hug
Аз не съм ви чела, нямам особено много време. От неделя сме си вкъщи и се гледаме с Ема и тати.  Hug на всички!

# 206
Честити бебчета на новите мами- особено на Весето, niki и shush

Катенце, един съвет от мен - използвай малкото време сега за себе си, че скоро с грижи покрай бебчо и първото детенце едва ли ще ти се отдаде възможност. То вярно,че не всичко любимо можем да правим сега,ама поне да поспим...

Имам един въпрос към майките с бебчета - какви шишета и помпа ползвате? Спомням си, че се дискутираха преди авент и томи типи от шишетата, ама друго е вече да чуя мнение след като сте ги пробвали. Хвърлила съм око на един комплект с много неща на томи типи - със шишенца, стерилизатор, нагревател и т.н. И се чудя дали си струва парите. Много ще съм ви благодарна ако споделите

# 207
И така - май се започва Simple Smile Имам кърваво течение. Доктора каза, че може би е от прегледа  Shocked Shocked Shocked, но може би и раждането започва, никой не знае. Кръвта е тъмнокафява, не е бистра, което е ок (както каза той)
Стискайте ми палчета мамитаааа

# 208
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ШУШИ И КАЛИ-СФ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
Жалина това изобщо не е нормално, така че късмет ти желая  Praynig

# 209
Честити бебчета на новите мами- особено на Весето, niki и shush

Катенце, един съвет от мен - използвай малкото време сега за себе си, че скоро с грижи покрай бебчо и първото детенце едва ли ще ти се отдаде възможност. То вярно,че не всичко любимо можем да правим сега,ама поне да поспим...

Имам един въпрос към майките с бебчета - какви шишета и помпа ползвате? Спомням си, че се дискутираха преди авент и томи типи от шишетата, ама друго е вече да чуя мнение след като сте ги пробвали. Хвърлила съм око на един комплект с много неща на томи типи - със шишенца, стерилизатор, нагревател и т.н. И се чудя дали си струва парите. Много ще съм ви благодарна ако споделите

Имам помпа,шише,контейнери,подплънки и залъгалка на Томи Типи.Помпата се разскърца  Shocked ,от шишето хич не съм доволна.Уж антиколиково,ама такива колики си докарахме..сменихме шишето с антиколиково самостерилизиращо Мам и съм супер доволна. Peace Подплънките стават

Общи условия

Активация на акаунт