Съвети как да се отървя от уреаплазма?

• 1 322
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Със съпругът ми пихме 2 антибиотика - doxycyclin (10 дни през април) и azytrhomicin (5 дни през юни), но все още имаме уреаплзма уреалитикум. Сега лекарката ни изписа Isoprinosine 500мг за 10 дни, което не е антибиотик, а е за засилване на имунната система, за да може организма сам да се пребори с бактерията. Имате ли някакво мнение за това лечение? Досега мислех че ще се отървем от уреаплазмата. Пробваме за бебе вече година и половина. Притеснявам се, че уреаплзмата пречи. Не мога да направя цветна снимка, защото имам уреаплазма. Някой борил ли се е с тази бактерия толкова дълго?

# 1
Моят съвет е да се тестваш в различни лаборатории или при друг лекар, защото мене ме мотаха с години.. ту едни - ту други бактерии си измисляха, после пък нямаше никакви бактерии и уреаплазми, а аз пак си имах цистити.... (после сама си намерих причината и не беше в бактериите!!!) после дочух, че лабораторията където се тествам нарочно (или от небрежност) дава фалшиви резултати, за да им станеш постоянен клиент..... а и не вярвам с един простичък антибиотик от раз да ми е минала уреапламата... не помня даже какво съм пила, всеки път различно.... Успех!

# 2
Благодаря ти за отговора. За съжаление и Isoprinosine не помогна. Днес ми излезнаха резултатите и уреаплазмата не се е махнала. Вече 4 месеца се опитваме да се преборим с тази гадина. Ще потърся друга клиника. Дано резултатите да са грешни. Аз нямам никакви симптоми. А знаеш ли дали уреаплазмата пречи на забременяването? Ти колко време се бори с нея докато се махне?

# 3
Моят съвет е да отидеш при добър специалист.С една правилна терапия можеш да се излекуваш за около 20 дни и след  месец трябва да пуснеш контрола.Но не по рано.
Успех!

# 4
Zdraveite moje li niakoi da mi otgovori na vaprosa vazmojno li e da si zarazen ot dosta vreme s ureaplazma bez da razberesh t.e da niamash vidimo ot ginekolog pregled problemi kakto ida imash lesno zabremeniavane i bezoroblemno rajdane a da tise provokira uziava na ureaplazmata sled tova pri otslaben imunitet izvednaj i da zspochne da sazdava problemi kato saktosalpings ili shtom ne si imal problemi s bremenodtta prichineni ot ureaplazma znachi zadaljitelno si ia hvanal sledtova toest maja ti e izneveril i te e zarazil sled tova.vazmojno li e ne po polov pat da se zarazish ot basein ,ginekol pregled,  pri rajdane ili dr?

Общи условия

Активация на акаунт