Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 598
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Гери Hug пишеш...."гозбите може и да са по-скромни от тези на Ердо, но поне не са купени с парите на данъкоплатеца...."

Повярвай ми и тези на Ердолер също са купени с парите на данъкоплатците Mr. Green
На мен дори сниманите хора по пейките при откриването на парка Гези ми се видяха подбрани....статисти някакви newsm78

# 16
Аз пък им се чудя на статистките - много разголена нещо едната  стрина, то няма лошо в похапването, може пък както си хапва Ердо да вземе да се задави Mr. Green

# 17
  • ÇapulcuLand
Гери Hug пишеш...."гозбите може и да са по-скромни от тези на Ердо, но поне не са купени с парите на данъкоплатеца...."

Повярвай ми и тези на Ердолер също са купени с парите на данъкоплатците Mr. Green
На мен дори сниманите хора по пейките при откриването на парка Гези ми се видяха подбрани....статисти някакви newsm78

E, да де, аз точно това имах предвид - хората, които са седнали на вестници по Истиклял, сами са си донесли храната, за разлика от тетките на Ердо, които чакат да ги хранят с държавни пари   chef

# 18
  • ÇapulcuLand
Айдееее  Cry пак дойдоха да ни развалят рахата:

Сигурно ще ни кажат колко е мръсно да се седи на земята  Mr. Green

# 19
  • ÇapulcuLand
Красота  sohappy

A oния другите ги вардят, да не би случайно "терористите" да им нарушат вечеринката  Joy

Май не ги вардят само, а сериозно са се приготвили да гощават с газ  Sick

21:18: Полицията предупреждава вечерящите на Истиклял: Освободете улицата, ако ли не - ще има полицейска намеса!

21:26: Хората с призиви срещу полицаите да се разкарат.

21:29: Полицията отстъпва.
Хората пък си почистват боклуците: https://vine.co/v/h7gqKe0DzDL  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 21:41 от çapulcu geryka

# 20
21.29 ч. Полицията отстъпва!

Боже Гери Hug, не повярвах на очите си като го прочетох! Как така...отстъпва? Mr. Green
Да не са им свършили "реквизитите"? newsm78

# 21
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Леле, какъв купон имало, а аз изпускам  ooooh! това детенце мойто... ще го пратя на Ердо  Mr. Green

Ма, пък на нашите шапка им свалям. Всеки ден с нова програма  Laughing Валията таман го отпусне тревата и пак трябва да се напушва, за да си каже мъдрите думи по-лесно  Joy

Е ся да бяхме там... Да видят те патки на софра  hahaha ... кючеци, гюбеци... модерни танци  Mr. Green Щяха да летят забрадки до небето.

Марманче, мерси за видеото!

# 22
 Hug
 Минах и на двете места ииии ... ето донесох и на вас да похапнем хлебец  Wink  Grinning

домашно приготвена  Peace

А това забърсах от Кмето с айрянче  Grinning

# 23
  • ÇapulcuLand
лакун, споко, купонът продължава. Айде юруш към парка по патешки и там да хвърляме забрадки и т.н. реквизити  Hug

лиа, сигурно валията не е искал да се излага пред неговите хора, току виж като видят какво значи обгазяване наживо, си променили мнението за вандалите  Mr. Green

# 24
Вярно думаш Гери Hug А Лакуна детенце при Ердолер тръгнала да праща bash А после, като се върне "обучено", ще те видя аз тебе hahaha hahaha hahaha, ще стоиш мирно и ще изпълняваш, че и  box това те чака Mr. Green
Петане Hug, да си кажа честно и двете софри ми харесаха, много даже, щото трябва да съм на диета Sick

едните ядат, другите Mr. Green напират newsm78

# 25

https://www.facebook.com/photo.php?v=157820994406154

Въпреки протестите му, полицията арестува чуждестранен член на пресата Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 22:43 от lia-martin

# 26
Привет на компанията!
Да попитам като невежа отново - РамаДан или РамаЗан се празнува? Какъв е нюансът?

# 27
И на тия полицаи не ще  да им е лесно да гледат софрите с хората и да изпълняват безумията, не вярвам всички да са с промити мозъци, направо си е кошмар.

perfectr , нямам отговор,аз поне newsm78

# 28
Привет на компанията!
Да попитам като невежа отново - РамаДан или РамаЗан се празнува? Какъв е нюансът?

Peace
И аз това питах в края на предишната тема, но за сега не се намери отговор newsm78.
 Патки такива, смотани, само за софри мислят Joy Joy Joy Joy Joy

# 29
 newsm44 предположих в предишната темата за рамазан/рамадан и вижте какво излезе:

Ramadan (Arabic: رمضان‎ Ramaḍān, IPA: [rɑmɑˈdˤɑːn]; Persian: رمضان‎ Ramazān; Urdu: رمضان‎ Ramzān; Turkish: Ramazan) is the ninth month of the Islamic ......

Общи условия

Активация на акаунт