Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 601
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • ÇapulcuLand
ooo, мерси, ванче  Hug трогната съм

все още не са обявени всички имена на освободените и на тези, които предстои да ги задържат... Единствено е сигурно, че за Берито има издадена заповед за задържане, като се завърне  Sick

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 19:08 от çapulcu geryka

# 691
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ще видим близките дни с тях какво ще става. Дано да няма панаири Praynig В туита няма нищо от Ръза. Последно е писал на 4-ти август.

Ще минава в нелегалност а  Joy Joy Joy Поне да разбере от излезлите каква е хавата и с кого може да се оправдава, ако е възможно Laughing Laughing Wink

Лека вечер на всички  Hug

# 692
Явно и там СРС-тата са на мода, събират си се, седят  на склад и чакат бащицата да даде знак.
Това е- нямат никакъв шанс комшиите, спокойно могат да си лепнат дантиевата фраза
 "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"Както  Туба са решили да се изнасят, нищо чудно и други да ги последват.

# 693
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Оф, Берри, оф  ooooh! Като знам как я "обича" цяла Турция  ooooh!

Туба и Онур са взели възможно най-разумното решение. Таркан също. Който има акъл от другите, не е зле да последва примера им  Peace

Аз за три дни в Истанбул само си повтарях на ум - тук никога не бих могла да живея... и то без никой нищо да ми е казал и да ме познава, какво остава за тях  ooooh!

# 694
  • Разград

# 695
http://www.medyatava.com/haber/ay-yapim-dan-narkotik-operasyonun … li-aciklama_94327
Казва се, че е бил задържан по време на посещението на семейството си по случай байрама в някакво анкарско село. Ескортиран е да даде показания от представители на сигурността. Обискиран е дома му в Истанбул и двете му коли, в присъствието на адвоката му. В записите на съда е записано, че не са намерени никакви "елементи", които да индикират престъпление. След като е дал показания е бил освободен.

изявление на Ай япъм за случая Кенан  Peace

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 20:16 от lacunababe

# 696
Благодаря за новините и преводите  Hug

# 697
http://gundem.milliyet.com.tr/unlu-oyunculara-buyuk-sok/gundem/d … 47193/default.htm

Корай е освободен заедно с тези: Şahin Irmak, Murat Eken, Duygu Yetiş, общо 12 са. Следствието не е намерило причина да ги задържа повече; само ги е проконтролирало.

А тези:  Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Sarp Apak  Cry, Engin Günaydın,  Mehmet Erdem - общо 27, ще останат в ареста, защото са следствени. Разпитите им още не са приключили.
На 8 е забранено да напускат страната, други, измежду тях са Мурат Екин и Дуйгу Йетиш. Те ще трябва да посещават всяка седмица полицейското, за да се разписват.  ooooh!

от Гери  Hug   за съжаление имаме още поводи за тревоги  Sad

# 698
мацки, аз да напомня официалния дрескод за плажа hahaha hahaha hahaha

да не се гледаме после с наведени глави и да даваме обяснения пред Ердо  Joy Joy Joy

Уточнение - разрешено е т'ва влево на екрана, не другото  ! Laughing Laughing

# 699
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ако искаш да ме умориш, продължавай да ми показваш такваз еротика  Joy Joy Joy Joy

Аз пък да напомня - след плаж никакво къпане с Пантен Simple Smile

# 700
аз колкото повече си мисля как тъй отърва кожата нашичкия да го отнесе барабар с другите , все повече го отдавам на патологичната му асоциалност  Joy Joy Joy Joy

тва да си темерут и да не се събираш с другарчетата даже едно СD да изгледаш било голямо преимущество в определени моменти

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 701
Joy Joy Joy Joy Joy

Ако искаш да ме умориш, продължавай да ми показваш такваз еротика  Joy Joy Joy Joy

Аз пък да напомня - след плаж никакво къпане с Пантен Simple Smile

никакъв Пантен, ще ходим мазни и сплъстени под чаршафите hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 21:12 от lor

# 702
Така си е  Joy Пусни си брадата, затвори се вкъщи и си трайкай  hahaha

# 703
мацки, аз да напомня официалния дрескод за плажа hahaha hahaha hahaha

да не се гледаме после с наведени глави и да даваме обяснения пред Ердо  Joy Joy Joy

Уточнение - разрешено е т'ва влево на екрана, не другото  ! Laughing Laughing

Мани, почнах да ги мисля производителите на плажни масла , пък  и на бански, отде и да го погледнеш, масов фалит ще има- тц,тц hahaha

# 704
Така си е  Joy Пусни си брадата, затвори се вкъщи и си трайкай  hahaha

бе ти се майтапиш за тва, че ще пускат само филми за Мохамед, ама дали нашия нещо не се прицелил в главната роля ? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт