Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Както се и предполагаше изигра си театрото властта , размаха пръст на свободните души и използва известните за да се вдигне шум , че да няма не разбрали .  Peace

Надявам се да се борят за свободата си и правото на личен избор . Защото точно ние ,който сме живели в години на комунистическо лицемерие много добре знаем , че морала не е в забрадката , а в душата на човек . Може да звучи малко вулгарно , но  това с шиенето не са го измислили , заради не забрадените нали  Peace Така ,ч е да оставят морала всеки човек сам да си го определя и властта да защитава законността .

newsm10

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=96531
10 грешни стъпки на лидера
  Mr. Green

# 676
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Варне, извини ме за кражбата  Hug от бинбиргедже темата

Берг и Халит са се върнали в Истанбул вчера. В туитър е отбелязано, че са ги видели на летището. Пак в туитър привържениците на партията на Ердоган са разпространили призив за бойкот на продуктите на Pantene, заради участието на Берг в протестите.

Няма пръст Ердо, въобще не си го и мислете  ooooh!  Чак пък да не ползвали пантен Simple Smile За кво им е, нали са със забрадки?! Simple Smile

уточнявам, че семейство Ергенч беше в Прага по време на арестите, където Берги снима реклама за въпросната марка.

Спирам да коментирам  Tired

# 677
http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/4660/uyusturucudan-gozaltina … uler-serbest.aspx

Алтанови на излизане от съда  Peace

# 678
  • ÇapulcuLand
Започна да излиза официална информация:
http://www.radikal.com.tr/turkiye/kenan_imirzalioglu_serbest-1145266

Освободените са 21. Ето как казват:

Кенан Им.: "Социалният ни живот е много ограничен. Във всеки един момент ни гледат. Много съжалявам. Осъзнах се. Тази операция ще ми е от полза. Ще се избавя от тази напаст."
"Да си постоянно в полезрението е кошмарно. Невъзможно е дори да излезете с любимите си да се разходите. При това условие човек се усамотява и се затваря. И това от своя страна може да ви доведе до някои лоши навици."

Енгин Гюнайдън е признал в показанията си пред полицията, че използва наркотици от години. Не помни откога.

Шахин Ърмак: "Употребявам наркотици, когато съм сред приятели. Само, че не се занимавам с търговията им. Нямам никаква връзка с продажбата им. Не познавам дилъри."

Мурат Йълдъръм е казал в показанията си, че пуши само тютюн и няма никаква връзка с наркотици. Във връзка с телефонните записи на полицията, казва: "Те са свързани с тютюнопушенето ми. Кенан Им. и Сарп Апак са ми приятели; ходя им на гости, само че не употребявам наркотици." Потвърдил е, че двамата с Бурчин пушат само обикновени цигари.

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 17:52 от çapulcu geryka

# 679
Герчо, мерси  Hug

# 680
Турция даде много назад, колко жалко.  Sad
Просто падна маската на фарисейщината и властта си показа истинския лик!

# 681
  • ÇapulcuLand
Алтанов във видеото:
"Поради това, че делото е секретно, няма да можем да ви дадем някакво голямо изявление. Поради това, че делото е свързано с много хора, задържането ни продължи толкова много - два дни бяхме там. Много сме разстроенни от случилото се. Не можахме да се виждаме или чуваме със семействата си и близките си, но беше преценено, че това е редното. Записаха показанията на всички ни. Дадохме показания. Пуснаха ни на свобода. Необходимите обяснения ще бъдат направени по-късно от властите"

Йозге Йозпиринчи казва, че разпространенената информация, че е била арестувана в бар в Бодрум не е истина. Била е в къщата на семейството си и е задържана в присъствието на майка си.

и двамата са просто  #Cussing out и с право!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 18:11 от çapulcu geryka

# 682
Започна да излиза официална информация:
http://www.radikal.com.tr/turkiye/kenan_imirzalioglu_serbest-1145266

Освободените са 21. Ето как казват:

Кенан Им.: "Социалният ни живот е много ограничен. Във всеки един момент ни гледат. Много съжалявам. Осъзнах се. Тази операция ще ми е от полза. Ще се избавя от тази напаст."
"Да си постоянно в полезрението е кошмарно. Невъзможно е дори да излезете с любимите си да се разходите. При това условие човек се усамотява и се затваря. И това от своя страна може да ви доведе до някои лоши навици."

Но това са думи от добре осведомен източник от полицията  newsm78 За каква напаст иде реч! Какви лоши навици!!! Нали е опитал само веднъж  hahaha

Не вярвам, докато не чуя от него изявление  Mr. Green

# 683
И на мен ми се видяха като думи сложени в устата на някой... но си мълча, щото мен си ме знаете  Wink
Пък и така да е - не ми дреме!

Да си постоянно в полезрението е кошмарно. Невъзможно е дори да излезете с любимите си да се разходите. При това условие човек се усамотява и се затваря. И това от своя страна може да ви доведе до някои лоши навици.

това+ непрестанната работа казва всичко... който е безгрешен пръв да хвърли камъка  Peace

Гери,  Heart Eyes благодаря  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=P429ZInDfW0

# 684
  • ÇapulcuLand
И на мен ми се видяха като думи сложени в устата на някой... но си мълча, щото мен си ме знаете  Wink
Пък и така да е - не ми дреме!

Да си постоянно в полезрението е кошмарно. Невъзможно е дори да излезете с любимите си да се разходите. При това условие човек се усамотява и се затваря. И това от своя страна може да ви доведе до някои лоши навици.

това+ непрестанната работа казва всичко... който е безгрешен пръв да хвърли камъка  Peace

Гери,  Heart Eyes благодаря  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=P429ZInDfW0

ооо, знаеш с какво да ме разнежиш или по-точно с кого  Heart Eyes

Да, малко е пресилено това на Кенан, въпреки че Радикал е адски анти-Ердо издание, така че ако са си позволили да цитират полицията, не е с лоша умисъл  Peace
Пък може и да е истина, кой знае... Януари приключи делото на Таркан и тогава той направи същото изявление и му се размина леко: терапия и глоба.

# 685
Да, може и да казват това, което знаят, че искат да чуят някои хора, за да им мине от главата. Все пак утре им е празник, няма да търкат нарове, я!  ooooh!

# 686
 Много се радвам за нашите хора Много
(сега бързам после ще гледам и чета всичко)

# 687
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Момичета, в крайна сметка разбраха ли се имената на освободените 21 (демек консуматорите) и обявените за задържани (демек пласьорите) newsm78

Пък и аз да разнежа Гери като ми е паднало с какво Laughing Laughing

И най ме интересуват тези шестима където се мъдри и името на Бери и Ръза. Дали Сарп Акая не е сред тях. Че какъвто си е огън и жупел и в реалитито не се знае какво може да изкочи Thinking

# 688
И най ме интересуват тези шестима където се мъдри и името на Бери и Ръза. Дали Сарп Акая не е сред тях. Че какъвто си е огън и жупел и в реалитито не се знае какво може да изкочи Thinking

Ванина, съмнявам се Сарп да е задържан. Esra Abla много лежерно и ведро го раздава из социалните мрежи, та по това съдя.
Но все пак си е само моя догадка.

# 689
Ще видим близките дни с тях какво ще става. Дано да няма панаири Praynig В туита няма нищо от Ръза. Последно е писал на 4-ти август.

Общи условия

Активация на акаунт