Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 621
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • ÇapulcuLand
а, няма за какво, дива  Hug
мерси, че ни плакнеш патешките очи  Crazy

за жалост паметните плочи вече са събрани от полицията, тази снимка е от рано сутринта  Cry

В Ескишехир, където е погребалното шествие на Али Исмаил Коркмаз, хората към майка му: "Майко, не плачи, твоите деца са с теб!"  Weary

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 20:43 от çapulcu geryka

# 61
  • ÇapulcuLand
Бащата на 16-годишния Али Томбул, прострелян в главата с газова капсула на пл. Таксим и спешно опериран в неделя: "Аз съм убиец. Един от полицаите, чиято заплата идва от данъците, които плащам, застреля сина ми. Застреля сина ми с моите пари."

Cry Sad

Това момче вече е претърпяло две операции и все още е в кома. Дано да се събуди  Praynig

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 21:04 от çapulcu geryka

# 62
  • AMS
Да Гери, махнали са ги.

# 63
Eskisehir Governor: Some groups are harming their friends to blame police.

http://video.cnnturk.com/2013/haber/7/10/validen-ali-ismail-korkmaz-aciklamasi

Shocked
 Полицията в Антакия атакува протестиращите...
Cops have started to attack protesters in Antakya. Using water canons and plastic bullets.

# 64
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Cry Sad Cry Помислете само. От близо 8000 ранени да има под един процент в тежко състояние, а това не е невъзможно, още колко деца ще изпратят комшиите  Outta Joint Много тежки дни предстоят. А и полицията се стреми да не се закъсва със "зареждането"  Sick

# 65
Четох, четох, днес всички постове  са страхотни Hug Hug Hug
Замислих се, че човек никога да не е чувал английско четмо или писмо, няма начин да не научи тези три думи наизуст - и как се произнасят и как се пишат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

water canons, plastic bullets, tear gas! ooooh! newsm11

А вместо тях можеше да се научат други три думички, например friends, freedom, flowers newsm10

- Hallstatt, Austria

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 21:35 от lia-martin

# 66

майките  Cry

цитат от края на "Видях Слънцето": Ние мъжете желаем войната, а майките са тези, които проливат сълзи. Вярвам, че само майките могат да сложат край на този конфликт...   Cry

# 67

Видях слънцето! Peace Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 21:36 от lia-martin

# 68
Музика и филм, които ме разбиват винаги когато си ги пусна  Peace НЕНАДМИНАТИ в Турция за мен!
Благодаря ти, Лиа!  Hug

# 69
Музика и филм, които ме разбиват винаги когато си ги пусна  Peace НЕНАДМИНАТИ в Турция за мен!
Благодаря ти, Лиа!  Hug

newsm10 txtloves

# 70
  • ÇapulcuLand
 Hug lia

В Гези полагат карамфили върху възпоменателните плочи на загиналите  Cry
върху всяка една е написано името и че ще остане безсмъртен  Cry

Приятелите на Али Исмаил Коркмаз са изписали последните му думи:

Ще се страхуваш
Ще трепериш
Ще се пречупиш
Казва се Правителство!
Думите му са нашите думи

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 22:09 от çapulcu geryka

# 71
Лека им пръст на загиналите Sad

Малко за разведряване - двама от лошите

Скрит текст:
Та краднах го от Века, където влязох да видя какво става със султанката,че ми попадна ,че била в депресия,и като зачезнала за Германия,забравила да се върнеТакива ,обаче глобални теми се разискват,че като попаднах на тази снимчица ,хайде-беж.

# 72
Nurgül Yeşilçay twitter hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajında, “Eğer oğlum hayata bu şekilde veda etseydi. Elime silahı alır tek tek vururdum hepsini. Allah annelere sabır versin” ifadelerini kullandı.

Нургюл е туитнала, че ако синът й си загуби живота по този начин ще вземе оръжие и един по един ще ги застреля всичките. Нека Аллах даде търпение на майките.

Peace

# 73
Браво на Нургюлката smile3501
Виждали ли сте патки в бой - ето такива сме си smile3534

Ники Hug Joy Joy Joy Joy, ама тоз комисар от Сон голяма работа е hahaha За какво ти трябва да прескачаш във Века, там не е ли отговорна Бланчето HugHeart Eyes Wink

# 74
  • ÇapulcuLand
Седящ протест в Кадъкьой в момента:

Бешикташ върви:

и в Анкара, ул. Кенеди:

В Антакия продължават сблъсъците сп полицията:

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 22:57 от çapulcu geryka

Общи условия

Активация на акаунт